Vladino125 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 @Pivas Taktiež by som chcel vyzdvihnúť Lukáša. Ponúkol sa že mi prenechá jeho kalendár na rok 2020 (nakoľko som to zas prepásol). Ochotne zabalil a poslal poštou. Ešte raz ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Chtěl jsem poděkovat všem od kterých jsem něco kupoval, bohužel jsem smazal konverzaci a vím, že zde na fóru jsou prima lidičky a vždy ochotně se mnou jednali. Ahoj a všem z chronamag fora přeji ať jim srdíčko pěkně tiká ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Chtěl bych veřejně poděkovat členům: Pavel58, Stenly, Xjr1, kteří mi v těžké hodinkové chvíli neuvěřitelně píchli. Pak jsem měl možnost na vlastní kůži poznat co znamená altruismus a to od člena Petrando. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Rád bych tady veřejně poděkoval longovi. Obrátil jsem se na Mirka s jednou prosbou, která neměla odkladu, tudíž celá záležitost poměrně dost spěchala. Ochota, kterou tenhle člen projevil, mi udělala fakt velkou radost a zároveň trochu vyrazila dech. Všechno se mnou konzultovala i přes velmi nepříznivou dobu zajistil včasný dodání, který jsme řešili. Chvály jsem se tu za ty roky na Mirka dočetl dost a dost, teď jsem se sám přesvědčil a můžu říct, že je to opravdu frajer. Ještě jednou díky, Míro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Ahoj, rad bych podekoval clenum Somalec, lolohh a JDenver za jejich pristup. Neco jsem shanel a oni hned nezistne reagovali. Doufam, ze jim to budu moci oplatit. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Thomas - ve vlákně o mobilech se dočetl, že mi odešel iphone, tak mi napsal, že si koupil novej a ten svůj stávající mi přenechal respekt a velký dík Thomasi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Maxel - iniciativně se slitoval na mou absencí zcela základního náčiní na výměny řemenů atd . a obdaroval mě slušnou sestavou, takže jsem zřejmě na věky saturován. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 @watchboy- ochotne poradil so zlepsenim chodu lunety, dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 @Sphinxx Odborník na slovo vzatý, ochotně pomůže i poradí, pravý gentleman fora, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Ty jo, koukám, jak blázen, děkuji moc, tohle mě tedy potěšilo! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 filo-boxer okamžitě zareagoval na můj povzdech, že sháním součást hodin a zdarma a na vlastní náklad zaslal následně klíček z ciziny, přičemž finanční plnění odmítl s poznámkou, že radost obdarovaného stojí za všechny peníze. Moc děkuji a jsem dlužníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 @semi001 & @Tom4 Oba pánové mi nabídli a zrealizovali pomoc v jisté věci. Oběma tímto moc děkuji, máte to u mě a zasloužíte si zde svoje místo. Velké díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 (upraveno) @AndyAaron S veľkou ochotou sa ponúkol pomôcť mi v jednej otravnej veci. Síce mi nepomohol, ale to som spôsobil ja . Dík. Upraveno 25. července 2020 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 @Frostie - neskutečná ochota s pomocí při řešení jednoho velmi nepříjemného problému v zahraničí, smekám, děkuji a jsem moc rád, že sem měl možnost Honzu konečně poznat! Jsi borec a hodnej člověk. Takže Velké díky, díky, díky! Jsem Ti zavázán!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Před hodinou, tikzot napsal: @Frostie - neskutečná ochota s pomocí při řešení jednoho velmi nepříjemného problému v zahraničí, smekám, děkuji a jsem moc rád, že sem měl možnost Honzu konečně poznat! Jsi borec a hodnej člověk. Takže Velké díky, díky, díky! Jsem Ti zavázán!!! Děkuji, bylo mi ctí a národním svátkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 junior300 - děkuji kolegovi za pomoc při koupi hodinek na Slovensku, bohužel to nedopadlo,ale kolega velmi ochotně pomohl,strávil tím dost času,kterého máme všichni málo,dojel na místo vše vyřešil a to všechno jen za díky. Máš to u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 @pciza Chtěl bych veřejně poděkovat Pepovi, který mi nezištně nabídl, že mi zapůjčí svoje hodinky na zkoušku, po mém dotazu v soukromé zprávě na velikost jeho zápěstí, abych si mohl představit přibližnou velikost hodinek na své ruce. Celé to proběhlo velice rychle a díky němu jsem se mohl utvrdit v tom, jestli ty hodinky opravdu chci, ale především jakou velikost potřebuji a tím mi ušetřil dost starostí a možná taky peněz. Díky Pepo! Jsem dlužníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 @kuncák7 - dohadovali sme obchod niekedy pred pol rokom ale kvôli korone sa to nerealizovalo. O to viac som bol príjemne prekvapený keď sa kuncák po čase ozval s tým, že jeho ponuka platí naďalej, ale kvôli pretrvávajúcej korona situácii to opäť odkladá. Pred pár dňami sa ozval znovu s tým že remeň posiela zdarma, dokonca nechcel ani platbu za poštovné. Popravde som aj na to po čase už zabudol, že sme dohadovali spolu obchod. Martin bude zrejme ešte stará škola, fakt charakterný chlap, klobúk dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Chtel bych timto podekovat Zekonovi za to co pro mne udelal, protoze by si za to kazdy jiny mohl rici nemalou castku a on to udelal zcela nezistne. Doufam, ze mu to budu moci oplatit a nebo to alespon poslat dale tady na foru. Jeste jednou diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 A aby toho nebylo malo, tak jeste jedno diky Tikzotovi za jeho super pomoc v ramci Chronopošty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se