obrbobr Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 12 hodinami, Muffik napsal: Severance / Odloučení - nový seriál od Applu, fakt jsem se snažil, ale po třech dílech jsem to vzdal. Recenze to má dobrý, prostě nejsem ten správný divák. já to samé, nevím, mě ty seriály od Applu nějak neberou všechny. Naposled Invaze, to jsem vzdal po 3 díle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Obleva. Poláci poslední dobou v oblasti kriminálek docela válí. https://www.csfd.cz/film/1161080-obleva/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 (upraveno) před 2 hodinami, obrbobr napsal: já to samé, nevím, mě ty seriály od Applu nějak neberou všechny. Naposled Invaze, to jsem vzdal po 3 díle. jj, dokoukal jsem vlastně jen Ted Lasso a první sérii The Morning Show, ani jedno nic moc. U té TMS jsem nevím proč po prvním dílu nabyl dojem, že konečně někdo natočil seriál o MeToo z druhé (mužské) strany. To jsem se teda seknul kurevsky, šílená agitka. Upraveno 27. dubna 2022 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 16 minutami, Muffik napsal: jj, dokoukal jsem vlastně jen Ted Lasso a první sérii The Morning Show, ani jedno nic moc. U té TMS jsem nevím proč po prvním dílu nabyl dojem, že konečně někdo natočil seriál o MeToo z druhé (mužské) strany. To jsem se teda seknul kurevsky, šílená agitka. Teda jsem zkusil taky, nějak jsem se v tom v prvních cca. 15min. neorientoval/nepochopil, tak jsem toho nechal. Ještě si vzpomínál na See, to byla taky pěkná blbost. The Morning Show mě 1. serie docela bavila a dokoukal jsem jí. Jak vyšla 2 serie, tak ta mě bohužel vůbec nechytla a evidentně jsem udělal dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 V 23. 4. 2022 v 8:39, (z)denny napsal: Nevím jestli to tady už nebylo, ale podle mě docela dost koukatelný snímek https://www.csfd.cz/film/394620-kilo-dva-bravo/prehled/ Díky za tip, hodně povedený film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 toto se nám doma líbílo: https://www.csfd.cz/film/221903-stesti-na-dosah/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 zatím 2 díly a za mě dobrý Město patří nám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Svůj příspěvek číslo 1883 nemohu směřovat jinam než k doporučení výborného seriálu z pera Taylora Sheridana "1883" https://www.csfd.cz/film/989968-1883/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Obi-Wan Kenobi pro fanoušky Star Wars asi povinnost. 6ti dílná serie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Po dlouhe dobe se na netflixu objevilo snad neco zajimaveho. Clark hvezdny zlocinec. Kuknul sem teda zatim jen uvodni porod, ale uz ted vim ze to je presne vonco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 To vypadá super, díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Teď jsem někde na netu zahlíd pár momentů ze starýho Drž hubu! Brečel jsem smíchem. Večer zavzpomínám a dám si to celý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 @nickolasJj to je takova klasika, to prubezne taky davame. Stejne jako treba Vybijenou (myslim tu Vincem Vaughnem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Prima cool, právě teď Drž hubu, jeden z mých nejoblíbenějších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 The Disaster Artist: Úžasný propadák https://www.csfd.cz/film/416621-the-disaster-artist-uzasny-propadak/prehled/ film o vzniku & nataceni jednoho z nejhorsich filmu na svete. Original jsem si stahnul, pustil a nestacil zirat Hodnoceni 53% mi prijde prestreleny o 50%, zbyly 3% bych dal za love song k uvodni "sukacce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Ozark 4.serie část 2, za mě super, tahle rodinka mě fakt baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 My to dokoukali o víkendu a ještěže už to utli, nějak jim docházel dech. Teď se chystáme na tohle: https://www.csfd.cz/film/1156040-bosch-odkaz/galerie/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Tak konecne sem dokoukal noveho Batmana. Proc musi dneska bejt hrdina zkrousenej depresivni píčus, co vypada jak po osmi davkach heráku? Proc nezustal jako upír kousat homovlky nekde v pohadce? Proc koketuje s holkou, co vypada jako Lenny Kravic ve trinácti letech po deviti plastikach. Proc nepicha a neleje, misto aby na sebe koukal do zrcadla a promlouval vnitrnim hlasem? Tohle ze je Betmen ty vole??!?! No jeste ze ten film ma jen 3 hodiny a je celej natocenej ve tmě, což je asi art, ale aspon tam neni videt tolik tech picovin. No nic, jdu si pustit Okresni prebor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Já jsem si pustil taky nového betmana asi před týdnem. Dle hodnocení jsem čekal bombu aspoň na úrovni Nolanového Batmen begins nebo dark knight, ale těžké zklamání. Po hodině a půl jsem u toho usínal, ani to už neplánuju dojet do konce. Ale mám i dobré zprávy! Na netflixu je už docela dlouho End of the fxxxing world. Furt jsem se tomu vyhýbal, bo jsem tušil, že to bude nějaká kokotina pro teenagery. Ale běda! Je to paráda, zábavné, místy aj docela krvavé. Zhltnul jsem obě řady za dva dny. Fakt doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 před 16 hodinami, Frantik napsal: Tak konecne sem dokoukal noveho Batmana. Proc musi dneska bejt hrdina zkrousenej depresivni píčus, co vypada jak po osmi davkach heráku? Proc nezustal jako upír kousat homovlky nekde v pohadce? Proc koketuje s holkou, co vypada jako Lenny Kravic ve trinácti letech po deviti plastikach. Proc nepicha a neleje, misto aby na sebe koukal do zrcadla a promlouval vnitrnim hlasem? Tohle ze je Betmen ty vole??!?! No jeste ze ten film ma jen 3 hodiny a je celej natocenej ve tmě, což je asi art, ale aspon tam neni videt tolik tech picovin. No nic, jdu si pustit Okresni prebor Jakožto obrovský fanoušek všech komiksů se tomu zatím vyhýbám, úplně si bojím to pustit A teď ještě víc.. Za to min týden jsem dal konečně nového pavouka a za mě super, všechny tři pavouky mám rád a vidět je v jednom filmu, bylo prostě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se