Přejít na obsah

suchej unor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 528
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No chvilku jsem si myslel, že to není úplně blby nápad měsíc nepit... A takhle prvního druhy jsem se přistihl, jak piju vodku s dzusem... No nic, snad příští rok... Tak už mi nic nebranilo si na dnes ten rum koupit :-)

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Suchej únor, pche to je slabota, já nepil kvůli operaci od 1.12.2015 a ještě cca půl roku bych ani neměl, ale porušil jsem to na Silvestra, který se zvrátil a rozjel jsem šílenou salbu, následky byly samozřejmě hrozné :) Co jsem tím chtěl říct, že moc dobře vím, jaké to je vůbec nepít - na pytel!

Odkaz ke komentáři

ot

Sa mi paci, ze ten co fajci denne/pravidelne sa sam oznacuje za fajciara. Ale ten co denne chlasta, sa za alkoholika neoznacuje.

a ty se sám označuješ za blba, když sem denně napíšeš nějakou blbost?

Aby svaly něco zvládly, musí se posilovat, dovedete si představit tu kondici jater na začátku března bez měsíčního tréninku?

Odkaz ke komentáři

To je zase demagogie,  je lékařsky dokázáno že mírné pití posiluje imunitu a zdraví všeobecně.  Na játra má potom mnohem větší vliv třeba kouření než chlast.  Všecko v těle nakonec projde očistou v játrech.

Co ovšem není zdraví, je  se ožrat a už vůbec ne denně.

Alkoholik není ten co pije denně,  ale ten co si nepamatuje co a kde pil.

A kvůli svému duševnímu zdraví na suchej únor  sej.....

Apropo mám doma 4l.  domácího velmi jemného kalvádosku.   Du se na něj podívat...

Odkaz ke komentáři

Těžká práce... V pátek vypáleno, dnes rozděleno se švagříky a lahvováno..sice jen takový drobek, 15 litrů, ale snad nějak do roka vyjdu.

Trochu jsme se zhádali nad kvalitou, je to dělané v pálenici kde specielně 2x přepalují, ale vypadá dobře. A to se samozřejmě trošilinku koštnout musí..

Odkaz ke komentáři

Jojo, 51, něco "vysmrádne", něcop spadne časem, bude to taková "společenská" 49-50.

Spíš - tím dvojím přepálením se trochu ztratilo aroma, je to takové.. vodkovité, nebo jak bych to řekl. Neškrábe, nepálí, ale mohla víc vonět.

Tož tak se suchým únorem na Moravě.

Odkaz ke komentáři

Když tak pána poslouchám, nejradši bych si dal sklenku červeného navzdory tomu, že je čtvrteční dopoledne a já jsem v práci:

http://video.aktualne.cz/dvtv/cesti-muzi-spojuji-svoji-identitu-s-pitim-alkoholu-krize-muz/r~3aa96184d01511e5a457002590604f2e/

Odkaz ke komentáři

Suchý humor a mokrý únor, že jsem to doteď přehlížel, já myslel, že je to nějaká seriózní debata o počasí a pranostikách. :frusty:

Vyborny napad, spojit to este aj vynechanim fajcenia tabaku.

Kto pije denne je alkoholik.

Komu tím prospěješ soudruhu, komu?!

my nemůžeme za to, že máš svůj rybníček už vypitej

kartáčkem pod rypákem to začíná, teď nemáme chlastat, a nakonec budou chtít, abychom nosili měsíc tanga na podporu buzerantů

Demokracie musí bejt, ať to stojí, co to stojí!

Já do toho tedy jdu, ale trošku jinak - pít sice budu, ale slibuju se tento měsíc neožrat...

Tak beru zpět, zkusím to v březnu... :-)

:lol2:  :lol2: Díky, potěšil jsi mne! :clap:  :clap:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...