Denjl Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Sice pořádně vůbec nevím na co se dívám, ale vypadá to zatraceně dobře. Kafe si dělám jen celkem obyč, většinou v moka konvičce, ale co vyleze z tohohle "stroje času" bych klidně okusil. Jedná se o Prazičku Loring S15 Falcon..Loring je dneska mezi pražičema na celém světě považováný za to nej na čem se dá kafe dělat… Má naprostou teplotní stabilitu a říká se - co jsem z Loringu chutnal, že ze zrn dostane chuťový maximum… samozřejmě pokud teda pražič není úplná láma… Sent from my iPhone using Tapatalk
MíraMíra Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 To zní fakt dobře. Rád bych byl tak "daleko", abych to uměl patřičně ocenit. Každopádně tohle vlákno je taky nebezpečný. Člověk to trochu prolítne a už přemýšlím, kam a jakým způsobem to posunout. před 6 hodinami, Denjl napsal: Jedná se o Prazičku Loring S15 Falcon.. Loring je dneska mezi pražičema na celém světě považováný za to nej na čem se dá kafe dělat… Má naprostou teplotní stabilitu a říká se - co jsem z Loringu chutnal, že ze zrn dostane chuťový maximum… samozřejmě pokud teda pražič není úplná láma… Sent from my iPhone using Tapatalk
Sněhulák Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Odesláno 6. července 2022 V 2. 7. 2022 v 8:02, Denjl napsal: Budova i novy stroj by měly byt tak nějak v průběhu srpna ready, takže plán je nějak v průběhu září a října…. Každopádně už stříháme metr, protože stávající prostory i stávající stroj už nestačí… Pražírnu děláme v Hradčanech u Tišnova na ulici Čebínská 223 tak budu rad když se pak stavíte ) Ty jo, super projekt. PS. Jezdím každý den po Drásovské směr Tišnov, tak Ti na to zezadu koukám.
Kotlick Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Odesláno 7. července 2022 V 1. 7. 2022 v 19:15, Denjl napsal: Kluciii, musím se tu pochlubit s radostí, která jde do finále ) Po roce a půl od objednání nám 25.7. Konečně z Californské továrny Loringu vypluje novy stroj ) minuly týden jsme to byli okouknout v Miláně na WOC a je to nádhera současně i nova budova pražírny vypadá, ze se dodělá podle plánu, takže na podzim Vás kávomilce čekám )) Bude tam i plně vybavený showroom s LaMarzoccama, takže nějaký kávový školení co se tady onehdá domlouvalo můžeme udělat klidně u nás na Pražírně ) Konec hlášení Sent from my iPhone using Tapatalk Mašina super, ale ta hodinková nekázeň na fotce to je teda neakceptovatelné
Denjl Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Odesláno 7. července 2022 Mašina super, ale ta hodinková nekázeň na fotce to je teda neakceptovatelné Na fotce to není vidět, ale do Milana bez rlx na ruce by to nešlo… každopádně kolegové jsou hodinkama nedotčeniSent from my iPhone using Tapatalk
Johanes Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Odesláno 8. července 2022 Tak konečně jsem se po deseti letech na Břevnově napil kafe tak jak má skutečně chutnat.Neni to žádná reklama jen jsem opravdu rád že konečně někdo na Bělohorský umí uvařit kafe.Díky Popocafepetl
Harwey Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2022 Keby ste mali cestu okolo https://muzeumkavy.sk/
Rodeo65 Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2022 Odolaval jsem dlouho a nakonec jsem si poridil lepsi kavovar taky. Nespresso pujde z domu, jen co to zenu naucim, pokud ne budu se rozhodovat kdo z domu Sent from my iPhone using Tapatalk
petr_cha Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2022 Plna vybava.. ja se u stejne znacky rozsoupnul trochu mene, ale naucila se s tim i ta moje :-)
Rodeo65 Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2022 Plna vybava.. ja se u stejne znacky rozsoupnul trochu mene, ale naucila se s tim i ta moje :-)Musim zene vysvetlit a nabidnout to kafe a pozna ze automat/nespresso/senseo co mame doma neni ono Sent from my iPhone using Tapatalk
Denjl Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Odesláno 24. září 2022 Po čase zase malý fotoreport progresu mého ,,dítěte” - od minulého týdne už v nových prostorech pražíme, za dva týdny dorazí dva roky objednaná nová pražička ) důkazem, že jsme ve finále muže být, že si pražič Alf přestěhoval svůj 6let starý kávovník Doufam, že vás pak co nejvíc uvidím v Espresso baru, který bude součástí showroomu 🥹Sent from my iPhone using Tapatalk
bohus76 Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Odesláno 24. září 2022 Nějaký eshop bude ? I pro nás z vesnic
Bert Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Odesláno 24. září 2022 Asi jsem se zamiloval. Dovedu si představit levou hlavu na takové to standardní espresso, prostřední na klasickou (ala la Pavoni) přípravu, a pravou (po úpravě) na profilování s pádlem ....
redd Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Odesláno 24. září 2022 Asi to bude mit jeden velkej boiler, to neni moc ekonomicky reseni na doma
eskimak Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Odesláno 25. září 2022 před 13 hodinami, Bert napsal: Ano, má. 23 litrů .... dpc, vela ludi ma takyto objem bojleru na sprchovanie...
petr_cha Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Odesláno 25. září 2022 Divnej postreh neumetela se zakladni vybavou.. nejlepsi kafe mam se starym kafem.. :-)) kdyz to kafe je cerstvy po otevreni, tak jak je moc nadejchany, tak to tece moc rychle.. az se starsim zplihlejsim (cca 2 tydny), mam delsi cas a fakt lepsi oriskovou chut.. :-o))P.s. jedu na skudlila male 9 gramove sitko.. a tam to ulitne natotata.. :-)
redd Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Odesláno 25. září 2022 2 tydny jsou na espresso akorat. Nekdy klidne 3. Pod tyden nic moc. Par dni stare je fajn na filtr. Vse mysleno od data prazeni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se