African Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 To už je tak trochu fóbie z píchnutí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Amat victoria curam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Amat victoria curam :-) Jsem si to musel vygůglit, ano, to je na jednu stranu pravda Já co vozím duši, tak jsem lepení vyhodil, naopak jsem po nedávných pádech přidal pár věcí do lékárničky, třeba Ibalgin Jinak základní nářadí v sadě, a bez čeho už nejedu je malý rozpojovák řetězu + náhradní rychlospojka, řetěz už mě upřímně vyškolil několikrát..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Já vozím jen peníze na pivo a mobil ....stydím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Také vozím jen peníze a mobil. Malý rozdíl je v tom, že já onu bankovku nemám na pivo, ale na autobus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 V tom není rozdíl. Onehdá jsem jel s prachama na pivo, ale hospoda byla zavřená, tak jsem se nechal evakuovat autobusem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Vcera jsem pichnul na chalupe, rikam si: klid, vse mam, vymenim dusi.Vyndam dusi, montpaky a pumpicku, vymontuji kolo a pak zjistim, ze pumpicka je k.o. No tak holt pesky dom, nastesti necele 2 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Kvízová otázka, kdepak právě jsem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Já vozím jen peníze na pivo a mobil ....stydím se Však to taky velmi brzy přehodnotíš, jestli tedy budeš aspoň trochu jezdit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Brašnička mně váží asi dvě kila : Duše, pumpička, lepení, multinářadí vč nejtovačky, stříbrná páska (omotaná kolem pumpičky), stahovací pásky, brufen, kovová McGiver karta (něco jako placatej švýcarák). Klíče, mobil a peněženku do toho nepočítám. Moc často to nepoužívám, ale jakmile bych to jednou z kola sundal, tak se určitě celý rozpadne v tom nejhorším možným místě. PS: nejsem gramhonič, při mý váze se na kole nějaký to deko ztratí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Já jel minule poprvé nalehko, tedy bez nářadí, náhradní duše a lékárničky a na každým kameni už jsem čekal karambol nebo píchlou duši Jinak sebou vozím ještě navíc návleky na nohy, mikinu, pití a zámek na kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Kvízová otázka, kdepak právě jsem?Si myslim, ze Svaty Jan pod skalou :-) Ale dlouho uz jsem tam nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 To je chytak, je na ty skale, ne pod skalou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Bingo, byl jsem u křížku nad Jánem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 (upraveno) Pro jistotu zvažte zapřáhnout ten dílenský vozík co je v inzerci :-D s tim by neměl být problém během výletu i oservisovat vidlu kdyby náhodou Upraveno 1. srpna 2019 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Však to taky velmi brzy přehodnotíš, jestli tedy budeš aspoň trochu jezdit ... U nás báby nerozhazují připínáčky namíchané v zrní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Vozím jen lepení a montpaky, jednou sem tlačil kilometr do hospody kde měli pumpu... S bezdusema sem nevozil nic.. A pokud sem 20 km radius od baráku, taky nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 U nás báby nerozhazují připínáčky namíchané v zrní Dobře ty :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Dneska jsem skoncil s testovanim gravelu. Budu to mit jeste nejakou dobu doma, ale uz mam jasno... Nechci to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 TLD: dobře děláš, dyť by to tu měl už pak skoro každej :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky