Bert Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Přátelé, zdá se, že se mi KONEČNĚ podařilo sehnat někoho, kdo se na to naše technicky již pár let zanedbané fórum podívá z pohledu programátora PHP, a trochu sáhne i do IP.Boardu. Prosím, sem do toho vlákna piště PO ZRALÉ ÚVAZE, co byste na fóru z pohledu IT chtěli vylepšit, či změnit. Uzávěrka pro první kolo nápadů je neděle 4.8. S dotyčným se vidím v pondělí, tak ať si to aspoň trochu sesumíruji. Díky, roBERT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 vyhledavani tri znaku. moznost vkladat prilohy i v mobilni verzi fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Jak pise Sibir. Nemoznost vyhledani treba ?IWC? je hrozna. No a pak by byla supr moznost nejakyho zakladniho filtru, aspon podle ceny, v prodejni sekci.. ale to je asi nerealny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Neslo by udelat v prodejni sekci nejaky pole s cenou? Aby se to nemuselo hledat v textu a na to navazuje to co pise Micey. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Príp. priamo na predajnú sekciu vytvoriť formulár, kde by sa dopĺňali údaje? Aby to malo jednodnú fazónu a šlo by to potom filtrovať. Príklad formulára:ZnačkaModelRok výrobyRozmeryStavBalenieDodanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 V mobilní verzi mi chybí možnost skočit na poslední stránku vlákna. Musím listovat z poslední stránky, na které jsem byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 (upraveno) Ad prodejni formular:Ja budu trochu chcat proti proudu, ale tyhle unifikace/standardizace se mi moc nezamlouvaji.Soucasne reseni, kdy inzerat a jeho vlastni forma hodne napovida o prodavajicim/kupujicim, se mi zda plne vyhovujici.Navic, je to takove osobni, vrelejsi, proste nemelo by to tady byt jako na nejakem e-shopu, imho. Asi to ani neni bertuv cil, pokud tedy nezpoplatni inzerci. Jo, a souhlasim s tim vyhledavanim (3 znaky) Fair point, Bandi! Souhlas! Upraveno 31. července 2019 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 (upraveno) Jasne, ja taky nejsem pro zadnej unifikovanej formulr, aby mi nekdo nadaval, ze jsem u bondovek neuvedl rozmer treba.. jenom ta cena by byla supr. Ale s ruznejma upama a slevama je to asi nerealny, nevim. Upraveno 31. července 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Cena jako povinná součást nadpisu a následně upravitelný nadpis? To by ale vylučovalo prodej více hodinek v jednom inzerátu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 V mobilní verzi mi chybí možnost skočit na poslední stránku vlákna. Musím listovat z poslední stránky, na které jsem byl.To jsem si taky dlouho myslel, ale není to tak. Jen musíš kliknout dole na to pole"Poslední příspěvek Dnes XX:YYY od BlaBla" a nikoli na tu šipku napravo. Aspoň mně to takhle v pohodě funguje. Jinak jak píše Sibiř, potěšila by možnost vyhledat dle tří znaků, např. již zmíněné IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 (upraveno) Potěšilo by zapnutí HTTPS Předem díky Upraveno 31. července 2019 uživatelem Paw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 warann, on 31 Čvc 2019 - 11:32, said:To jsem si taky dlouho myslel, ale není to tak. Jen musíš kliknout dole na to pole"Poslední příspěvek Dnes XX:YYY od BlaBla"Nejde to, kliknout jde jen na celý ten řádek jako celek; tak to bude vlastnost WindpowsPhone.Stejně už mam náhradu s iOS v šupliku, a pokud to tak je jen u mrtvých WP, tak beru zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Nevím, jestli se to neděje jen mně, ale na Tapatalk když na iOS vložím smajlíka, tak se odešle jen ta část před ním, ostatní ztratím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 - vyhľadávanie (vrátane wildcards a vylúčenia slov z hľadania)- export vlákna súkromných správ, kde ak je vlákno dlhé, nie je vyexportované celé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 (upraveno) Nechcete ještě na ty nápady tady zapnout lajkování? By se podle bodů hned vidělo, co jsou drobnosti a co ne...--- Príp. priamo na predajnú sekciu vytvoriť formulár, kde by sa dopĺňali údaje? Aby to malo jednodnú fazónu a šlo by to potom filtrovať. Príklad formulára:ZnačkaModelRok výrobyRozmeryStavBalenieDodanieJak jiní oponovali, ještě tam musí dostatečně velké pole Popis, protože o ty občasné perly tam (myšleno fakt v dobrém) by tady imho dost lidí nerado přišlo. A prodávající se právě tímhle může odlišit, zaujmout a udělat dojem, tak jako teď. Upraveno 31. července 2019 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Nechcete ještě na ty nápady tady zapnout lajkování? By se podle bodů hned vidělo, co jsou drobnosti a co ne...--- Jak jiní oponovali, ještě tam musí dostatečně velké pole Popis, protože o ty občasné perly tam (myšleno fakt v dobrém) by tady imho dost lidí nerado přišlo. A prodávající se právě tímhle může odlišit, zaujmout a udělat dojem, tak jako teď. No tie lajky by zaujímali asi iba teenejgerov. Išlo mi o to, aspoň tie základné údaje štandartizovať aby boli troška filtrovateľné. Samozrejme pod týmito údajmi by mohla prísť esej o histórii hodinky aj so zážitkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 (upraveno) Možnost hned skočit na poslední nepřečtený příspěvek v daném vlákně. Teď mi to jde jen u vláken, která jsou na titulní stránce. Se standardizací prodejních inzerátů nesouhlasím, dokonce si troufám tvrdit, že je to pičovina. Proč zavádět zbytečná pravidla tam, kde to není potřeba? Upraveno 31. července 2019 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Mně by se líbilo, kdyby vyhledávání fungovalo i pro výrazy, které nejsou úplně dokončené... Jakože třeba když zadá člověk Milgaus, najde mu to 3 položky a u Milgauss jsou to 4 strany a přitom by to krásně (?) mohlo jít najít i z té první varianty. Třeba u Seika, když si člověk pamatuje jen třeba první písmena z názvu jako SRP, SPB a tak dále, by to mohlo pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Nevím, jestli to s tím souvisí, ale nešly by ve verzi pro Tapatalk zobrazit Nedávné aktualizace stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Mě by se líbilo, co maj kucí německý na Uhrforu. V prodejní sekci maj vlákna prefix, jež je editovatelný a dává najevo aktuální stav nabídky. Volně přeloženo takto:? na prodej? rezervováno? vyřešeno Což mi přijde fajn, ček hned na první vidí, jestli má smysl na to psát nebo ne. Samo se to musí obecenstvo naučit-zažít používat. Dalo by se s tim možná pracovat i dál. K tomu by se mi líbila identifikace stylem P: K: V: D: na začátek vlákna v prodeji, ačkoliv to je spíš maličkost. Ale jak vidim nový vlákno třeba Rolex GMT-Master, srdce poskočí, a ona je to nakonec poptávka Nakonec mimo prodej. Co mít možnost si do profilu nalinkovat třeba Face a Insta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se