Tittus Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 jsem advokát Možná tě tady pár lidí bude potřebovat. Děláš i pašování drog? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Ve statusech to rychle zapadne, proto se zeptám ještě tady - není mezi námi člen pohybující se v oblasti realit?Plánuji prodej pozemku a rád bych to s někým z oboru krátce probral. Kdyžtak piš/te do zpráv Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Obchod ve střední a východní Evropě. B2B zejména v automotive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Cely zivot v enterprise IT segmentu, driv IT podrztaska pak servery & sprava, ted v bezpecnosti ... á, kolega... jsem na tom stejně. aktuálně již 13 let v jedné finanční instituci. jako bokovku dělám občas nějaky webovky, fotím a píšu, ale na to teď nezbývá už moc času, když se narodil malej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 samej ouřada tady ..... je tu nějakej instalatér, eletrikář nebo topič ? .... kdybych potřeboval ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Včera u Jelínků byl kominík, jmenoval se Mirek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Včera u Jelínků byl kominík, jmenoval se Mirek.to je nahovno .... komín nemáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Co dělá topič? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Production Unit Manager.. Taka devka pre všetko hlavne zodpovednosť za všetko oblasť Automotive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Já dělám kupodivu geodeta. Vytyčování, rozdělování pozemků. Vytyčování základů baráků, zaměřování ke kolaudaci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 A já dělám geometra, překvapivě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Ja delam utrejcha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 To taky někdy dělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 To máte docela tuhej kořínek, já se živím špekem a šumavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 A já myslel, že děláš vzducholoď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Ta mému prapředku blafla. Špek je bezpečnější, ale zase to má vedlejší efekt, což kluci s utrejchem nemají. Viz. vlákno rifle. Ještě že někdo chytrej vymyslel ty tepláky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 samej ouřada tady ..... je tu nějakej topič ? .... kdybych potřeboval ? Kdyby měl někdo potřebu zatopit, přeleštit hodinky, zrevidovat zdvihací zařízení, zajistit osobní nebo nákladní dopravu a mechanizaci z bodu A do bodu B, C, D...Z. včetně kompletního servisu, tak umím. Ale ouřadu jsem taky dělal. Tím by si měl každý projít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 A ja sem cigan, takze nedelam nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 (upraveno) A ja sem cigan, takze nedelam nic. CEGY a co kopat umíš? Sháníme. Upraveno 14. ledna 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Já jsem šroťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se