TLD Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Afri, zrovna to manitoucko za nic nestalo, ja v tu dobu slintal nad Maruskou:).Hele,nejake kultovky, kola co delaj lidi, co jezdej a co jim rozumej. Duke, super. Je to tam uzasny. Vemu tam deti na vikend. Pecka lokalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Jé Marcoška tvl nostalgie jaxviňa. Na svoje třetí kolo jsem si někdy v polovině devadesátek dokoupil Marzocchi XC400, páč něco takového jsem viděl na kole Kateřiny Neumanové, jel jsem si pro to až do Plzně k Bartoníčkovi, normálně jdu zamáčknout slzu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Tenkrat se jim darilo no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 2007 rikate? Hm, to byl Gary s Marzoskou Jeste visi v garazi a dela dvojku anakonde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Já se byl dnes taky projet... No a posez slušný, měl jsem hrůzu z beranů... Váha ok, když sem se tahal s 15 kg fullem a treky maj taky tak... Pláště bych dal užší a rychlejší... Převod spíš asi určitě 1x11.. Takže sem toto odmítl a na pátek mi nachysta soota 70... Jede to dobře, 8,5 kg musí být raketa...Jůůů, další do klubu :-) Já už mám objednanou pevnou sedlovku a sedlo. JInak nic na co bych sahal. Strašně mi sedlo to SRAMácké řazení jednou páčkou a jedním směrem -uvidíš sám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Tenkrat se jim darilo no...A dneska už ne? Kola jimi sice moc neosazují, ale modely mají stále velmi zajímavé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 O víkendu sem nasadil na gravel brašny a vyrazil přenocovat do Brd. Až na ten sobotní odpolední monzum to nemělo chybu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 A já si říkám, že se do brašny pod sedlo nic nevejde... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 A to je sbalena jen na 60%. Až pojedu v červenci na dýl,tak to bude teprv naplněna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Pak musíš dát nějaký závaží na předek, aby tě to nepřevažovalo .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Třeba basu piv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Stačí se sbalit s rozumem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Dnes po kopcích Vrchařské koruny Jesenicka. Zatim Vrbno, Rejviz a pokračuju na Zlaté Hory, PL a zpět do Vrbna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Cube fakt zklamal teda..... Jinak teď lítám každý den na Gravelu do práce a to je prostě paráda - nadchlo mě to natolik, že vážně uvažuju že prodám fulla, páč na trailu jsem už 2 roky nebyl a na polňačky vezmu stejně gravela. Ta lehkost jízdy je prostě návyková. Chtěl jsem ho nechat ženě, ale skrze děti se dostane na kolo jednou měsíčně a na to jí stačí starší spešlík co ještě mám a co už nejde rozumně pordat.Lehkost jízdy? Vždyť je to těžký jako full. Kromě většího počtu úchopů nevidím nic - ani hmotnost, ani komfort, ani nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 To je zas výplod :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Pánové, když dám na starého favorita berany, pláště má 35 a převody 2x6, můžu tomu říkat gravel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 ... jasan, a rikej, ze se vracis ke korenum, to taky frci... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Moji vrstevnící se už nemohou pořádně hýbat a tak si pořizují elektrokola. Já se tomu zatím úspěšně vyhýbám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Mullet Bike 29'' vpředu, 27.5'' vzadu.https://www.youtube.com/watch?v=y7g3RF73vcs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Trocha nostalgie - rok 1977, Štrbské pleso.Tenkrát jsme tomu říkali cykloturistika, úzký nosič s brašnami a spacákem, převody 2x5, já jediný 2x4 - pastorky 14,16,18,20.Najeli jsme za týden přes 1000 km, obrátka byla ve Spišské nové vsi a vrchem přes Martin zpět do Břeclavi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky