warann Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února před 4 minutami, Gustaf napsal: Zatím držím Tvl ja ted nasel v ledinici 2 rozpity piva . Prece to nevyleju. 2
Gustaf Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února před 12 minutami, warann napsal: Tvl ja ted nasel v ledinici 2 rozpity piva . Prece to nevyleju. Já si jedno rozpiju až k fotbalu a cyklokrosu odpoledne v TV
Jeronimo Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února (upraveno) Já už jedu po sobě třetí sezónu suchý půl rok. Vždy po Silvestu. Měsíc nepít nemá skoro smysl, zbytečné se trápit Upraveno 1. února uživatelem Jeronimo 1
Bert Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Nooooo, jasný, paráda. Tak mi právě docvaklo, proč mi na SZ odepisuješ až v červenci .... 2
bohus76 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Ten Jarek je nebezpečný, už zase nekouří,nepije, ještě nás " normální" někde začne nahlašovat
Jeronimo Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února před 1 hodinou, Bert napsal: Nooooo, jasný, paráda. Tak mi právě docvaklo, proč mi na SZ odepisuješ až v červenci .... To si nejsem vůbec vědom. před 22 minutami, bohus76 napsal: Ten Jarek je nebezpečný, už zase nekouří,nepije, ještě nás " normální" někde začne nahlašovat :DDDD
odjinud Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Tak letos jsem ho porusil uz asi v 10h bo jsem nakladal maso a potreboval otevrit pivo na marinadu. Nicmene je mi to vcelku jedno, jelikoz od konce zari jsem suma sumarum vypil cca 1-2 piva, 2 dcl vina a tak 2 panaky. Stalo se to tak, ze jsem si na Václava (28.9.) oboustranne zlomil kotnik a nafasoval leky na redeni krve. Na ty se pit nema, krom toho jsem na to 3M nemohl doslapnout, no a piti a berle nejdou moc dohromady. Takze zacalo nucene odvykani, ktere kupodivu ani moc nebolelo. Jelikoz potrebuju zhubnout, tak v tom pokracuju. 1
skalis Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Jedeme s manzelkou suchej unor uz od pulky ledna. Celkove dobry, ale obcas chut na pivo prijde. Nebo vecer na skotskou, ale to ve zbytku roku dozenu (loni 22 lahvi). Ale je fajn videt, ze bez toho clovek dokaze normalne fungovat. 2
Ajaj Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Tak já poprvé v životě jedu celej půlrok. První 2 týdny docela peklo, teď už se to dá. Smutný jsou na tom jen 2 věci - že víkendový večery jsou bez alkoholu docela smutný a za druhý, i když jsem v 95% připadů pil jen 1-2 piva (ale skoro denně), tak má úplný vynechání dost brutální vliv (positivně) na celkový stav těla. Dost sportuji a jsem úchyl na metriky ze sportovních hodinek (hlavně data ze spaní). To si pak říkám, ty vole to si nemůžu dát ani jedno blbý pivo?
bohus76 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února (upraveno) Před hodinou, Ajaj napsal: Tak já poprvé v životě jedu celej půlrok. První 2 týdny docela peklo, teď už se to dá. Smutný jsou na tom jen 2 věci - že víkendový večery jsou bez alkoholu docela smutný a za druhý, i když jsem v 95% připadů pil jen 1-2 piva (ale skoro denně), tak má úplný vynechání dost brutální vliv (positivně) na celkový stav těla. Dost sportuji a jsem úchyl na metriky ze sportovních hodinek (hlavně data ze spaní). To si pak říkám, ty vole to si nemůžu dát ani jedno blbý pivo? Tady je to samý protivný abstinent Myslím zde začnu postovat fotky piva a z hospod :-ú Na protest jsem si otevřel Radegasta 12 Upraveno 1. února uživatelem bohus76
KFL Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Já v lednu oslavil 3 roky bez pití. Just sayin' . Ale vážně. Po 13 letech každodenního cucání 2-3 panáků (k filmu, knížce atd.) jsem si řek, že toho zkusím nechat. A tak se stalo. Nejsem ale úplnej a "otravnej" abstinent. Loni jsem měl třeba tři panáky - za Drábovou, za Patrika Hezuckýho a jednou, když mi nesedlo jídlo. Předloni panáka, když umřela máma. A tak.. . Každopádně dva poznatky - oproti očekávání jsem tehdy nezhubnul ani deko. Ale zato výrazně líp spim. 1 1
kral083 Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února @Ajajhele ty úchyle na metriky. A jak chceš kvantifikovat ten pocit, když si po výkonu dáš jedno pivo? To je přece k nezaplacení
Ajaj Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února To je právě to nejsmutnější - po těžkým tréninku si dám pivo a cítím se úplně báječně. Jenže pak si řeknu “když mi jedno udělalo tak dobře, tak to druhý bude úplná nirvána”……no a pak už jsem úplně v prd…li
Prochy68 Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 2 minutami, Ajaj napsal: To je právě to nejsmutnější - po těžkým tréninku si dám pivo a cítím se úplně báječně. Jenže pak si řeknu “když mi jedno udělalo tak dobře, tak to druhý bude úplná nirvána”……no a pak už jsem úplně v prd…li 3 a vic si uz zkousel? 2
Ajaj Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Na to nemám pevnou vůli, zůstat jen u druhého. Takže jsem volil jen ze dvou možností - buď být dál alkoholik nebo abstinent 1
safi Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Já mám po ketaminu na měsíc od alkoholu také utrum.
skalis Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února V 2. 2. 2026 v 7:49, KFL napsal: Já v lednu oslavil 3 roky bez pití. Just sayin' . Ale vážně. Po 13 letech každodenního cucání 2-3 panáků (k filmu, knížce atd.) jsem si řek, že toho zkusím nechat. A tak se stalo. Nejsem ale úplnej a "otravnej" abstinent. Loni jsem měl třeba tři panáky - za Drábovou, za Patrika Hezuckýho a jednou, když mi nesedlo jídlo. Předloni panáka, když umřela máma. A tak.. . Každopádně dva poznatky - oproti očekávání jsem tehdy nezhubnul ani deko. Ale zato výrazně líp spim. Co Tě motivovalo přestat? Prakticky nikdy se neopiju, ale mám rád pivo po sportu nebo práci na zahradě (takže většinou jen o víkendu 0 - 2 kousky za den podle situace), skotskou (skoro každej) večer u knížky a občas víno (málo). Spím výborně, alkohol mě neomezuje a dokážu si ho odpustit. Objektivní dlouhodobý účinky na organizmus by asi byly argument, to je tenkej led a nevím, jak budu vypadat v šedesáti. Takže nedokážu najít jinej důvod přestat než že je to nezdravý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se