revue gt Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2017 V 17. 11. 2017 v 22:08, Hasič napsal: Tak dekuji za predani a bude tady klid a slusnost! Vkladejte dotazy, inspiraci a choroby A Tobe preji Ypo co nejrychlejsí nástup hormonalni lečby aby ses vratil jako Ypa ( myslim s vaginou) ........Máma od YPA donesla hady, nějaký slabší jed, co mu vylepšit zrak,což ji naštvalo a zaběhla pro silnější jedovaté hady a YPO je na marach a mamča teď píše za něho.
odjinud Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 (upraveno) Zdar, mel by nekdo v Praze tip na dobryho urologa? Preventivne potrebuju mrknout na prostatu + pritelkyne si stezuje, ze uz to se mnou neni co byvalo, takze i toho trochu... :-) Kdyz tak klidne i pres SZ. Upraveno 7. února 2018 uživatelem odjinud
enslow Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Jeden sportovy lekar mi raz povedal ze u chlapa je velmi dobry indikator zdravia ranna erekcia. Ze proste pokial nema rano chlap erkeciu znamena to ze s telom sa nieco deje a nie je zregenerovane.
KFL Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 V 7. 2. 2018 v 9:30, odjinud napsal: Zdar, mel by nekdo v Praze tip na dobryho urologa? Preventivne potrebuju mrknout na prostatu + pritelkyne si stezuje, ze uz to se mnou neni co byvalo, takze i toho trochu... :-) Kdyz tak klidne i pres SZ. urosante.cz
Hasič Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 (upraveno) Ypovo novy produkt! Leciva YPO! Upraveno 7. února 2018 uživatelem Hasič
DavidLC Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 V 7. 2. 2018 v 10:22, enslow napsal: Jeden sportovy lekar mi raz povedal ze u chlapa je velmi dobry indikator zdravia ranna erekcia. Ze proste pokial nema rano chlap erkeciu znamena to ze s telom sa nieco deje a nie je zregenerovane.Tak to jsem už pár let mrtvej :-))
DaveG17 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 V 7. 2. 2018 v 10:22, enslow napsal: Jeden sportovy lekar mi raz povedal ze u chlapa je velmi dobry indikator zdravia ranna erekcia. Ze proste pokial nema rano chlap erkeciu znamena to ze s telom sa nieco deje a nie je zregenerovane. Jo, přesně tohle tvrdí můj doktor. Nemusí to být každé ráno, ale prostě pokud si chlap ani nevzpomene, kdy naposled stála peřina, je to varovné znamení. V 7. 2. 2018 v 9:30, odjinud napsal: ... pritelkyne si stezuje, ze uz to se mnou neni co byvalo, takze i toho trochu... :-)No a s podobným problémem jsem k svému doktorovi před pár lety přišel (spíš jsem to sám cítil tak, že občas moc nemám chuť). Jeho dotaz byl - a jinak? Čumím na něj jak vejr "jak jinak???" A on "No s jinou!" Chvíli jsme na sebe čuměli a pak se oba rozřehtali - docvaklo nám to samé - jestli mi dá babu na recept :-D Je to zlé, je to smutné, ale je to tak. Přírodu neokecáš. Doplnění "jídelníčku" často řeší celý problém. A to kupodivu tak, že i doma je to lepší. Jen se to bohužel často zvrtne a posere všechno dohromady.
moco Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Zdravím místní doktory!Mám čerstvě po operaci menisku a potreboval bych poradit nějaké ?mazání? na koleno pro rychlejší návrat k pohybu. Už týden před operací jsem nasadil enzymy a co se týče masti, tak mě napadl kostival.Máte s tím někdo zkušenosti?
Liqid Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Jako doplněk tu kostivalkou klidně maž, to neuškodí, ale základ je rehabilitace, režim a ortéza. Enzymy jsou fajn, jen pozor, aby jsi je užívali správně, jinak je to škoda peněz. A na bolest to můžeš přemáznout něčím s ibuprofenem/diclofenakem.
Frostie Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 V 12. 3. 2018 v 19:15, moco napsal: Zdravím místní doktory!Mám čerstvě po operaci menisku a potreboval bych poradit nějaké ?mazání? na koleno pro rychlejší návrat k pohybu. Už týden před operací jsem nasadil enzymy a co se týče masti, tak mě napadl kostival.Máte s tím někdo zkušenosti?Opodeldok
moco Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Teď jsem i četl, že obyčejný tvaroh, po namazaní na koleno, vytáhne vodu a případný zánět z kolene.
moco Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 (upraveno) double Upraveno 12. března 2018 uživatelem moco
Frostie Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 V 12. 3. 2018 v 21:02, moco napsal: Teď jsem i četl, že obyčejný tvaroh, po namazaní na koleno, vytáhne vodu a případný zánět z kolene.Ano
Gustaf Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 (upraveno) Jasně, proto si to ženský matlaj na kozy, při zánětu... Upraveno 13. března 2018 uživatelem Gustaf
moco Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 V 13. 3. 2018 v 8:38, Gustaf napsal: Jasně, proto si to ženský matlaj na kozy, při zánětu... Člověk se učí celý život :-)
Gustaf Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 V 13. 3. 2018 v 8:49, moco napsal: Člověk se učí celý život :-) od toho to tu je...
moco Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Hele pokud na to koleno budou fungovat i jitrnice s pivkem, tak bych si nechal napsat nějakou kúru :-)
colommbo Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Volil bych spíš klasický sulc, ale je to déledobější záležitost a sezóna domácích sulců už končí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se