Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkně se tam rozrůstají, budují další prodejní plochu, netušil jsem, že těch pár lidí co tam vidím, uživí takovou prodejnu.... Jinak služby jim moc nefungují, poptal jsem pásek na hodinky Moser před 10-ti dny, dodnes se mi nikdo neozval.

• po měsících...
Odesláno

Chaos bylo spíše to, co měli předtím, ještě k tomu pěkně hnusný chaos. Teď to vypadá dle mého názoru lépe a i možností filtrování více.

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Nechával jsem ultrazvukem čistit dámské Aquaracer bicolor a všechno proběhlo bezproblémově. 250 Kč a do druhého dne

Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes velmi spokojen v Koscomu. Koukam takhle odpo v praci na svy Alpiny a stojej, rotor se nehejbe. Tak zakvrdlam, rotor se roztoci, ocividne nenatahuje. Vedle setrvacky se povaluje modrenej sroubek. Coz jsem celkem znervoznel, ponevadz inhouse a US zaruka. Vzal jsem je do Koscomu, tam se jich chopil hodinar, otevrel, opravil, naridil a hotovo. Za ctvrt hodky a nic si nevzali. Akorat skrablej mustek od toho blbyho sroubku na pamatku mi zustal..

A ze maj Eterny pro me taky byla novinka.

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Fakt mě potěšilo, že zvládli vyměnit baterku u naklapávacího dýnka bez jediného škrábanečku. Trochu jsem se toho bál. Update ceny je 350 Kč, minulý rok to bylo 300 Kč (vč. tlak. zkoušky).

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Návštěvník YPO
Odesláno

kdyby měl někdo choutky na zelené GMT GS 500 LE, tak jsem je objevil v sekci obyčejných seiko na webu Koscomu .... cena mi přijde celkem srozumitelná

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nedávno jsem tam kupoval dámské Union Glashutte. Přístup tak 50/50. Nemůžu si vysloveně na nic stěžovat, ale člověk si u nákupu chce trošku popovídat, trošku si to užít. Zdá se v Koscomu jsou prostě "jen" zaměstnanci bez nějakému bližšímu vztahu k hodinkám.

Za začátku jsem nadefinoval nějaké parametry, prodávající mi posbíral různé modely různých značek, nakonec jsem si vybral ještě jiné a ty koupil. Že bych si to tam užil, to se říci nedá nicméně mohlo by být i hůř.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Musím se podělit o vyloženě pozitivní zkušenost, přišel jsem o mezinárodní servisní karty k dvojici švýcarských hodinek v záruce (neboť jsem ko.kot...). Jedny hodinky kupované v Koscomu. Dneska mi tam kartu vystavili zdarma a na počkání znova, plus příjemné a ochotné vystupování prodavače. Nenapadlo m? podívat se na jmenovku, jsem blbej. Tmavé vlasy, čtyřicátník, dobře padnoucí oblek.

Zase jsem jim venku oslintal výlohou u Vulcainů... to budou muset umejt.

Odesláno

Musím se podělit o vyloženě pozitivní zkušenost, přišel jsem o mezinárodní servisní karty k dvojici švýcarských hodinek v záruce (neboť jsem ko.kot...). Jedny hodinky kupované v Koscomu. Dneska mi tam kartu vystavili zdarma a na počkání znova, plus příjemné a ochotné vystupování prodavače. Nenapadlo m? podívat se na jmenovku, jsem blbej. Tmavé vlasy, čtyřicátník, dobře padnoucí oblek.

Zase jsem jim venku oslintal výlohou u Vulcainů... to budou muset umejt.

Řekl bych, že to byl vedoucí prodejny Tomáš...

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Na Koscom ni jediného křivého slova...Mnohokrát mi tam seřídili hodinky, ať už moje, nebo chotě, která si je tak rozvrtala, že se mi je ani s manuálem nedařilo dostat do původního stavu 8-) Vždy zdarma...Několik kousků jsem tam už i kupoval, pokaždé se mi ochotně věnovali

• po 4 týdnech...
Odesláno

I když jim to trvalo skoro 3 týdny, tak bez problému (bezplatně v záruční době) přesadili ručičky, které na sebe úplně nelícovaly u Seiko SKX013 kupovaných na skywatches.com
Navíc tam byla hezká brejlatá slečna :)

• po měsíci...
Odesláno

Já s Koscomem také pozitivní zkušensti. Kupoval jsem tam asi před třemi lety Alpiny a včera manželce Tag Heuer. Jednání bez problémů, prodavač se nám věnoval přes hodinu, sleva celkem slušná. Navíc poskytují pětiletou záruku což také není od věci. Taky se tam cítím mnohem příjemněji než třeba u Dušáka nebo v Carollinu. Přijde mi, že to není taková snobárna, bude to asi i umístěním obchodu a trochu můj subjektivní pocit.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Prý v "rámci dobrých vztahů" pozáruční výměna  korunky, vyčištění a tlakovka  zdarma! Sleva na další Alpiny byla dohodnuta v minutě podle nižší ceny na švýcarským šopu. Občerstvení, vstřícnost, prostě vás u nich nechaj utrácet komfortně. A tak to má bejt :clap: 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...