Pavelpu27 Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 V 2. 6. 2018 v 17:46, financ napsal: Chrono moto sraz.Hezký to máte
Petrando Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Panove, je tu někdo, kdo by dokazal doporucit jednu z těchto kousku? Triumph Tiger Explorer 1200 XCA vs BMW 1200 GS Adventure Pohybuju se hlavne po ceste, mam rad Alpy, ale do terenu ještě nejezdim. Vim ze je to blba otázka, ale diky za pripadne názory ;-)
Xenomorfus Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 1000 km, prevazne Jizerky, Krkonoše, Orlické hory, Jeseníky,...Z toho pres 300 km v hnusnem chcanci (tzv.: "prujezd mycim strojem"), jeden defekt (E07-ka se dost blbe zouva, kdyz si nechcete rafek uplne do*ebat - tedy poskrabat), spalena ruka o vyfuk (jaxem stary, taxem blby) - mokvajici puchyre......zkratka nic moc...
Petrando Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Před ctrnacti dny pichnute predni kolo u Styrskeho Hradce, ventilek v haji, Rakousky automotoklub se snazil, ale v sobotu nahradni duse nebyla a dusi jsem jak na potvoru nemel... Nakonec sem musel resit potupne odtah ;-)
Xenomorfus Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Kolego, tos dopadl podobne, jak kamarad s KTM nekde v chorvatsku... taky kvuli defektu skoncil na odtahovce...I ja sem chvili propadal depresi...:-D. A to uz sem to zouval...
speslmbcz Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 V 3. 6. 2018 v 17:50, Petrando napsal: Panove, je tu někdo, kdo by dokazal doporucit jednu z těchto kousku?Triumph Tiger Explorer 1200 XCA vs BMW 1200 GS AdventurePohybuju se hlavne po ceste, mam rad Alpy, ale do terenu ještě nejezdim.Vim ze je to blba otázka, ale diky za pripadne názory ;-)Ja bych si nevybral ani jednu z nich, ale kdyz uz bych musel volit z techto dvou, tak bych vzal GS... Triumph neni v nicem lepsi, spise naopak. Nekomu by mohl max. vice vyhovovat radovy trival oproti boxeru, ale to je asi tak vse. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk
gerhard Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 (upraveno) Prosim Vas Honda cb500x? Honda Rebel 500? Ma to niekto? Mam 178cm/97kg + polovička . Obcasne vylety do 300km + cesta do prace 32km denne?Romzyslam na splatky.. Upraveno 3. června 2018 uživatelem gerhard
mAra_ Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Cebecko bylo malé i mně... A to mám 170 / 87kg a jel jsem na tom sám... Podle mě úplně špatná volba.
Sickboy Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Honda Rebel a Honda CB? To jsou uplně totálně odlišný kategorie. První motorka? Hlavně bych si vybral co chci za kategorii nejdřív. Co se týče velikosti, to si musí každej rozhodnout sám, na co se poskládá. Mně spíš přijde zvláštní kupovat něco na splátky, když jsem si na 90% jistej, že maximálně za dva roky takováhle začátečnická motorka pude z domu. I když faktem je, že kupovat ojetiny může být ošemetná věc. Zvláště pak u nás. Hlavní je napučovat si toho co nejvíc, abys měl srovnání. Mně se třeba líbí V-strom 650, protože po letech ježdění jsem došel k názoru, že na naše silnice jsou prostě endura nejlepší volba. Něco s vyššíma zdvihama. Na dovolený jsem měl pučený géeso 800 a to byla lahoda. Kanály nekanály a díry nezajímá. Na svym GSR když něco přehlídnu, tak to jsou šílený rány.
gerhard Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 (upraveno) Jasne. Dakujem. Skoda. Do kelu prekoho robia tie 500ky? Ked aj my mal? sme na ne velki? Som myslel ze by mi stacila lebo je o 2000? lacnejsia oproti 750ke no. Hm..I ked 750 je dream . Zajtra tak idem zas ci my vymyslia nejaky splatkovy zaujimavy kalendar a ci maju predvadzacky a co by sa dalo spravit ... Upraveno 3. června 2018 uživatelem gerhard
Sickboy Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Osedlat je základ. Já jsem dělal velký papíry na Er-5. To bude asi jako CB500, si myslim, podobná výkonově. A třeba mně to přijde daleko zábavnější než ta 750. To prej vzniklo tak, že uřízli dva válce z motoru ze civica a ten motor se tak taky chová. Kámoš to chtěl jako první motorku, ale uplně jsme to po odzkoušení zavrhli, protože to je super ovladatelná motorka ale totálně bez emocí. Něco jako VW Golf. Na druhou stranu by to asi chtělo nějak postupně stoupat. Kupovat si hned nějakýho netvora asi neni dobrý, takže NC750 může bejt dobrá volba, pokud mě nezruinuje, že jí za pár let prodám. Na což bych já teda fakt prachy neměl. Měnit to každejch pár let. Projdi si i konkurenci a pokud nejseš závodník, tak důrazně doporučuju ABS. Já umim celkem kulový a párkrát mi to záchránilo kejhák nebo minimálně držkopád. I když ono už je možná povinný dneska na každou motorku.
gerhard Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Dík. Hej abs urcite. A bude to prva moto. Len uvidime co sa.podari. Skusim ich poziadat o skúšobnú jazdu nech si to aspoň vyskúšam a porovnam.
instant Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 jake skusim ich poziadat - to bez skusobnej jazdy si z obchodu nic nekupuj, nebud blby. je to ich psia povinnost. osedlaj to tam vsetko do radu a az potom rob rozhodnutia. 500ky robia pre juh Europy kde ma dospely muz v priemere 175cm a 65kg, a moze na tom jazdit 10 mesiacov v roku. Proste to je dvojkolesove auto a tak to aj konstruuju. Vratane neduzivych motorov s priemernym vykonom, nizkou spotrebou a tichym chodom.
