Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele, chlapi,,a jak to máte s Konrádem? Mně moc chutná. A to jedu Prazdroj závodně.

Třeba točenej v Karlíně "U Tunelu" je super.

A jestli se nepletu, tak je to pivovar Vratislav a ten byl dřív strašidelnej.

Když mne při dosluhování vojny převelili do Mimoně, tak tam Vratislav točili všude, a my jsme raději chodili přes celé město na autobusák do stánku, kde měli lahváče Braníku. 

Tak to snad vypovídá o Vratislavi vše...

Odesláno

Covece U Tunelu jsem ho mel a nejak nadsenej jsem z nej nebyl. Prvni dve/tri ok, ale pak uz mi to moc nelezlo. A tu hospodu jsem mel radeji drive, nez ji zmodernizovali tim pseudohistorismem :)

Jinak teda po nekolika zachranenych basach Policky, aktualne zase zachranuju medicinelni Černou Svini. Mňam :D

f623adc5e6828237307bb96c412de6f0.jpg

Odesláno

Ještě se vrátím k Polákům. Tenhle národ umí nazývat věci pravými jmény. ?Hospoda? je pro ně příliš fádní - viz fotka z centra Krakowa ;-)

Tak tohle sice není o pivu, ale taky mě to dost pobavilo. Dokonce je to frenčíza. Tam bych se klidně hlásil na ministra.

post-29493-0-76031900-1586935629_thumb.jpg

Odesláno

Mé oblíbené pivo je dneska rum. Ale nechlastám pánové, já řízeně degustuji. On-line, s rumovým profíkem. A jestli to všechno vypiju, dostanu certifikát ?rum expert?. No je to dřina. Kreativita některých firem v této době mě fakt dost baví :)

post-2894-0-84695000-1586983779_thumb.jpeg

Odesláno

Jsem teď doma s malou a chodíme hodně ven, vždy si aspoň dvě plechovky vezmu a zjišťuju, že ta Plzeň je asi to nejlepší co v klasickém obchodě koupím...

Bažant 73" mi celkem taky chutná, no musí se vychladit, Kozel má teď nějakou pro mě novou 12" "Mistr" nebo tak nějak a na žízeň taky dobrý...

včera jsem zkoušel Gambrinus 12 a nechutnal mi

Odesláno

Já dneska v Kersku u Hrabalovy hájenky jedno čepovaný. Sice do kelímku, ale pán za okénkem i do něj uměl načepovat velmi nadprůměrnou Plzeň. Zase jsem se chvíli cejtil tak nějak normálně :)

post-2894-0-29707500-1587226236_thumb.jpeg

Odesláno

Já si dnes taky vychutnal cepovany. Sice jen Chodovar 11, ale i tak smakovalo. Pěkně piknik s rodinkou na louce poblíž jedné pizzerie. Takže i lahodná pizza byla.... paráda den :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...