odjinud Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Já do toho tedy jdu, ale trošku jinak - pít sice budu, ale slibuju se tento měsíc neožrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Tak beru zpět, zkusím to v březnu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 (upraveno) No chvilku jsem si myslel, že to není úplně blby nápad měsíc nepit... A takhle prvního druhy jsem se přistihl, jak piju vodku s dzusem... No nic, snad příští rok... Tak už mi nic nebranilo si na dnes ten rum koupit :-) Upraveno 3. února 2016 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Já do toho tedy jdu, ale trošku jinak - pít sice budu, ale slibuju se tento měsíc neožrat... Tak beru zpět, zkusím to v březnu... :-) ...si to zvládnul celkem svižně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Suchej únor, pche to je slabota, já nepil kvůli operaci od 1.12.2015 a ještě cca půl roku bych ani neměl, ale porušil jsem to na Silvestra, který se zvrátil a rozjel jsem šílenou salbu, následky byly samozřejmě hrozné Co jsem tím chtěl říct, že moc dobře vím, jaké to je vůbec nepít - na pytel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 otSa mi paci, ze ten co fajci denne/pravidelne sa sam oznacuje za fajciara. Ale ten co denne chlasta, sa za alkoholika neoznacuje.a ty se sám označuješ za blba, když sem denně napíšeš nějakou blbost? Aby svaly něco zvládly, musí se posilovat, dovedete si představit tu kondici jater na začátku března bez měsíčního tréninku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 To je zase demagogie, je lékařsky dokázáno že mírné pití posiluje imunitu a zdraví všeobecně. Na játra má potom mnohem větší vliv třeba kouření než chlast. Všecko v těle nakonec projde očistou v játrech.Co ovšem není zdraví, je se ožrat a už vůbec ne denně.Alkoholik není ten co pije denně, ale ten co si nepamatuje co a kde pil.A kvůli svému duševnímu zdraví na suchej únor sej.....Apropo mám doma 4l. domácího velmi jemného kalvádosku. Du se na něj podívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Ona abstinence člověku taky zrovna moc neprospívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Tak jak chlapci, sušíte, sušíte? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Teda takhle vostře do toho nejdu, ale snažím se to brát maximálně zodpovědně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Těžká práce... V pátek vypáleno, dnes rozděleno se švagříky a lahvováno..sice jen takový drobek, 15 litrů, ale snad nějak do roka vyjdu. Trochu jsme se zhádali nad kvalitou, je to dělané v pálenici kde specielně 2x přepalují, ale vypadá dobře. A to se samozřejmě trošilinku koštnout musí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Na 51? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Jojo, 51, něco "vysmrádne", něcop spadne časem, bude to taková "společenská" 49-50.Spíš - tím dvojím přepálením se trochu ztratilo aroma, je to takové.. vodkovité, nebo jak bych to řekl. Neškrábe, nepálí, ale mohla víc vonět.Tož tak se suchým únorem na Moravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Prosim modov aby toto vlakno spojili s vlaknom "co pijete" kedze je o tom istom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Když tak pána poslouchám, nejradši bych si dal sklenku červeného navzdory tomu, že je čtvrteční dopoledne a já jsem v práci:http://video.aktualne.cz/dvtv/cesti-muzi-spojuji-svoji-identitu-s-pitim-alkoholu-krize-muz/r~3aa96184d01511e5a457002590604f2e/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Suchý humor a mokrý únor, že jsem to doteď přehlížel, já myslel, že je to nějaká seriózní debata o počasí a pranostikách. Vyborny napad, spojit to este aj vynechanim fajcenia tabaku.Kto pije denne je alkoholik. Komu tím prospěješ soudruhu, komu?! my nemůžeme za to, že máš svůj rybníček už vypitej kartáčkem pod rypákem to začíná, teď nemáme chlastat, a nakonec budou chtít, abychom nosili měsíc tanga na podporu buzerantů Demokracie musí bejt, ať to stojí, co to stojí! Já do toho tedy jdu, ale trošku jinak - pít sice budu, ale slibuju se tento měsíc neožrat... Tak beru zpět, zkusím to v březnu... :-) Díky, potěšil jsi mne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 2365acefa25d70bb3f0ffa6d41b152a5.jpg+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Ja som vcera a predvcerom nevypil ani kvapku alkoholu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Mě napadlo, že bych mohl dát suchej každej první den v měsíci.Teda pokud by to nevyšlo na Pá - Ne, svátky, grilovačky, oslavy atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se