Tikal Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2021 Jo, Bert a jeho kurzy... absolvoval jsem zatím dva a nevím, který ve mě zanechal hlubší stopu, jetli ten kapitánský, nebo kávový. Každopádně doporučuji oba, alespoň zjistíte, co vydržíte
Bert Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2021 Pomluva. Každý z Vás, i nenámořník, musí pochopit, že když mi potřetí zabili plovoucí fendr, který simuloval tonoucího, tak jsem šel do podpalubí pro devítiocasou kočku
Effe Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2021 V 16. 4. 2021 v 17:18, bohus76 napsal: Nemá někdo k tomuto mlýnku Macap M5 manuál ? (Návod v češtině). Rozšířit Jedině toto : m7_series.pdfNačítání informací
Dagoberd Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2021 V 17. 4. 2021 v 9:42, Tikal napsal: Jo, Bert a jeho kurzy... absolvoval jsem zatím dva a nevím, který ve mě zanechal hlubší stopu, jetli ten kapitánský, nebo kávový. Každopádně doporučuji oba, alespoň zjistíte, co vydržíte Rozšířit Když jsme u těch kurzů, nemáte v plánu i vzdělávací seminář na téma bafání z dýmky? Na doporučení dětí jsem si prozatím stáhl díl 'Krakonošova fajfka', ale pocitově to není úplně ono.
Bert Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2021 Dagoberde, až obnoví provoz Etrafika, tak Tě mezi námi rádi uvidíme. Pondělí nebo čtvrtek, domluva ideálně tady přes Chronomag ve srazech. DSPBCh Ale připomeň dýmku, ať se s Tikalem nedostavíme jen s doutníky.
bohus76 Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2021 Dají mu jako první tabák prasečí ocas a bude vyškolenNa furt.
Dagoberd Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2021 Díky Berte, rád Tvého pozvání někdy využiju. No a v mezičase se pokusím své prozatím velmi pasivní členství změnit alespoň na lehce doutnající.
Anton_ Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2021 Tak. Pořídil jsem si svuj první kávovar Rancilio Silvia a k tomu mlejnek Eureka Mignon Silenzio. Už jsem zdělal 2 balení po 150g kafe a 3 litry vody a pořád se to nedá pít, takže pro dnešek končím. Kyselý je to jak prase. Jediný čemu jsem se přiblížil je, že při 18g kafe mi za tich cca 26sec vyteče 36g "espressa"
Návštěvník Oplt Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2021 (upraveno) Hodně záleží na druhu kávy!!! Upraveno 30. dubna 2021 uživatelem Oplt
eskimak Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2021 @Anton_ dolezitejsia nez mlyncek a stroj je surovina. Aku kavu si robil, ala bola stara (od prazenia)?
Anton_ Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2021 Mno .... pražená byla 06/2020. Ale nebylo to otevřený.Koupil jsem si i čerstvý kávy, ale nechci je tam dávat dokud to aspoň trochu nevyladim.Edit: byla to arabica z Brazílie
Pepino777 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2021 Ucit se na starym kafi je kravina, cerstve prazena kava se chova uplne jinak.
Anton_ Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2021 OK, i mi přišla, že je docela světlá. Puk jsem měl většinou dost mokrej Ty čerstvý mám tyhle https://www.gourmetkava.cz/cs/kava/brazilie-santos-zrnkova-kava-arabica-17p-43#/85-vaha-250g/88-chcete_kavu_namlit-ne_dekuji a https://www.gourmetkava.cz/cs/kava/kuba-lavado-zrnkova-kava-arabica-125p-138#/85-vaha-250g/88-chcete_kavu_namlit-ne_dekuji Pokračovat budu v pondělí.
Návštěvník Oplt Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2021 Pro začátek bych doporučil směs arabiky s robustou.
eskimak Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2021 Na stare kavy sa vyprdni. Optimalne cca tyzden az 2 od prazenia. A na zaciatok zmes s robustou, napr. Primacafe ma dobre kavy na ucenie sa.
Anton_ Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2021 OK, dík. Zkusím tuhle https://shop.primacafe.cz/smesi/6-prima-presso.html#/4-mleti-zrno/3-baleni-500g
Effe Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2021 V 30. 4. 2021 v 18:34, Anton_ napsal: OK, dík. Zkusím tuhle https://shop.primacafe.cz/smesi/6-prima-presso.html#/4-mleti-zrno/3-baleni-500g Rozšířit Začni fakt tou robustou : https://shop.primacafe.cz/robusta/108-brasil-conillon-screen-16-17.html Minimálně s ní docílíš lepší cremy .
Anton_ Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2021 Je pravda, že u nespressa mi taky nejvíc chutnají ty robustový typy. Holt jsem udělal chybu. Videa jsem měl poctivě nakoukaný z youtube a myslel jsem, že budu hned mistr
Effe Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2021 V 30. 4. 2021 v 18:45, Anton_ napsal: Je pravda, že u nespressa mi taky nejvíc chutnají ty robustový typy. Holt jsem udělal chybu. Videa jsem měl poctivě nakoukaný z youtube a myslel jsem, že budu hned mistr Rozšířit Tak nemáš co řešit , na té robustě se to podle mně nejlíp učí , akorát kofeinu je v robustě fest , tak bacha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se