Klotzman Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Ti co tady doporučovali tu krávovinu Super blb, mi dluží zhruba půldruha hodiny života, tak se simvás složte, jo..? Taková blbost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 https://www.csfd.cz/film/291177-the-gray-man/prehled/ Fakt jsem se na to moc těšil, ale velký špatný...všechno. Takový divný béčko za ranec peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 49 minutami, Klotzman napsal: Ti co tady doporučovali tu krávovinu Super blb, mi dluží zhruba půldruha hodiny života, tak se simvás složte, jo..? Taková blbost... Taky jsem to nedokoukal, ale přičítal jsem to tomu, že nejsem milovník těch superpostav, které se v posledních letech na plátnech a LCD monitorech vyrojily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Jo, ten Gray Man je neuveritelnej shit. Tak pro decka do tech 11-12 let mozna jako kulisa k PlayStationu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Znova jsem zkoukl House of Gucci a fakt mě to baví. Jeden z lepších filmů Ridley Scotta v tomto století... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 superblb - taková naivní blbůstka, nic jsem od toho nečekal. U několika scén jsem se ale vážně od srdce zasmál . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 V 15. 7. 2022 v 21:46, Sarka Farka napsal: Pěreval Ďatlova https://www.csfd.cz/film/976157-pereval-datlova/prehled/ inspirovano touhle udalosti a jo, je tech 84% si to myslim zaslouzi bez problemu Ahoj, je to někde online? Nejlépe i titulky, díky. Já to nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 11 minutami, guzmic napsal: Ahoj, je to někde online? Nejlépe i titulky, díky. Já to nenašel. ja to stahnul z uloz.to v RUS zneni vc. CZ tituli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 22 minutami, Sarka Farka napsal: ja to stahnul z uloz.to v RUS zneni vc. CZ tituli Dík, kouknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 21 minutami, guzmic napsal: Dík, kouknu na to. za malo a dej pak vedet co ty na to, me to chytlo fest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Kaštánek https://www.csfd.cz/film/1087780-kastanek/prehled/ tech 80% na CSFD je za podle me moc, ale peknych 70% si to myslim zaslouzi a uz se tesim na rozuzleni, pac zatim nemam paru o co jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 před 8 hodinami, Sarka Farka napsal: Kaštánek https://www.csfd.cz/film/1087780-kastanek/prehled/ tech 80% na CSFD je za podle me moc, ale peknych 70% si to myslim zaslouzi a uz se tesim na rozuzleni, pac zatim nemam paru o co jde Kastanek je dobrej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Závěrečná série Peaky Blinders mě kuwa zklamala. To jeho snový gipsy blouznění spojené s fašisty a amatérskými irskými atentátníky...WTF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Z prdele sme si dali tyden zdarma amazon prime. Je tam celkem prd, nepocitam navraty do budoucnosti, ale to uz stejne kazdy videl 10x. Ale! 20dilny serial Exorcist. Toto fakt mozu, zatim paty dil a bomba. Aj ty tubular bells tam zahraly. Hrachovka se zatim jeste neservirovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Konečně jsem shlédl v Imaxu Top Gun a je to pecka. Akorát malý dotaz: proč ten reaktor neničili pár velkými raketami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Protože kdyby to udělali raketama, tak by o tom nemohli natočit Topgun 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 To je stejné, jako u Pána Prstenů... Frodo a jeho parta se trmácí přes celý kontinent, hromada lidí u toho zařve, Frodo hodí prsten do lávy (i s Glumem) a nakonec ho zachrání Orli. Toho ti Orli nemohli k Hoře Osudu přepravit rovnou na začátku příběhu? Anebo měl Sauron protileteckou obranu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-800 Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Konečně jsem shlédl v Imaxu Top Gun a je to pecka. Akorát malý dotaz: proč ten reaktor neničili pár velkými raketami? Myslím že to (na začátku filmu) zdůvodnili lokálním rušením GPS signálu = nemožnost přesného zaměření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 A Star Wars jste viděli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 16 minutami, ragu napsal: A Star Wars jste viděli? Dost filmů i seriálů a doteď nechápu, jak mohlo Impérium ovládnout většinu galaxie, když jeho vojáci nejsou schopni nic strefit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se