DavidLC Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Mě Mercedeska (piáno) dostala právě jednoduchostí, jednou páčkou všechno důležitý, levá ruka na 9 a pravá na šaltku a hurá na cesty Teď musíš být ajťák .... njn, senilita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 před 3 hodinami, African napsal: Tento medvídek také dobře cenově jako https://www.autojournal.cz/test-mercedes-benz-glb-200-d-4matic-luxus-za-cenu-lidoveho-auta/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=VeUltF2MxTK-202009041317&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mam ted jeho uplne ne primeho predchudce, GLK a nemuzu si to vynachvalit. Tam jsou aspon jeste tlacitka, analog... atd. Jsem asi odprurce vsemoznych displeju a dotykovych hovadin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 před 3 hodinami, African napsal: To geometr: To už je ale samozřejmě dle chuti každého soudruha, prostě DNA současného MB, ale zase s tím porovnáním Scouta nebo Superba ve stejné cenovce, nebo ba naopak ještě levnější, bych tedy mít ty prašule neváhal ani minutu. A nejde jenom o palubku, ale celé auto. Tak konkretne na tychto obrazkoch vyzera Skoda 100x lepsie. MB ako china. Du blejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Před hodinou, Hasňa napsal: Nová S kláda. No tak tohle se moc nepovedlo . V starší generaci byl ten “tablet“ zakomponovaný v palubce viz.foto ale nová je děs... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 před 1 hodinou, ragu napsal: Abych tady trochu rozbil tu MB diskuzi, gratulace k výběru. Kolega ho má a až na pár blbostí (nic moc klima, pár odschoolovych náhodně rozmístěných tlačítek a rezonujici okynko) je spokojenej. Díky Měl jsem ho několikrát v létě doma, jednou na tři dny a klima se mi zdála v pohodě, palubka vyhovuje, ale to rezonující okno bych upřímně nedal, asi bych to řešil v rámci záruky, protože na tyhle různý pazvuky z interiéru jsem alergickej. Se mi líbí, že je to vcelku za ta léta prověřený vůz, obzvlášť ten dvoulitr mivec je zcela bezproblémový, takže žádný zajíc v pytli. Do dvou týdnů bude ready, nebo spíš já...musím ještě chvíli sedět před kostelem s kloboukem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 No, budu se ještě hooodně rozmýšlet, jestli koupím novou generaci S class nebo tu předešlou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Jsem divnej, jsem si toho vědom, ale mě se to nové S vevnitř (i z venku) líbí. Ale tak nějak počítám, že si ho stejně nekoupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 No, ono s tema tabletama misto cudliku to bude jeste zajimavy... Řidič za jízdy nesmí ovládat dotykový displej, rozhodl soud v Německu https://www.novinky.cz/auto/clanek/ridic-za-jizdy-nesmi-ovladat-dotykovy-displej-rozhodl-soud-v-nemecku-40332233 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 před 22 minutami, odjinud napsal: Řidič za jízdy nesmí ovládat dotykový displej, rozhodl soud v Německu Aleluja! Toto by mohlo na výrobcov zabrať... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 ... ale až s tím přijde EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Mě k naštvání stačily už prasátka od (nedotykového) displeje v manželčině CT200 - ale tam je naštěstí čudlík kterým se dá nastavit úhel i úplné zaklapnutí toho výdobytku, což u placek na předchozí straně fakt nehrozí. Ale čert vem multimédia a navigaci, horší je že až donedávna výrobci dobře věděli, že kromě (nahoře i dole tmavého!) kšiltu je pro potlačení odrazů dobré i "krycí sklo před ciferníkem" instalovat sklopené dolů (a ještě lépe prohnuté dovnitř). Což už dnes nová incestní generace designérů považuje za "překonané", takže pro potlačení odrazů z okolí nám do interiérů našich "pojízdných ipodů" budou muset o to víc zářit tyhle olbřímí tablety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 před 35 minutami, geometr napsal: ... ale až s tím přijde EU. Nemusí (IMHO), stačí pár mesiacov rozdávania pokút a ľudia začnú brblať. Keď sa to začne riešiť v časopisoch (a to sa po tom súde začne, dokonca aj v nemeckých), výrobcovia budú reagovať, prinajmenšom tí nemeckí. Ale osobne si myslím, že celé toto kolečko potrebné nebude, a už teraz sa na poradách začína riešiť ovládanie mimo tabletov. O pár rokov by tá móda mohla ustúpiť, napriek lákavému znížovaniu výrobných nákladov. Myslím, že v Mercedese majú po tom verdikte slušný vietor - nové esko nabúchané technológiami na spríjemnenie jazdy, ale keď to chceš zapnúť, musíš zastaviť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Máte někdo ověřený kontakt na prodejce VW, který stojí o prodej a je schopen s cenou něco udělat? Jedná se o Arteon pro fyzickou osobu bez IČO. Když tak SZ, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 před 9 hodinami, odjinud napsal: No, ono s tema tabletama misto cudliku to bude jeste zajimavy... Řidič za jízdy nesmí ovládat dotykový displej, rozhodl soud v Německu https://www.novinky.cz/auto/clanek/ridic-za-jizdy-nesmi-ovladat-dotykovy-displej-rozhodl-soud-v-nemecku-40332233 Hohohoooo! Vianoce! Len tak dalej. A teraz vyrobcom pokuty za to ak nejde ovladat vitalne funkcie bez dotykaca. Super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Kamaráda ukecali nedávno za pětikilo na funglovku Jeep Renegade s litrovým motorem. Dvanáctset najeto, před týdnem pod autem kaluž oleje. První rozčarování, že prý tím tato auta trpí, stačí vyměnit nějaké vadné hadičky, druhé rozčarování, tak prý že ne, vadná převodovka Chudák je z toho smutnej, taky bych byl, dneska ty auta, to je prostě krach. A nejhorší, že v servise se ani nijak nediví, asi standard u JeepFiata.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 před 29 minutami, African napsal: Kamaráda ukecali nedávno za pětikilo na funglovku Jeep Renegade s litrovým motorem. Dvanáctset najeto, před týdnem pod autem kaluž oleje. První rozčarování, že prý tím tato auta trpí, stačí vyměnit nějaké vadné hadičky, druhé rozčarování, tak prý že ne, vadná převodovka Chudák je z toho smutnej, taky bych byl, dneska ty auta, to je prostě krach. A nejhorší, že v servise se ani nijak nediví, asi standard u JeepFiata.... No vždyť tady místní kolega má nového Wranglera od března v servisu se zadřeným (?) motorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Tak snad mu za to Renegade tu pětibábu dali, jinak si jdu pro popcorn a stavím se do první řady :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 před 57 minutami, Lion napsal: Tak snad mu za to Renegade tu pětibábu dali, jinak si jdu pro popcorn a stavím se do první řady Jsem již nějaký myšlenkově pomalý, copak že to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 před 8 hodinami, African napsal: Jsem již nějaký myšlenkově pomalý, copak že to? Snad tu pikslu neplatil, pokud ano, tak krach to je... Ale ne auta, ale kamaráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 před 55 minutami, Lion napsal: Snad tu pikslu neplatil, pokud ano, tak krach to je... Ale ne auta, ale kamaráda No jo no, autům moc nehový, jel si prý pro Fiata a dovezl Jeepa, americkou klasiku A ještě v litru, krach to je, ale nikdo mu nechce kazit radost. Půl míče není málo, tak to aspoň dva, tři roky mohlo jezdit Třeba se to vychytá a bude to dobře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se