bandicoot Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Snad nakonec nepodlehli mámení zařadit do portfolia high margin segment fashion značek... To doteď odmítali...Tak jo. Ale tiskovou zprávu mají dobrou. Férovou. Mluví se o módě ne o hodinkách. Takže za mě cajk. http://www.hodinky-koscom.cz/cz/81.koscom-nove-na-vlnach-mody-a-trendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Pěkně se tam rozrůstají, budují další prodejní plochu, netušil jsem, že těch pár lidí co tam vidím, uživí takovou prodejnu.... Jinak služby jim moc nefungují, poptal jsem pásek na hodinky Moser před 10-ti dny, dodnes se mi nikdo neozval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 (upraveno) Nevím, jestli jste postřehli změnu jejich stránek, zřejmě je to v procesu, proti původním nekompletní chaos, ale asi je to o zvyku. http://www.hodinky-koscom.cz/ Upraveno 15. října 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro2 Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Chaos bylo spíše to, co měli předtím, ještě k tomu pěkně hnusný chaos. Teď to vypadá dle mého názoru lépe a i možností filtrování více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Dnes jsem byl v Koscomu vyměnit baterku v kvarckách, na počkání 150CZK, tlakovka na 10bar za 200CZK, stroj Poseidon LT-100. Proběhlo to bez škrábance, takže můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Nechával jsem ultrazvukem čistit dámské Aquaracer bicolor a všechno proběhlo bezproblémově. 250 Kč a do druhého dne Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Dnes velmi spokojen v Koscomu. Koukam takhle odpo v praci na svy Alpiny a stojej, rotor se nehejbe. Tak zakvrdlam, rotor se roztoci, ocividne nenatahuje. Vedle setrvacky se povaluje modrenej sroubek. Coz jsem celkem znervoznel, ponevadz inhouse a US zaruka. Vzal jsem je do Koscomu, tam se jich chopil hodinar, otevrel, opravil, naridil a hotovo. Za ctvrt hodky a nic si nevzali. Akorat skrablej mustek od toho blbyho sroubku na pamatku mi zustal.. A ze maj Eterny pro me taky byla novinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Kolega dnes pořídil v Koscomu SEIKO SRP637K1. Chyba v popisu zamrzí... http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-srp637k1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Fakt mě potěšilo, že zvládli vyměnit baterku u naklapávacího dýnka bez jediného škrábanečku. Trochu jsem se toho bál. Update ceny je 350 Kč, minulý rok to bylo 300 Kč (vč. tlak. zkoušky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesko Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Diky za zkusenosti. Jejich E-shop se mi docela libi, ale osbni zkusenost zatim nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 kdyby měl někdo choutky na zelené GMT GS 500 LE, tak jsem je objevil v sekci obyčejných seiko na webu Koscomu .... cena mi přijde celkem srozumitelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Nedávno jsem tam kupoval dámské Union Glashutte. Přístup tak 50/50. Nemůžu si vysloveně na nic stěžovat, ale člověk si u nákupu chce trošku popovídat, trošku si to užít. Zdá se v Koscomu jsou prostě "jen" zaměstnanci bez nějakému bližšímu vztahu k hodinkám. Za začátku jsem nadefinoval nějaké parametry, prodávající mi posbíral různé modely různých značek, nakonec jsem si vybral ještě jiné a ty koupil. Že bych si to tam užil, to se říci nedá nicméně mohlo by být i hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Musím se podělit o vyloženě pozitivní zkušenost, přišel jsem o mezinárodní servisní karty k dvojici švýcarských hodinek v záruce (neboť jsem ko.kot...). Jedny hodinky kupované v Koscomu. Dneska mi tam kartu vystavili zdarma a na počkání znova, plus příjemné a ochotné vystupování prodavače. Nenapadlo m? podívat se na jmenovku, jsem blbej. Tmavé vlasy, čtyřicátník, dobře padnoucí oblek. Zase jsem jim venku oslintal výlohou u Vulcainů... to budou muset umejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Musím se podělit o vyloženě pozitivní zkušenost, přišel jsem o mezinárodní servisní karty k dvojici švýcarských hodinek v záruce (neboť jsem ko.kot...). Jedny hodinky kupované v Koscomu. Dneska mi tam kartu vystavili zdarma a na počkání znova, plus příjemné a ochotné vystupování prodavače. Nenapadlo m? podívat se na jmenovku, jsem blbej. Tmavé vlasy, čtyřicátník, dobře padnoucí oblek. Zase jsem jim venku oslintal výlohou u Vulcainů... to budou muset umejt.Řekl bych, že to byl vedoucí prodejny Tomáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 V Koscomu kamarádovi v pohodě ověřili pravost hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Na Koscom ni jediného křivého slova...Mnohokrát mi tam seřídili hodinky, ať už moje, nebo chotě, která si je tak rozvrtala, že se mi je ani s manuálem nedařilo dostat do původního stavu 8-) Vždy zdarma...Několik kousků jsem tam už i kupoval, pokaždé se mi ochotně věnovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackthorne Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Mám stejné zkušenosti, za mě vždy ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 I když jim to trvalo skoro 3 týdny, tak bez problému (bezplatně v záruční době) přesadili ručičky, které na sebe úplně nelícovaly u Seiko SKX013 kupovaných na skywatches.comNavíc tam byla hezká brejlatá slečna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmrc Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Já s Koscomem také pozitivní zkušensti. Kupoval jsem tam asi před třemi lety Alpiny a včera manželce Tag Heuer. Jednání bez problémů, prodavač se nám věnoval přes hodinu, sleva celkem slušná. Navíc poskytují pětiletou záruku což také není od věci. Taky se tam cítím mnohem příjemněji než třeba u Dušáka nebo v Carollinu. Přijde mi, že to není taková snobárna, bude to asi i umístěním obchodu a trochu můj subjektivní pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Prý v "rámci dobrých vztahů" pozáruční výměna korunky, vyčištění a tlakovka zdarma! Sleva na další Alpiny byla dohodnuta v minutě podle nižší ceny na švýcarským šopu. Občerstvení, vstřícnost, prostě vás u nich nechaj utrácet komfortně. A tak to má bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se