nickolas Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 To je starý, to vymyslel někde v osmdesátkách Polívka, hyzdič tomu říkal, případně deformátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 S tím se musí dobře glgat piffko ;o) Alebo jesť sendviče cez žalúzie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 S tím se musí dobře glgat piffko ;o) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 vyborne sortky na leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Původně jsem to chtěl dát do vlákna Humor, ale pak jsem si uvědomil, že je to vlastně smutné. Ale byla by škoda nepodělit se s vámi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 co to je za máničky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Tady je vzdycky prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 3 maníci s nasazenou maskou božského Končity Buřta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Kabelka co vypadá jako vlasní hlava? Why not. V noci na cestu z hospody ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Tvl. To je ako karneval z domova pre mentalne postihnutych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Neotrele, jit na maskarni za lustr...:-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 som zvedavy, ci aj na tento seru muchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Původně jsem to chtěl dát do vlákna Humor, ale pak jsem si uvědomil, že je to vlastně smutné. Ale byla by škoda nepodělit se s vámi....Ten prostřední má asi narozeniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Ten prostřední má asi narozeniny.Mně přijde, že dělá mámu těm dvěma tátům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Není ten vpravo Dáša z Mostu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Balenciaga pyčóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Minule som stretol kamaráta, má nejakú novú priateľku. Tá má vkus, všetko čo mala na sebe, malo obrovský nápis Balenciaga. Vyzerala fakt úžasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Tohle cernocha jsem pred casem videl v metru. Furt jsem vahal ho vyfotit, ale jak si k nemu pak prisedl ten seschly deda, tak neslo jinak... jenom skoda, ze se tam nevesla ta jeho cepice. Jinak pobyva v Praze, neni to turista, takze mozna jste ho uz taky zahledli, ja ho videl asi 3x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 co je na nom zvlastne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Tak nepotkáš každej den v metru Jakeše a ještě když Ti takhle nonverbálně sděluje, co si o Tobě myslí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se