jeanda Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Zmenšování také vítám. I když už i velikost předchozí verze s 39,5 mm mi přijde OK. Jenom to použití vypouklého hardlexu a tedy výška 12,5 mm mi u těchto malých hodinek přijde skoro dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Jo ta tloušťka mě taky zarazila, ale jestli je to sklem a ne pouzdrem, tak je to v pohodě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Vice rucek vice Seiko :-)6R54..https://www.fratellowatches.com/seiko-unveils-the-prospex-spb381-spb383-and-spb385-the-first-mechanical-gmt-divers-in-the-prospex-collection/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 před 46 minutami, petr_cha napsal: Vice rucek vice Seiko 6R54.. https://www.fratellowatches.com/seiko-unveils-the-prospex-spb381-spb383-and-spb385-the-first-mechanical-gmt-divers-in-the-prospex-collection/ Komu se nechce číst článek - k dispozici budou v červnu. Černé a zelené za 1700,-€, modré jsou 4000ks limitka Save the Ocean a budou za 1900,-€. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Mě to k tomu nějak neštimuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Tak nějak... Ale s GMT by mohli udělat nějakou re-edici nebo re-interpretaci Lanďáků :)) Vlastně se docela divím, že ještě není reedice SBDX009 (i když teda nemají GMT), zajímalo by mě, kdy se dočkáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Naomi Uemura LE SLA069 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Ty GMT by mohly znamenat konečně posun dobrým směrem, i když tyhle konkrétní mi úplně nějak nesedí, ta GMT ručka, plus šíleně mě tahá za oči to datum. Ale jinak chválím potápěčskou lunetu. Uvidíme s čím přijdou dalším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Vidíš a to já zase to datum docela beru, trochu "oblečená neoblečená" datum nedatum. Není vidět hned, ale je tam když potřebuješ. Já jsem vzor tupouna, který když píše, tak kouká.... bez data nelze mít, zkoušel jsem a nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 cierne so zlatou gmt ruckou su takmer na pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 (upraveno) Kdyby toho Naomi Lemura nezprasili těma modrýma detailama, tak to mohly být pěkné hodinky. Upraveno 8. března 2023 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Jup. Jsou takové lacině pouťové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Naprostý souhlas. Méně bývá vice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 (upraveno) Mě se ty GMT Marinemastery jako celkem líbí a už mi to i tady vysvětlili, jako že člověk lehce přeplave na dovolených do jiný časový zóny ….. ale stejně se mi to u potápek nějak nezdá :-D. Upraveno 8. března 2023 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 před 13 minutami, Waya03 napsal: Mě se ty GMT Marinemastery jako celkem líbí a už mi to i tady vysvětlili, jako že člověk lehce přeplave na dovolených do jiný časový zóny ….. ale stejně se mi to u potápek nějak nezdá :-D. Tak tohle je totálně námět na Zimbe limitku Po slunícím se varanovi a majestátním žralokovi můžou udělat tyhle GMT třeba se salmon dialem na počest migrujících lososů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 pre mna na cestovanie idealne. inhouse gmt o ktore sa nemusim starat ze ich ponicim. na plaz aj do bazenu, nie moc velke, nie moc male, nie su to Rolexky ze ma o ne niekdo okradne a ked nahodou, tak si kvoli tomu nemusim zobrat druhu hypoteku. ale treba vidiet nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 V 13. 2. 2023 v 12:14, jeanda napsal: A "Fieldy": V 13. 2. 2023 v 13:03, geometr napsal: Konečně i světlá varianta https://www.seikowatches.com/global-en/products/5sports/srpj83#&gid=1&pid=1 V 13. 2. 2023 v 17:43, Zmrzlinar napsal: Ty teda vypadají moc dobře. 36mm bez diver lunety je na mé párátko akorát. S day-datem a WR 100m by to mohly být pěkné dovolenkové otloukánky. Pískové Fieldy Seiko 5 Sports SRPJ83K1 s pouzdrem 36 mm jsou nečekaně brzo skladem a za sebe mohu říct, že jsou super. Výška pouzdra mi na ruce vůbec nevadí (byť jsou o něco vyšší než SNK80x, které teď nosím), a to i vzhledem k tomu, že díky NATu pocitově sedí ještě výš. Jsem hodně zvědavá i na ostatní barvy. Tuhle první vlaštovku máme skladem v Karlíně i v Holešovicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 (upraveno) A ještě tedy rychlocvak nových solárních Sumo GMT v modré Seiko Prospex SFK001J1, zelená se u nás nestihla ani ohřát a je pryč. Co mě u nich hodně tahá za oči je datumovka, malá - ten průřez prostě působí divně, kdyby tam dali nějakej rámeček, možná by to bylo lepší? Číselník ale vypadá pěkně, tak uvidíme, jaký budou mít ohlas. Upraveno 9. března 2023 uživatelem bosco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 @jeanda @bosco no vidíte, ty pískové fieldy bych raději ve velikosti kolem 40 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se