aaaa Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Asi nic. Ale objednal sem CIVIVI Stylum Front Flipper Dark Green. Tak sem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Opožděný dárek ke kulatinam od přítelkyně Sent from my iPhone using TapatalkPoklona přítelkyni jestli zvládla vybrat sama.KrasavecOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 V 2. 7. 2022 v 15:53, miliusportos napsal: Poklona přítelkyni jestli zvládla vybrat sama.Krasavec Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Awesome? Já mám 33 Skvělý nůž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Pořádný flipper od Buddyho W. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Boha jeho tak toto je macek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 před 46 minutami, patrizzio napsal: Boha jeho tak toto je macek Do kapsy to není (-: Mám ale nože od Buddyho Westna rád a soukromě jim říkám “otvírače tanků” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Nože od Buddyho to je krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Orandžada Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Klucí, vemte prosím někdo ten Outback v inzerci, pač já ho nepotřebuju. Dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Kecy,nestyď se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Udelal jsem si radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Můj nový EDC - Benchmade 940-1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Jo jo,pěkná klasika od Benchmade a s touhle uhlíkovou rukojetí už asi i nositelný v kapse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Já mám každý den už pár let v kapse tenhle kousek a ani o něm nevim,má 53g, ale chápu,je menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Do teď jsem měl BM small summit lake, je to super prcek, který budu nosit, když bude potřeba něco menšího. Rozdíl ve velikosti a hmotnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 (upraveno) Pár let jsem nosil v kapse bugouty v různém provedení střenek karbon, hliník, cf elite, ale i obyč modrý s grivory a mám ty nože opravdu rád. Poslední dobou však nedám dopustit na 940 Osborne v klasickém provedení, ta délka čepele vs. malá tloušťka střenek je prostě skvěle nositelná, ikdyž celkově je ten nůž poměrně ošklivej a připomíná mi dědkovské trappery.. Ještě doplním, že jsem 940 doplnil deep carry klip z Bailouta, který ji 'sekne' a navíc umožní zmizení nože v kapse. Upraveno 8. července 2022 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Haaaalelujaaah, v práci mám denně,,švícaráček", ale jinak je můj oblíbenec AD-15 a přes dvacet let prakticky denně používám mého oblíbeného ,,smiťáčka", však je to na něm už taky znát. A pokud jsem nekde na sudu , mám tohoto rusáčka z D2 a je opravdu top. Přeji všem krásný víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 @Dagoberd koukám že si velký fanda Benchmade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Já mám jenom toho Bogout a Bailout jeden Spiderco PM2.Spiderco je špička,beru ho na vejlety ale na denní nošení je na mě už moc veliký. A co broušení ,čím brousíte svoje nože? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se