Americkej Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Děkuji za nabídku, kolega mi odepsal, že jsem druhý Takže pravděpodobně z toho sejde. Přesto si vážím tvé ochoty a děkuji Ti veřejně. Pokud by náhodou na mne došlo, pošlu SZ. Každopádně Ti přeju fajnovej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Ahoj. Nepojde niekto z (cez) Bratislavy do Prahy? Kolegovi by som poslal priecniky na auto cca 150 cm na dlzku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Zkusil bych to tady- neměl by někdo cestu do Vánoc, trasa Praha- Ostrava? Balíček cca do kapsy? Hodinkového charakteru. Moc prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Martine, jedu směr Krakov (tedy přes Ostravu) v týdnu, ale nevracím se do PRG. Tam budu až kolem 30.12.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 On 12/18/2022 at 1:24 PM, shaggy said: Ahoj. Nepojde niekto z (cez) Bratislavy do Prahy? Kolegovi by som poslal priecniky na auto cca 150 cm na dlzku. Niekto? Platne najneskor do pondelka a nasledne az v novom roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Kolegové ze z Plzně, nebo Hodonína pozor! Mládě má vybráno zboží v Electroworldu, ale je v akci a pouze k odběru na pobočce. Jsou to hodinky a v akci... najde se dobrá duše která mi to koupí a pošle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 @Radimk Jsem k službám (v Plzni), ale jak moc to chvátá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 před 7 minutami, M.K. napsal: @Radimk Jsem k službám (v Plzni), ale jak moc to chvátá? V Electrovorldu jsou Aplewatche sedmicky v Aki, na Borech a v Olympii. Zablokuje si je tam, platit se musi na prodejně, tak bych ti poslal finance a na tobě by potom byla cesta tam a ještě na poštu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 (upraveno) @Radimk Já se ptal s ohledem na to, že zítra jedu brzo ráno do práce a vracím se v úterý dopoledne... tak jestli v tomhle nebude problém..? Pokračujme via SZ... Upraveno 8. ledna 2023 uživatelem M.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Ahoj, má někdo náhodou cestu Karlovy Vary - Praha? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 Někdo v dohledné době Praha -> Olomouc? Jednalo by se o winder. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Kolegove, prosim, nekdo z Hodonina, ci zitra v Hodonine kdo by mi byl ochoten vyzvednout a zaplatit (a posleze poslat) neco v Electroworldu? Do 2k (zaplatim obratem). Je to rezervovane na 24h, tedy zitra do zaviracky, pak to pada.. Problem je, ze to neposilaji/nejde dorucit pres e-shop. Jedna se o vystavene/rozbalene zbozi, tedy bych zaroven poprosil o "vizualni" kontrolu. Moc diky, M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 HODONIN prosim Lze vyzvednout do soboty, diky za pomoc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 omlouvam se, ze s tim jeste naposledy otravuji, ale co kdyz se tady jeste objevi nekdo, kdo by mi dnes/zitra pomohl v Hodonine Docela mi na tom zalezi, moc diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Ahoj všem, nejezdíte prosím náhodou někdo z Ústí nad Labem do Brna, nebo aspoň Prahy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Pánové, nechystáte se někdo nebo nemáte někoho v MILÁNĚ, nebo LONDÝNĚ? Moc by mi to pomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Nepojede někdo do Curychu nebo Bernu? Nespěchá to klidně do konce roku. Případně nemá nikdo dobrého známého švýcara, který sem pravidelně jezdí? Dost mi na tom záleží, předem dík za případné upozornění. Pokud ano blíže v SMS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Ahoj pánové, někdo na trase praha-zlín, kdo by byl ochotný mi něco vzít v obchodě a přepravit? Bohužel je to poslední kus z prodejny, na e-shopu nedostupné a ne a ne se domluvit na poslání poštou Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Kolegové, potřeboval bych dostat z Trutnova do Brna předmět cca 70x70x50?? (nic těžkého- al rám se světelnou rampou). Nemá někdo cestu?Nebo aspoň vrámci východních Čech z Trutnova do V.Mýta, Chocně - zbytek cesty bych už dokázal zařídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Zdravím, zkusím dotaz - nepojede někdo v tomto týdnu trasu Praha - Žatec? Potřeboval bych přepravit hodinky ( teda balíček cca 0,5 kg o nicotných rozměrech )? Vše přes SZ, byl bych velice vděčen. Předem dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se