Přejít na obsah

Fešn okno strejdy Clockyclocka

Hector

Doporučené příspěvky

... az ted jsem zjistil, ze si cely zivot vazu asi blbe kravatu.

Najväčšia haluz je ze dotyčný je totálny gangster ktorý ťa bez mihnutia oka odkragluje. Hrozí mu 45 rokov väzenia tak začal spievať. Je veľmi pravdepodobné že akonáhle vyjde von ho zabijú.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tuhle jsem někde u koblihářů zahlídnul srdceryvnej článek, jak modélky a modeláci hořekujou že byznys už není co býval, že místo aby "kariérou" vydělávali ranec, nestíhají při své infantilní naivitě agenturám splácet dluhy za "umisťování" (+dopravu+ubytování) na týdnech módy pořádaných kde si kdo zamane. Na jednu stranu to možná vysvětluje proč jsou ochotní se navlíkat i do takhle úchylných maškar - ale na na druhou stranu, prodávají svoje tělo tomu kdo platí = u mě jsou to bezcharakterní kurvy a dobře jim tak  <_<

PS: Asi jsem ze staré školy že pamatuju ještě časy "top-modelek" - nicméně představa že by se Claudia Schiffer, Naomi Campbell a nebo Linda Evangelista nechaly od hlavy po pás navlíknout do něčeho co vypadá jako zvadlej šulin ve srolovaným prezervativu a bloudily v tom po pódiu je úplně mimo mísu. Ale je fakt že tou dobou by i exhibicionistické uchyláky typu Končity Buřta ochranka+policie bez ještě před vchodem zmlátila do čtverečku a předala lapiduchům, když už si to plete ples v opeře s modrou ústřicí...  :shit:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...