Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Sice pořádně vůbec nevím na co se dívám, ale vypadá to zatraceně dobře.
Kafe si dělám jen celkem obyč, většinou v moka konvičce, ale co vyleze z tohohle "stroje času" bych klidně okusil.

Jedná se o Prazičku Loring S15 Falcon..

Loring je dneska mezi pražičema na celém světě považováný za to nej na čem se dá kafe dělat… Má naprostou teplotní stabilitu a říká se - co jsem z Loringu chutnal, že ze zrn dostane chuťový maximum… samozřejmě pokud teda pražič není úplná láma…


Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno

To zní fakt dobře. Rád bych byl tak "daleko", abych to uměl patřičně ocenit. Každopádně tohle vlákno je taky nebezpečný. Člověk to trochu prolítne a už přemýšlím, kam a jakým způsobem to posunout. 🤷‍♂️ 

před 6 hodinami, Denjl napsal:


Jedná se o Prazičku Loring S15 Falcon..

Loring je dneska mezi pražičema na celém světě považováný za to nej na čem se dá kafe dělat… Má naprostou teplotní stabilitu a říká se - co jsem z Loringu chutnal, že ze zrn dostane chuťový maximum… samozřejmě pokud teda pražič není úplná láma…


Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Odesláno
V 2. 7. 2022 v 8:02, Denjl napsal:


Budova i novy stroj by měly byt tak nějak v průběhu srpna ready, takže plán je nějak v průběhu září a října…. Každopádně už stříháme metr, protože stávající prostory i stávající stroj už nestačí…

Pražírnu děláme v Hradčanech u Tišnova na ulici Čebínská 223 tak budu rad když se pak stavíte :))

Ty jo, super projekt. 😉

PS. Jezdím každý den po Drásovské směr Tišnov, tak Ti na to zezadu koukám. 😀

Odesláno
V 1. 7. 2022 v 19:15, Denjl napsal:

Kluciii, musím se tu pochlubit s radostí, která jde do finále :))

Po roce a půl od objednání nám 25.7. Konečně z Californské továrny Loringu vypluje novy stroj :)) minuly týden jsme to byli okouknout v Miláně na WOC a je to nádhera :) současně i nova budova pražírny vypadá, ze se dodělá podle plánu, takže na podzim Vás kávomilce čekám :)))
Bude tam i plně vybavený showroom s LaMarzoccama, takže nějaký kávový školení co se tady onehdá domlouvalo můžeme udělat klidně u nás na Pražírně :))

Konec hlášení :)


ed354cc5406d18e0cf6ce860621b98b2.jpg





Sent from my iPhone using Tapatalk

Mašina super, ale ta hodinková nekázeň na fotce to je teda neakceptovatelné 😉

Odesláno
Mašina super, ale ta hodinková nekázeň na fotce to je teda neakceptovatelné 

Na fotce to není vidět, ale do Milana bez rlx na ruce by to nešlo… každopádně kolegové jsou hodinkama nedotčeni
468c512f63a8dbe4b047c0ee35f69786.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno

Tak konečně jsem se po deseti letech na Břevnově napil kafe tak jak má skutečně chutnat.Neni to žádná reklama jen jsem opravdu rád že konečně někdo na Bělohorský umí uvařit kafe.Díky Popocafepetl👍

  • po měsíci...
Odesláno

Odolaval jsem dlouho a nakonec jsem si poridil lepsi kavovar taky. Nespresso pujde z domu, jen co to zenu naucim, pokud ne budu se rozhodovat kdo z domu
8cb40651a76cf2969a975990dc539394.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
Plna vybava.. ja se u stejne znacky rozsoupnul trochu mene, ale naucila se s tim i ta moje :-)

Musim zene vysvetlit a nabidnout to kafe a pozna ze automat/nespresso/senseo co mame doma neni ono :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • po měsíci...
Odesláno

Po čase zase malý fotoreport progresu mého ,,dítěte” - od minulého týdne už v nových prostorech pražíme, za dva týdny dorazí dva roky objednaná nová pražička :)) důkazem, že jsme ve finále muže být, že si pražič Alf přestěhoval svůj 6let starý kávovník
Doufam, že vás pak co nejvíc uvidím v Espresso baru, který bude součástí showroomu 🥹


b1b87c345cb5fd55eb697f1fd53518c4.jpg
281cdab9413b7332bb6a393cfd90aa15.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Asi jsem se zamiloval. Dovedu si představit levou hlavu  na takové to standardní espresso, prostřední na klasickou (ala la Pavoni) přípravu, a pravou (po úpravě) na profilování s pádlem ....

 

maestrale9.jpg

Odesláno

Divnej postreh neumetela se zakladni vybavou.. nejlepsi kafe mam se starym kafem.. :-)) kdyz to kafe je cerstvy po otevreni, tak jak je moc nadejchany, tak to tece moc rychle.. az se starsim zplihlejsim (cca 2 tydny), mam delsi cas a fakt lepsi oriskovou chut.. :-o))

P.s. jedu na skudlila male 9 gramove sitko.. a tam to ulitne natotata.. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...