Denjl Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 Sice pořádně vůbec nevím na co se dívám, ale vypadá to zatraceně dobře. Kafe si dělám jen celkem obyč, většinou v moka konvičce, ale co vyleze z tohohle "stroje času" bych klidně okusil. Jedná se o Prazičku Loring S15 Falcon..Loring je dneska mezi pražičema na celém světě považováný za to nej na čem se dá kafe dělat… Má naprostou teplotní stabilitu a říká se - co jsem z Loringu chutnal, že ze zrn dostane chuťový maximum… samozřejmě pokud teda pražič není úplná láma… Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 To zní fakt dobře. Rád bych byl tak "daleko", abych to uměl patřičně ocenit. Každopádně tohle vlákno je taky nebezpečný. Člověk to trochu prolítne a už přemýšlím, kam a jakým způsobem to posunout. před 6 hodinami, Denjl napsal: Jedná se o Prazičku Loring S15 Falcon.. Loring je dneska mezi pražičema na celém světě považováný za to nej na čem se dá kafe dělat… Má naprostou teplotní stabilitu a říká se - co jsem z Loringu chutnal, že ze zrn dostane chuťový maximum… samozřejmě pokud teda pražič není úplná láma… Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sněhulák Posted July 6, 2022 Report Share Posted July 6, 2022 V 2. 7. 2022 v 8:02, Denjl napsal: Budova i novy stroj by měly byt tak nějak v průběhu srpna ready, takže plán je nějak v průběhu září a října…. Každopádně už stříháme metr, protože stávající prostory i stávající stroj už nestačí… Pražírnu děláme v Hradčanech u Tišnova na ulici Čebínská 223 tak budu rad když se pak stavíte ) Ty jo, super projekt. PS. Jezdím každý den po Drásovské směr Tišnov, tak Ti na to zezadu koukám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted July 7, 2022 Report Share Posted July 7, 2022 V 1. 7. 2022 v 19:15, Denjl napsal: Kluciii, musím se tu pochlubit s radostí, která jde do finále ) Po roce a půl od objednání nám 25.7. Konečně z Californské továrny Loringu vypluje novy stroj ) minuly týden jsme to byli okouknout v Miláně na WOC a je to nádhera současně i nova budova pražírny vypadá, ze se dodělá podle plánu, takže na podzim Vás kávomilce čekám )) Bude tam i plně vybavený showroom s LaMarzoccama, takže nějaký kávový školení co se tady onehdá domlouvalo můžeme udělat klidně u nás na Pražírně ) Konec hlášení Sent from my iPhone using Tapatalk Mašina super, ale ta hodinková nekázeň na fotce to je teda neakceptovatelné Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denjl Posted July 7, 2022 Report Share Posted July 7, 2022 Mašina super, ale ta hodinková nekázeň na fotce to je teda neakceptovatelné Na fotce to není vidět, ale do Milana bez rlx na ruce by to nešlo… každopádně kolegové jsou hodinkama nedotčeniSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanes Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Tak konečně jsem se po deseti letech na Břevnově napil kafe tak jak má skutečně chutnat.Neni to žádná reklama jen jsem opravdu rád že konečně někdo na Bělohorský umí uvařit kafe.Díky Popocafepetl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 Keby ste mali cestu okolo https://muzeumkavy.sk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodeo65 Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Odolaval jsem dlouho a nakonec jsem si poridil lepsi kavovar taky. Nespresso pujde z domu, jen co to zenu naucim, pokud ne budu se rozhodovat kdo z domu Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapo Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Já myslím, že je to jasné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Plna vybava.. ja se u stejne znacky rozsoupnul trochu mene, ale naucila se s tim i ta moje :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodeo65 Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Plna vybava.. ja se u stejne znacky rozsoupnul trochu mene, ale naucila se s tim i ta moje :-)Musim zene vysvetlit a nabidnout to kafe a pozna ze automat/nespresso/senseo co mame doma neni ono Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denjl Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 Po čase zase malý fotoreport progresu mého ,,dítěte” - od minulého týdne už v nových prostorech pražíme, za dva týdny dorazí dva roky objednaná nová pražička ) důkazem, že jsme ve finále muže být, že si pražič Alf přestěhoval svůj 6let starý kávovník Doufam, že vás pak co nejvíc uvidím v Espresso baru, který bude součástí showroomu 🥹Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 Nějaký eshop bude ? I pro nás z vesnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 Asi jsem se zamiloval. Dovedu si představit levou hlavu na takové to standardní espresso, prostřední na klasickou (ala la Pavoni) přípravu, a pravou (po úpravě) na profilování s pádlem .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redd Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 Asi to bude mit jeden velkej boiler, to neni moc ekonomicky reseni na doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 Ano, má. 23 litrů .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eskimak Posted September 25, 2022 Report Share Posted September 25, 2022 před 13 hodinami, Bert napsal: Ano, má. 23 litrů .... dpc, vela ludi ma takyto objem bojleru na sprchovanie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted September 25, 2022 Report Share Posted September 25, 2022 Když ji miluješ,není co řešit Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted September 25, 2022 Report Share Posted September 25, 2022 Divnej postreh neumetela se zakladni vybavou.. nejlepsi kafe mam se starym kafem.. :-)) kdyz to kafe je cerstvy po otevreni, tak jak je moc nadejchany, tak to tece moc rychle.. az se starsim zplihlejsim (cca 2 tydny), mam delsi cas a fakt lepsi oriskovou chut.. :-o))P.s. jedu na skudlila male 9 gramove sitko.. a tam to ulitne natotata.. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redd Posted September 25, 2022 Report Share Posted September 25, 2022 2 tydny jsou na espresso akorat. Nekdy klidne 3. Pod tyden nic moc. Par dni stare je fajn na filtr. Vse mysleno od data prazeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now