Baldic Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Ze sve zkusenosti musim rict, ze naprosto zasadni je si aspon sednout na tu motorku, abys vedel, jak se na ni slozis. Jakkoli muze byt X tvuj sen, tak kdyz se na ni posadis a zjistis, ze to neni ono, tak ji proste musis zavrhnout. Pokud jsi uplny novacek (jako jsem napr ja), tak si nejsem uplne jisty, jestli ti pomuze zkusebni jizda. Ale sednout si na ni, to proste musis.
klobadysek Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 To GerhardZas tak velkej na 500 nejsi.Já jsem sice o trošku lehčí, ale vyšší a na moji Brevičku se poskládám v poho ve dvou i s kufry. Ono dneska je tak trochu móda velkých motorek asi jako jezdit ve velkým autě - stačí se podívat na současný Golf a na ten před před 30 lety - je tam rozdíl třídy, ale lidi jsou plus mínus pořád stejně velký. Na větším se prostě víc sebereprezentuje. Pokud se týká jízdy ve dvou - nevím jak to budeš mít ty, ale já si jízdu nejvíce vychutnám sám, prostě je to zábavnější a jsem i klidnější, že pokud se někde vysypu, tak to bude pouze moje držka.Jinak s tím co říká Sickboy se dá souhlasit. Hlavně si ujasni kategorii - CB, NC a Rebel jsou úplně jiné třídy strojů a z toho pramení ergonomie atd. Na naše "silnice" může být Vstrom dost dobrá volba.Jestli hodláš měnit motorky jako hodinky, tak si nové nekupuj - proděláš gatě, notabene na splátky. Na šikovně koupené ojetině nemusíš prodělat vůbec nic. To pak můžeš mít každou sezónu něco jiného. Navíc tě to nebude tolik mrzet až ji položíš, s čímž počítej. Ale chce to pečlivě vybírat.Hlavně vybírej v klidu, nenech se zblbnout - co člověk to názor a v hlavě pak guláš. Jdi za tím, kam tě srdce táhne.
AdaMoss Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Pokud nejsi BMW srdcař a nehodláš jezdit x-krát do roka expedice do divočiny, vzal bych Triumph - ušetříš ranec jak na pořizovacích tak i následných servisních nákladech. Jasně, GSo je etalon spolehlivého endura, je to top class. Otázkou je, jestli to fakt potřebuješ :-). Navíc ti týpci, co to mají ověšený plechovýma kuframa, vybavený jak na rally Dakar a v životě s tím nebyli ani na poli...tak to mi připadá směšný (netvrdím, že by to byl zrovna tvůj případ). Triumph není o nic menší klasika a tolik lidí to nemá. Jinak momentálně řeším podobné dilema...Triumph Scrambler nebo BMW nineT Scrambler...zatím je to 50:50 :-) V 3. 6. 2018 v 17:50, Petrando napsal: Panove, je tu někdo, kdo by dokazal doporucit jednu z těchto kousku?Triumph Tiger Explorer 1200 XCA vs BMW 1200 GS AdventurePohybuju se hlavne po ceste, mam rad Alpy, ale do terenu ještě nejezdim.Vim ze je to blba otázka, ale diky za pripadne názory ;-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 V 3. 6. 2018 v 23:41, Baldic napsal: Ze sve zkusenosti musim rict, ze naprosto zasadni je si aspon sednout na tu motorku, abys vedel, jak se na ni slozis. Jakkoli muze byt X tvuj sen, tak kdyz se na ni posadis a zjistis, ze to neni ono, tak ji proste musis zavrhnout. Pokud jsi uplny novacek (jako jsem napr ja), tak si nejsem uplne jisty, jestli ti pomuze zkusebni jizda. Ale sednout si na ni, to proste musis.Já zatím každý svoje auto nebo motorku kupoval aniž bych se do toho/ na to posadil. A nic se nestalo.
Kairos Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 V 4. 6. 2018 v 7:05, Zmizík napsal: Já zatím každý svoje auto nebo motorku kupoval aniž bych se do toho/ na to posadil. A nic se nestalo.Asi nejsi moc náročný, já takhle taky kupoval, u Daytony jsem zjistil že se na okruh nehodí a v létě mi vařila vejce, u HD Softail jsem po 100km myslel, že mi upadne prdel, jen Dukny fungovaly tak jak vypadalykdyž je možnost, tak bych radši vyzkoušel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se