Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

jedu domu z treninku,tak par dalsich slov. 

vcera jsem volal pani,zda neco aktualne nepotrebuje. pry ne,daval jsem i napady -pracka,mikrovlnka,boty  detem,hracky. ze ne,takze jsem ji rikal,kdyby cokoliv at se na mne obrati,i kdyby horelo neco,co je,potreba zaplatit.

dal,dalsi moje telefony na vsechny strany,psal jsem i na server z dopravy ,vysledek cista 0.

tedy pry je to dobre,co delam.   taky ,ze je to potreba.  a ze se ozvou.   to se ale zatim nestalo.

ani pravnik z uradu kam rodina spada. 

takze ve mne zraje plan.pokud se do konce pristiho tydne nic nepodari. zalozim ucet na sve jmeno .  kdo bude chtit neco poslat tak posle.bojim se totiz,ze vyberu nejakou organizaci ,nebo spolek a defakto nad tim ztratim kontrolu.  to nechci,nehodlam hazardovat se svym jmenem.namocim do kontroly obec a skolku.

Jako podekovani a dalsi level planuji ,ze jednu sobotu ,kdy jezdim odpoledne trasu Pardubice  Hlinsko  Pardubice udelam charitativni jizdu pro holcicku s cleny Chronomagu.

Je to nadherna krajina,stoupa nahoru,podzimni les hraje vsemi barvami.Zadam si pro nas podle poctu ucastniku rezervaci.

Pojedem Zralokem a program bych videl jako pestry.

Poprosim zaslouzile cleny at dorazi- trebas najdou cas.

Nedavno jsem oslavil 40te narozeniny. Zaroven 20let prace u drahy.

Dostal jsem spoustu lepsiho truňku,ktery nemam sanci sam vypit,jsem vicemene abstinent.

Rad ho dam do placu.

Jako prvni se slusi rict Kamilovi,ktery by vedl debatu o doutnicich,palivych paprikach,vi toho dle toho co jsem videl jeho posty i o hodinkach.Roman jet musi,je chytry ,kultivovany a vsem Vam rekne,co ma se mnou za peklo. Rekl bych i Maxelovi,aby udelal nejake efektni pohosteni.

Sonny ma nejake nove kvery a dokaze zasvecene pohovorit o vyhodach a nevyhodach prace strojvedouciho,takze pripadni zajemci se nam zrovna mohou upsat. Je nas hodne malo,mame podstav.

Zmizik je zabavny a ma silny auto,takze az se vratime o Pardubic,mohl by zajemcum o gumovacku poskytnout kchar dole v garazich v  Albertu .

Poprosim,jestli si cas nenajde i Bert,aby vzal vsechny Orliky na vystavku.

Oslovim kamarada ze salonu Skodovky,vim ze neni na foru nejak extra oblibena.Je vedouci prodeje flotilovych vozu,takze kdyz ho trosku opijem, udela nabidku na trojkovou ovci s tdickem pod pet kil.

Je tu spostu dalsich dulezitych velkych  jmen,co mne zrovna nenapadli,omlouvam se jim.  Kdyz se sami prihlasi a pojedou,budu mit velkou radost.Samo i radovy clenove meho razeni,kteri moc neprispivaji,jen ctou a tise soupou nohama kdyz o hodinkach mluvi dospeli,zkuseni.

Ten program jeste ucesem.

Uz jsem dojel domu a pres rameno mi kouka manzelka.  Chce jet taky.   :-)

Tahat ji sebou nebudu.

Vzal bych ale krome koralky a pohosteni jeste nejakou pokladnu a dal ji vedle sebe.  Kdo bude chtit neco hodit,bude mit prilezitost.

Ty penize pouziju jen pro to vzdelani a pomoc .

Za dalsi glosy a trebas rozmetani meho dementniho napadu se nebudu zlobit.

Diky moc

post-1144-0-95944200-1509802198_thumb.jpg

Upraveno uživatelem hopa26
  • Odpovědi 259
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Prosim, kdyz v ramci pomoci od Tebe koupim to modré vyfovené vozitko, pro mladyho, daj mi k tu značku na přání a zařídí mi Kuncák točnu na Dejvicky? Diky moc :)

Odesláno (upraveno)

Věřím,že se vše podaří.

Mám přislíbenou pomoc se sbírkou od Výboru dobré vůle Olgy Havlové,komunikuje s námi přímo paní ředitelka.

Musíme podat žádost,vyplnit formuláře.

Potom se nastaví směr sbírky,nadace neposílá peníze na účet,ale hradí schválené služby či věci.

Nehrozí tedy,že by se s vybranou sumou zacházelo nějak bez rozmyslu.

Rodina bude pomoc potřebovat zcela jistě,protože kromě holčičky má paní ještě další  dvě děti,kluky  10 a 13 let.

Výbor si potom povede i agendu a zajistí  nám informace,jak se daří celý plán plnit.  

Další info podám,až se mi podaří vyplnit formuláře,to musím udělat společně s paní,je nutná její součinnost.

Upraveno uživatelem hopa26
Odesláno

Pecka, obrovský respekt hopo ! Těším se na info a další postup.

Odesláno

Dnes jsem v Praze osobne predal vyplnene dokumenty a seznamil pani reditelku Vyboru dobre vule s celym pribehem a jeho vyvojem.  

Prevezmou za mne  pravni zastreseni pomoci,kontrolu nad transparentnim vedenim uctu  a sami ho na portalu darujme.cz  zridi.  Zaroven bude zaruceno,ze se vybrana suma pouzije na vzdelani,skolni pomucky,skolni vylety a kulturni akce,zajmove krouzky,stravne.

Platby za vyse uvedene budou probihat na ucet skoly nebo skolky,pripadne organizace ktera bude vzdelani poskytovat,takze se nestane,ze by se s vybranou sumou nejak nehospodarne zachazelo.Bude jasne patrne kam budou penize odchazet a v jake vysi.

Pristi tyden uz by melo byt cislo uctu-projekt musi nejprve schvalit spravni rada organizace Vyboru dobre vule.

Mam velkou radost.  Diky vsem. 

Odesláno

Mám tu čest oznámit výbornou zprávu,že se vše podařilo a projekt je schválený.

Tady je výsledek:

https://www.darujme.cz/projekt/1200581

Velký dík ,že jste vydrželi a počkali na variantu,u které jsem si jistý,že bude mít smysl.   

Teď už  jen prosim ,pokud můžete ,pomozte mi zasláním peněz dát dětem větší šanci,než měli jejich rodiče.

Díky.

Odesláno

Moc děkuju za všechno, co si pro ně udělal. Tvoje práce patří mezi věci které mě utvrzují, že to s náma nejen tady na fóru, ale ve společnosti obecně, není úplně v háji. Jsem moc rád, že můžu být něčeho podobného součástí, i když je to pouze tou zanedbatelnou hmotnou podporou. Máš můj hluboký obdiv.

Odesláno

Po očku jsem to sledoval, a musím říct, že seš teda dobrej pitbull, jak ses do toho zakousnul a nepustil, a dokola si se stavěl nezájmu.

Výborný, jsem rád, že sou tu takový borci

Taky posláno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...