martar Odesláno 10. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Paráda. A ta poslední fotka je tonálně vymazlená. Měl jsem od Steinharta pár řemenů a patřily k mým oblíbeným (teda předpokladám, ze i tenhle je origo). Ehm. Nedá mi to se nezeptat. Tebe si Romuládo pamatuju jako chlápka s Daytonama, JLC Master Compressor Navy Seals, atd... prostě super kouskama. Pak po dlouhý době jsem zaznamenal Crepasy a teď Steinhart. Nechci se ptát na důvod tohohle reverzního progresu, spíš na to, jak ty levný hodinky subjektivně vnímáš... po zkušenostech s top značkama? Zpracování, MI sešup, a tak? Jestli se ptám nevhodně, tak se omlouvám, nemyslim to nijak zle. V 10. 1. 2020 v 15:37, romulada napsal: Dneska druhej den venku
romulada Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 V 10. 1. 2020 v 16:26, martar napsal: Paráda. A ta poslední fotka je tonálně vymazlená. Měl jsem od Steinharta pár řemenů a patřily k mým oblíbeným (teda předpokladám, ze i tenhle je origo). Ehm. Nedá mi to se nezeptat. Tebe si Romuládo pamatuju jako chlápka s Daytonama, JLC Master Compressor Navy Seals, atd... prostě super kouskama. Pak po dlouhý době jsem zaznamenal Crepasy a teď Steinhart. Nechci se ptát na důvod tohohle reverzního progresu, spíš na to, jak ty levný hodinky subjektivně vnímáš... po zkušenostech s top značkama? Zpracování, MI sešup, a tak? Jestli se ptám nevhodně, tak se omlouvám, nemyslim to nijak zle. Ahoj, no - už jsi četl recenzi, tak víš. Ne, fakt to nevnímám jako sešup. Kdybych chtěl, mohl bych mít vyšší segment, naštěstí už nechci - netoužím po tom, prostě jsem se vyléčil a užívám si to. Tyhle hodinky jsou fakt boží-zpracování je naprosto v pohodě - žádnej kompromis kvůli ceně.
Liqid Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Na tohle jsem narazil při prouzdání sítí
Americkej Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2020 V 19. 4. 2020 v 9:23, Liqid napsal: Na tohle jsem narazil při prouzdání sítí Rozšířit Tahle fotka mi utekla, ale je to velikej nářez!
ismit Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2020 želvy na nějaké hodně levné kůži, už jsou pryč.
DaveSty Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2020 Sice to na léto moc není, oproti tropic gumě, ale sluší jim to
Irwinek Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2020 pokud by o to někdo stál, můj švec má k dispozici rejnoka, žraloka a varana. Myslím, že by kousky prodal i bez práce, kus rejnoka, co mi ukazoval, by po výřezu na polobotky na pár řemenů vydal. Já si nechal koňský zadek, a přesto, že to vzhledově nedopadlo úplně podle mých představ, musím uznat, že je nesmírně pohodlný - v podstatě o něm nevím. P.s. fotku dodám, tablet nebere
Cess Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Odesláno 29. září 2020 Seiko na kůži, ale pod vodu bych kůži nevzal.
cdale Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Omegy SMPc na kůži od GeckotyOdesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk
Waya03 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 63MAS poprvé na kůži vlastní výroby.
Jaro Uš Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Odesláno 8. února 2021 Dneska mi jedna dobrá duše ukázala tohle vlákno. Potápky na kůži na orlídrápovce ano.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se