(Miloš) Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Tramvajová je bohužel i váha, ale vypadají krásně, po GSX jsem kdysi koukal, ale ta musí bejt modro bílá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 On 2/3/2023 at 12:15 PM, shewcza said: Já chtěl původně taky Nexx, konkrétně X.WED 2, líbila se mi, ale vůbec mi nesedla. Potom jsem vyzkoušel Airoh commander a úplně jiný svět. Lepší zpracování, kvalitnější výstelka (příjemnějsí) sedla na první dobrou a nelituji. Měl jsi pravdu, Airoh ještě cca o litr levnější a zpracování vypadá opravdu lépe než u Nexx. Jen přišla s uraženýma úchytama na pinlock, asi jsem vyfasoval vrácený kus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Zdravím, já za poslední cca. dva roky vyměnil komplet staré vybavení v eshopu xlmoto a můžu vřele doporučit. Jednou sem i měnil velikost rukavic a bez problémů. Helmu jsem nakonec vzal IXS a za ty peníze jsem spokojenej, ale pravda nemám srovnání jestli se dá v té cenové relaci koupit něco lepšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Březen v kalendáři, za oknem jasno, jen ta teplota ještě nebyla úplně ono...ale výfuk se vymetl i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 No jasně, to se Ti o dělá frajera na Jižní Moravě Ale stejně: palec hore, já uvidím, jestli letos kvůli kolenu ještě trike, nebo něco s normálním počtem kol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Taky už jsem lítal. 16.2, 4 stupně, krásný to bylo, až na ten zmrzlej kulečník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Jste blázni Já se teda nemůžu dočkat, až konečně tu novou krásku vyvětrám, ale v týhle kose to teda nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Ja 22.2. ale trochu jsem podcenil spodnil dil obleceni, takze trochu mrzly stehynka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Kdyby někdo hledal něco svižnyho na sezónu tak mám v inzerci Z900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 4 hodinami, Kairos napsal: Ja 22.2. ale trochu jsem podcenil spodnil dil obleceni, takze trochu mrzly stehynka fotka se nestahla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Celou zimu na skutru a konecne sem vyvetral i neco silnejsiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Pánové, nevozíte někdo helmu Simpson Venom? Chtěl bych se zeptat na spokojenost/nespokojenost, větrání apod. Ideálně pokud někdo víte o obchodě, kde si ji můžu vyzkoušet. Strýček Gůgl mi našel jen eshopy a většinou nemají skladem nebo jen externí sklad... Díky za jakékoliv postřehy a info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 (upraveno) Hodnocení má dobrý, ale vůbec se mi nelíbí, nicméně to je můj problém. Každopádně u těhle věcí je nejdůležitější, aby Ti to sedělo. Měl jsem vybranou helmu a třeba Arai mi vůbec nesedla, takže mám AGV. To samý jsem teď absolvoval s botama, ty co jsem původně vybral mě prostě nepadly. Pokud na ní trváš a nemáš možnost vyzkoušet, nezbude Ti než jí objednat a případně poslat zpátky. Cizí zkušenost je v tohle nanic, každej máme jinou hlavu. Upraveno 14. března 2023 uživatelem (Miloš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 OT: mě se líbila vždycky tahle co jezdil de Angelis. To bylo jak smrtka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Mám otázku: mam airbag vestu od AlpineStars Tech-Air 5. Mám ji od nova z BikersCrown, kupovanou loni, registrovanou na mne. Kazdopdadne ji už nevyužiji a napadlo mne ji poslat dal. Otázka je jestli to jde oficiálně odhlásit ze mě a nový majitel by si ji registroval na sebe. Nebo mu jen poskytnout k tomu údaje /do appky/ a měl ji “na mne” ale používal ji sám? Nemám s tím zkušenost. Děkuji za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Tak já letos poprvé. Dobré to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Já letos taky první výjezd. Trochu jsem se obával baterie, naposledy jela na Vánoce a žádná nabíječka. Sportík chytnul na drcnutí a vyjížďka byla super, KONEČŇE!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Taky poprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 První Honda v garáži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se