Harwey Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Ani ja nemam konkretnu skusenost s Audi, ale pokial chces len tazne (gulu) na nosic na bicykle, tak pokial viem, je treba poprepajat elektriku, svetla. Je tam pod naraznikom "kus zeleza". Nic viac si nepamatam, ze by bolo treba robit. Bolo to hotove za den. Je to ale len na bicyklovy nosic, nemozes pripojit vozik. Gula je odmontovatelna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 V 28. 12. 2024 v 18:13, Strocek napsal: Pánové koukám po Q5, starší pochopitelně, a nabídka není nějak extra velká a budu možná muset slevit z některých požadavků. Má někdo zkušenost s domontování tažného? Co jsem tak pročítal, tak cena asi okolo 20tis, ale jak je to s kvalitou zpracování. Má to cenu do toho jít nebo si prostě počkat na origo z výroby, lepší na furt nebo sundavací nebo je to jedno. Kdyby bylo na furt tak by mi to nevadilo. Má někdo zkušenost? Pošli mi číslo káry (WIN) kouknu co to stojí a jestli to jde. Práce je na tom na 1 den, včetně diagnostiky atd, dostaneš typový list a jdeš zapsat. U neoriginálu se občas stane, že začnou blbnout parkovací kamery, nebo zadní radary.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 před 30 minutami, Radimk napsal: Pošli mi číslo káry (WIN) kouknu co to stojí a jestli to jde. Práce je na tom na 1 den, včetně diagnostiky atd, dostaneš typový list a jdeš zapsat. U neoriginálu se občas stane, že začnou blbnout parkovací kamery, nebo zadní radary.. Díky, ale konkrétní káru ještě nemám, sem ve fázi jestli se to vůbec vyplatí, případně číhat na káru rovnou s tažný z výroby. Ale klidně můžeš napsat jak jdou ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 (upraveno) Bez WIN čísla to moc nemá vypovídací hodnotu, ale třeba Q5 rok 2024 tažné v elektrice 42000,- + cca den práce. Těch možností je i v ročníku vždycky víc, záleží právě na čísle káry. Na starší šly i manuály, naopak zase nešly v elektrice atd Hledáno v originál katalogu Etka. Upraveno 30. prosince 2024 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Jasně, že nejlíp je koupit auto rovnou s TZ z výroby. Ale u ojetin si tak výrazně zúžíš nabídku. Já měl požadavky na ojetinu dost náročný: barva, výbava, top motorizace, nájezd, MY. Kdybych čekal na tuhle kombinaci s TZ, čekám pravděpodobně doposud. A protože pro mne je tažný must have, nakonec jsem koupil bez tažnýho s tím, že si TZ nechám dodělat. Ani to nebylo snadný, jak jsem myslel... Značku jsem koupil ne co jsem chtěl, ale co šlo koupit v EU skladem. Montáž jsem sháněl v rámci ČR, všude plno dva měsíce předem, nebo kecy typu: "jó Alfu? To neděláme..." Takže nakonec i montáž jsem si střihnul sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 @Strocek ked to chces len kvoli bicyklom, nebol by riesenim nosic na zadne dvere? (nieco taketo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Kuci, chci nebo teda bavim se vo plnotučným tažným. Nebudu za tim tahat auta, ani nic podobnýho, ale prostě když už by se to tam mělo dávat, tak chci aby to za něco stálo. Jenom upřesním, že koukám pro prvních Q5, takže 10-15 let stará kára a v manuálu. Jak psal Americkej nabídka je požadavky hodně omezená, takže zvažuju alternativy. Nikam nepospíchám, takže bude prostor si i počkat, ale tak zajímalo mě to i z pohledu, že můžeš narazit na pěknej kousek, bohužel bez tažnýho, ale ten stav bude tak dobrej, že se ti může vyplatit tam to tažný dodělat. V tom byla ta pointa. Každopádně díky za snahu a postřehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 před 1 hodinou, Strocek napsal: Kuci, chci nebo teda bavim se vo plnotučným tažným. Nebudu za tim tahat auta, ani nic podobnýho, ale prostě když už by se to tam mělo dávat, tak chci aby to za něco stálo. Jenom upřesním, že koukám pro prvních Q5, takže 10-15 let stará kára a v manuálu. Jak psal Americkej nabídka je požadavky hodně omezená, takže zvažuju alternativy. Nikam nepospíchám, takže bude prostor si i počkat, ale tak zajímalo mě to i z pohledu, že můžeš narazit na pěknej kousek, bohužel bez tažnýho, ale ten stav bude tak dobrej, že se ti může vyplatit tam to tažný dodělat. V tom byla ta pointa. Každopádně díky za snahu a postřehy U nekterych motorizaci Q5 bylo potreba pri domontazi TZ vymenit i ventilatory, takze pozadavek VIN pro jednoznacne urceni ceny je relevantni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se