mAra_ Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Dám si s vama kluci. Dnešek fakt stal nějak za hovno asi všude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Absolut souhlas, dneska se to hrozne sralo asi všude... a to ještě čekám na ty naše šašci na vládě s čim v noci přijdou.. je mi ouzko fakt žejo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Asi si taky dám,a buď mě vygumuje Bert a nebo moja ( vyjde to nastejno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Hele Bohušu, doufám, že je Ti jasný, že se mnou pak žádnej usmiřovací sex nebude .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Sex jak sex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Helejte, dám si s vama.... je to nějak na prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 jak jeden dobrý nápad dokáže zpříjemnit večer více lidem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Tak včerejšek na hovno (to jste mě uklidnili, že v tom nejsem sám). Dnešek nejspíš taky tak. Klukovi asi po pátý odložili operaci, nejde úplně o nic životně, resp. bezprostředně, neodkladnýho, ale i tak je to otrava. Navíc to samozřejmě dycky musíme naplánovat z hlediska práce a pak se to zas odpíská. No nic, jiní mají horší starosti, tak to ani nedávám do "co mě naštvalo". Ačkoli, sekrerářka doma s kovidem, v úterý nám ještě umřela ovečka, tak už by to na drobnej povzdech asi je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 @warann když se to sere, tak se to... Ach jo. Snad bude brzy lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Včera byl nějaký divný den, od rána se mi nic nedařilo, pak jsem vyšel na procházku cca 10 km a poslední kilometr jsem už belhal s nataženým stehenním svalem. Tak dnes mám klid doma - vlastně moc nemám, žena je poprvé na HO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 22 minutami, Kapo napsal: Tak dnes mám klid doma - vlastně moc nemám, žena je poprvé na HO. Teď teprve poznáš, co jsou to ty pekelné dny, jak říkal Bába Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Jj, vyžaduje servis, ale jiný, než bych si představoval já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 V 25. 2. 2021 v 11:43, Frostie napsal: @warann když se to sere, tak se to... Ach jo. Snad bude brzy lépe. Tak snad jo. Dnes jsem si tak trochu pripadal jako Malej princ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Radši sem včera ještě oblékl a navoněl rodinu, než nás zavřeli, ať to ty 3 týdny dáme :)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 S paní co trička vymyslela mám tajný plán. Fotku bez dovolení kradu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 (upraveno) před 24 minutami, hopa26 napsal: S paní co trička vymyslela mám tajný plán. Fotku bez dovolení kradu! Klidně Ale můžeš se na oplátku přimluvit za tričko s Krysou Upraveno 27. února 2021 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Tak ono nestačilo, že jsem sebou před deseti dny řízl o zem takovým stylem, že ještě teď mě bolí celej člověk. Včera díky své lenosti prožil večer plný vášně na záchodě, objímajíc mísu. Od rána pozoruju u sebe jev naprosto nevídanej, podruhé v životě přicházím o hlas ( vždy jsem se "pyšnil" tím, že hlas neztratím, ať řvu jakkoli ). Špatnej měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 (upraveno) To je zas den. Ráno cestou autem do práce vidím, jak chlap ztratil mobil. Tak asi po půl kiláku - dřív to nešlo - otáčím, vracím se, nacházím mobil a po chvíli i majitele. Takže fajn začátek dne a vod tý doby všechno na hovno. Práce neodsejpá, ozývají se ti, kteří by se zrovna ozývat nemuseli a ty, který by se ozvat měli, jsou naopak mimo. V poledne mi navíc začne bejt blbě, tak to zapíchnu dřív a doma si uvědomím, že sekretářka měla dneska narozky a já jí zapomněl popřát. K tomu mě rozbolel zub. Jo a během dne si ještě jedna klientka zahrála na VK a sbalila mi mou oblíbenou pracovní propisku. Upraveno 12. března 2021 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 warann se diví, když udělá dobrej skutek, co bude následovat,,,,? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se