filltos Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Krava knives Zerno https://kravaknives.com/collections/everyday-carry/products/zerno mám ještě Prehistoric https://kravaknives.com/collections/everyday-carry/products/prehistoric-neck-knife ale ten asi pošlu dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Na hotelu jsem odrovnal svou vývrtku na víno, tak jsem měl alespoň záminku koupit Victorinox (Swiss Army Camper), moc mi udělal radost a špunty zvládá s chirurgickou přesností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12345 Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 16 hodinami, filltos napsal: Krava knives Zerno https://kravaknives.com/collections/everyday-carry/products/zerno mám ještě Prehistoric https://kravaknives.com/collections/everyday-carry/products/prehistoric-neck-knife ale ten asi pošlu dál. Díkec za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Nejlepší pevný nůž je Mora za pár stovek. Člověk se nebojí to používat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Lasky L2 a Dcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Tak první Microtech přišel, zhrozil jsem se jeho velikostí a hned ho vyměnil za výrazně menší kousek a ten nějakej čas nejspíš ponosím, velikostní porovnání here: Kdyby někdo zvažoval Učko, tak bych ho pustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Přišel mi balíček....nechával jsem ho na šichtě delší dobu neotevřený, až budu mít tu správnou náladu. No, teď přišla ta chvíle. 2x malé kapesní mrtky (jak říkával Ypo), Reeve navíc v levicové verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Spousta lidí tady bude nesouhlasit, a taky nepokladám Sebku za nejvíc nejlepší na světě, ale pro mě to prostě je a bude archetyp zavíráku..takový Suby mezi nožema a je prostě dobrej! Na druhou stranu, nikdy jsem nepřišel na chuť nožům s ďourou v čepeli a tohle Spyderco bych si nepořídil. Ale krásný střenky pochválím. Hezká radost za dvacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Sebenza stanovila svojho casu prototyp toho, ako by mal vyzerat a fungovat poriadny zatvarak dlho predtym nez to docvaklo ostatnym vyrobcom. Tak ako svojho casu Sub. Dnes uz zvladne slusne vodotesne automaty v nereze kazdy, budu stat zlomok ceny novych Subov a nebudu ukazovat cas o nic horsie. Tak isto cinsky zatvarak za liter, nebude rezat o nic horsie nez Sebenza a mozno bude mat aj pohodlnejsie ovladanie a k nohaviciam setrnejsi klip..... ale Sebenza bude uz navzdy Sebenza.... I ked kto vie, niekto kto ma dnes trebars 20 rokov a slavu Sebenzy nezazil, tak ten ju moze kludne vyhodnotit ako relativne drahy a nie uplne dokonaly zatvarak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Pod toto sa podpisem Netreba zabudnut aj na to, ze Reeve s jeho Sebenzou vlastne ako prvy vymyslel a pouzil poistku frame lock - Reeve Integral Lock (RIL) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Srovnání Séby a Subů je dokonalý, v mnoha ohledech. Kdyby onehdá Reeva napadlo vyvložkovat frejm, tak jsem jí přefutroval a zůstala by v kapse... Ikona je to nezpochybnitelná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 To srovnání se nabízí, ale u mě moc nesedí. Sébka mě zklamala hned jak jsem jí rozbalil a vlastně ani nevím, jestli jsem jí reálně měl někdy v kapse. Suby jsem měl několik let a vím, že když jsem je prodával za cca 12X tis, měl jsem pocit, že bych se měl za tu cenu stydět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 No ide s tym hodnotenim dost aj o to v akom roku sa k Tebe dostala... myslim ze dostat ju, co ja viem, v 98, tak by si sa po rozbaleni radostou posral.... Dnes uz je to, ako pisem vyssie, naozaj len pomerne drahy a za ten peniaz nie uplne dokonaly nozik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Ahojte, chcel by som sa vas opytat ako je na tom s kvalitou, spracovanim a celkovo so statusom benchmade. Rozmyslam nad Bugout alebo mini Bugout ako EDC. Je to podla vas dobry vyber? Alebo co ine odporucate v podobnej cenovej kategorii? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Pokud chceš kvalitní a lehkej, tak je Bugout dobrá volba. Někomu jen nesedí ty plastový střenky. Pak je třeba možnost Kershaw Dividend v oceli M390. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 (upraveno) Bougout super nůž na léto, lehoučkej, připneš na šortky a vůbec o něm celej den nevíš. Vůbec Benchmade mám moc rad, plánuju od nich ještě několik modelů přikoupit. Upraveno 19. května 2021 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Dakujem, presne to hladam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se