Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Amat victoria curam :-)

Jsem si to musel vygůglit, ano, to je na jednu stranu pravda :cool02: Já co vozím duši, tak jsem lepení vyhodil, naopak jsem po nedávných pádech přidal pár věcí do lékárničky, třeba Ibalgin  :lol2: Jinak základní nářadí v sadě, a bez čeho už nejedu je malý rozpojovák řetězu + náhradní rychlospojka, řetěz už mě upřímně vyškolil několikrát.....

Odesláno

V tom není rozdíl. Onehdá jsem jel s prachama na pivo, ale hospoda byla zavřená, tak jsem se nechal evakuovat autobusem...

Odesláno

Vcera jsem pichnul na chalupe, rikam si: klid, vse mam, vymenim dusi.

Vyndam dusi, montpaky a pumpicku, vymontuji kolo a pak zjistim, ze pumpicka je k.o.

No tak holt pesky dom, nastesti necele 2 km.

Odesláno

Já vozím jen peníze na pivo a mobil ....stydím se

Však to taky velmi brzy přehodnotíš, jestli tedy budeš aspoň trochu jezdit ... :D

Odesláno

Brašnička mně váží asi dvě kila :): Duše, pumpička, lepení, multinářadí vč nejtovačky, stříbrná páska (omotaná kolem pumpičky), stahovací pásky, brufen, kovová McGiver karta (něco jako placatej švýcarák). Klíče, mobil a peněženku do toho nepočítám. Moc často to nepoužívám, ale jakmile bych to jednou z kola sundal, tak se určitě celý rozpadne v tom nejhorším možným místě.

PS: nejsem gramhonič, při mý váze se na kole nějaký to deko ztratí :)

Odesláno

Já jel minule poprvé nalehko, tedy bez nářadí, náhradní duše a lékárničky a na každým kameni už jsem čekal karambol nebo píchlou duši :D Jinak sebou vozím ještě navíc návleky na nohy, mikinu, pití a zámek na kolo :D

Odesláno (upraveno)

Pro jistotu zvažte zapřáhnout ten dílenský vozík co je v inzerci :-D s tim by neměl být problém během výletu i oservisovat vidlu kdyby náhodou :)

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

Však to taky velmi brzy přehodnotíš, jestli tedy budeš aspoň trochu jezdit ... :D

U nás báby nerozhazují připínáčky namíchané v zrní :)

Odesláno

Vozím jen lepení a montpaky, jednou sem tlačil kilometr do hospody kde měli pumpu... S bezdusema sem nevozil nic.. A pokud sem 20 km radius od baráku, taky nic

Odesláno

Dneska jsem skoncil s testovanim gravelu. Budu to mit jeste nejakou dobu doma, ale uz mam jasno... Nechci to. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...