shewcza Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Afri, ale mAra se ptal na wranglera ne na Forda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Afri já píšu o jeepu 2,2 v nafte, to bude úplně jiný motor.A Dalimu už jsem napsal tak kluci díky za tip. Kdyby někoho něco ještě napadlo, klidně pište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Ahá, já do toho zamotal tu debatu Mondea viz výše :-) Omluva, samozřejmě Wrangler pecka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 (upraveno) Panove prosim nemate nekdo zkusenost s nekym, kdo doveze auto z Nemecka?Ja nemam vubec cas tam jet, nevim ani jak se to vyrizuje vsechno...Nemusi to bejt nejlevnejsi, ale kdyz to dam do googlu tak tuhle sluzbu nabizi asi 8000 lidi, vsichni maj nejakej vrak s kouli, ?firmu? napsanou na babicku a uz dovezli z drazdan jednu sikovne bouranou oktavu v tdi pro frantu, coz z nich dela krale dovozovyho byznysu....tak bych radsi nekoho vyzkousenyho, proverenyho. Upraveno 3. prosince 2018 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techlak Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Ahoj , dobrý jsou chlapi z Rakaru ,nejsou nejlevnější , ale je na ne spoleh ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Panove prosim nemate nekdo zkusenost s nekym, kdo doveze auto z Nemecka?Ja nemam vubec cas tam jet, nevim ani jak se to vyrizuje vsechno...Nemusi to bejt nejlevnejsi, ale kdyz to dam do googlu tak tuhle sluzbu nabizi asi 8000 lidi, vsichni maj nejakej vrak s kouli, ?firmu? napsanou na babicku a uz dovezli z drazdan jednu sikovne bouranou oktavu v tdi pro frantu, coz z nich dela krale dovozovyho byznysu....tak bych radsi nekoho vyzkousenyho, proverenyho.Zkus oslovit místního člena M3maniac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Ahá, já do toho zamotal tu debatu Mondea viz výše :-) Omluva, samozřejmě Wrangler pecka.....Bylo by krásné kdyby ses takhle zamotal a místo mondea kupil wranglera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Teď jsem si asi dvacet minut volal s Dalim... No co vám budu povídat. Nerozmlouval mi to. Tam já snad s dovolením si vezmu nějaký oddechový čas a tak cca za 14 dnů sem dám vědět, jak to dopadlo. Zatím mi můžete tak akorát držet palec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 No, tak ja mam naftu 2.8, a kdybych kupoval dneska tak bych bral určitě ten 3,6 pentastar, to znamená ne ten nejnovější model. Zdá se mi i hezčí no... S těma novejma motorama moc zkušeností ještě nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 No, tak ja mam naftu 2.8, a kdybych kupoval dneska tak bych bral určitě ten 3,6 pentastar, to znamená ne ten nejnovější model. Zdá se mi i hezčí no... S těma novejma motorama moc zkušeností ještě nebude...Jsem na tom úplně stejně, kupoval jsem loni na podzim a benzín už neměli. Mazlík papá asi 11 nafty. Počítám, benzín by byl asi za 14. Ale vzhledem k tomu, že to není auto na každý den, tak by mně to nevadilo.Tak koukej dát nějaké fotky. Máš nějaké úpravy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 To máš ňáký rozbitý...;-) A to bych řek že je ten počítač ještě optimista...Úpravy, nic, trošku zvedlý, ale tak už se to koupilo. Ani žádný nechystám, mě se to líbí jak to je... Fotky dodám někdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 No pokud jezdíš jenom v terénu, tak asi jo. Já to mám na hory 100km a potom 20 km pole, louky, les a závěje. -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 No právěže tak 90% po městě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Krásná V3S barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Krásná V3S barva. Tak to mě rozsekalo Jinak 13,7 nafty na sto to je snad nejžíznivější naftový 4 válec všech dob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Kluci jeepkarsky, pekny to mate. A spotreba cajk, ja jezdim s toy 11-14, podle toho jak a kde a co mam na strese. mAra, drzim palce at to klapne, je fajn, ze nekdo jeste kupuje normalni auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Ono už to dneska právě vůbec normální auto není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Chlapci začíná to vypadat, že budu muset pořídit další kočár na dlouhé cesty po Evropě. Tak se jdu poradit. Když někoho něco napadne, nebo třeba bude umět sehnat, nebo bude mět v garáži a bude potřebovat místo, tak sem jedno ucho.Nehoří, je pár měsíců na to to vyřešit, ale koukám už teď a budu rád za všecky rady a dotazy (třeba mě to kopne někam o čem sem nepřemejšlel). Ani jedno auto co mám v současnou chvíli doma nevyhovuje. Resp doveze odveze, ale komfort nic extra. Jelikož jde o dlouhý cesty, komfort je na prvním místě. Ale jelikož je to fakt spotřebák a nechci za rok na autě zahučet 2 mega, koukám po starších modelech, který se mi ale líbí i designově. Současná produkce mi nějak uniká.Koukám BMW 7er, MB S-klasse / E-klasse, Jag XF/XJ. Nechcu koncern, takže Audi ze hry.Chci atmosféru (ano vim, náklady bla bla, chci atmosféru, tečka ) Nájezd předpokládám tak 50k / rok. Užití jak na denní pracovní, tak na rodinný a víkendový ježdění. Takže takovej trošku hybrid s kerym bych si rád občas zablbnul (ne okruh), nicméně ten komfort je pořád priorita číslo 1.Chci za to dát samozřejmě co nejmíň s co největší spolehlivostí a seznamem fičur. Strop sem si tak mentálně nastavil cca 600k. Co mi místní znalci poradíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Chlapci začíná to vypadat, že budu muset pořídit další kočár na dlouhé cesty po Evropě. Tak se jdu poradit. Když někoho něco napadne, nebo třeba bude umět sehnat, nebo bude mět v garáži a bude potřebovat místo, tak sem jedno ucho.Nehoří, je pár měsíců na to to vyřešit, ale koukám už teď a budu rád za všecky rady a dotazy (třeba mě to kopne někam o čem sem nepřemejšlel). Ani jedno auto co mám v současnou chvíli doma nevyhovuje. Resp doveze odveze, ale komfort nic extra. Jelikož jde o dlouhý cesty, komfort je na prvním místě. Ale jelikož je to fakt spotřebák a nechci za rok na autě zahučet 2 mega, koukám po starších modelech, který se mi ale líbí i designově. Současná produkce mi nějak uniká.Koukám BMW 7er, MB S-klasse / E-klasse, Jag XF/XJ. Nechcu koncern, takže Audi ze hry.Chci atmosféru (ano vim, náklady bla bla, chci atmosféru, tečka ) Nájezd předpokládám tak 50k / rok. Užití jak na denní pracovní, tak na rodinný a víkendový ježdění. Takže takovej trošku hybrid s kerym bych si rád občas zablbnul (ne okruh), nicméně ten komfort je pořád priorita číslo 1.Chci za to dát samozřejmě co nejmíň s co největší spolehlivostí a seznamem fičur. Strop sem si tak mentálně nastavil cca 600k. Co mi místní znalci poradíte?Mám radu nekupuj Wranglera :-) Podle mě BMW 7 je OK ale 1mega až 1,2 1 - 2 roky starý auto z Německa od dealera. Jinak něco menšího BMW 5, nebo MB E. Starší než 3 roky bych nebral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Jedno nenormální auto( traktor). :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se