mAra_ Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Ještě jednu mám, nestihl jsem edit. Moje říká , že je to Barbora u své spa... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 (upraveno) Dlouho jsme to bez psiny nevydrzeli, takze sme si minulou sobotu přivezli labradori mimi, uz jsem to zapomněl jak jsme to pred 16 lety řešili s předchozí a mozna to ani nedělala. Problem je, kdyz ji opustime, nejdriv knuci, pak stéká a nakonec vyje. At uz pri odchodu nebo kdyz se v noci probudí a je sama. Co mam dělat? Mozna sem byl na tu předchozí drsnější nebo nevim, ale nechci ji bit ani trestat. Diky za dobre míněné rady. Upraveno 29. července 2019 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Naše druhá fenka taky brečela. Ráno vstala s východem slunce, kňučela a rozštěkávala se. Vydrželo jí to asi měsíc. Bojovali jsme proti tomu tím, že jsme si jí nevšímali. Tzn. ráno jsme vstali, šli do koupelny, atd. Zkrátka běžné úkony bez toho, aby jsme ji svou pozorností odměnili její nevyžádané chování. Ani oční kontakt, nic. Naopak. Po chvilce, když nás už viděla, tak se uklidnila a v ten moment jsme ji odměnili.Ve zkratce jsme neodměňovali a nekonejšili nevyžádané chování a odměňovali to správné. Psi nebijeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Rozhodně se za ní nevracej, když jednou zamknes, neokrikuj ji, nemluv na ni přes dveře. Nevsimej si toho, zvykne si.Porusis to a uděláš si peklo. Jinak mi tohle fungovalo na velká plemena, poslední malej knírač mi to dává sežrat a ničí mi vše na co přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Dlouho jsme to bez psiny nevydrzeli, takze sme si minulou sobotu přivezli labradori mimi, uz jsem to zapomněl jak jsme to pred 16 lety řešili s předchozí a mozna to ani nedělala. Problem je, kdyz ji opustime, nejdriv knuci, pak stéká a nakonec vyje. At uz pri odchodu nebo kdyz se v noci probudí a je sama. Co mam dělat? Mozna sem byl na tu předchozí drsnější nebo nevim, ale nechci ji bit ani trestat. Diky za dobre míněné rady. Je krásná. Gratuliji, já jsem ještě nenašel odvahu si znovu pořídit pesánka. Je malá ono ji to samo přejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Tak si pořiď ještě jednu a budeš mít pokoj. Já jsem to tak vyřešil u nás doma, ale já mám o mnoho mešího pesana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Já to dělal u JRT úplatky, že při odchodu dostane něco na kousání a při příchodu, když bylo vše v pořádku tak odměnu, ale stejně je to vždy hlavně o tom, že si holt musí navyknout na režim, pak je to v pohodě. Teda v rámci JRT to nebude úplně v pohodě asi nikdy , sice neštěká, nekňourá, ale občas ho popadne rapl a pak zdrtí na co přijde. Naštěstí už jen blbosti, které někde zapomenu a on mi tak rychle připomene, že jsem to měl uklidit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Shira & Gaston Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 manekyn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Dobrej borec. V téhle poloze bych se teda já nevyspal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Je to fešák. ("když je teda zrovna vzhůru") . Kolik už mu je let? Taky už nebude asi nejmladší,že ? Léta běží,kua. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Bude mat 11. Uz je to pan v rokoch, z kanape vstava pomaly, ale akonahle ideme von, to je uplny magor. Ako kazdy normalny chlap po 50ke A zboznuje pracu. Dokaze sa cele hodiny pozerat, ako clovek pracuje.. momentalne mi pomaha upratovat garaz No je to medovy pes, najlepsi akeho som doteraz mal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Mimino vs dáma v letech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Tak nám to taky roste. Myslím, že větší už nebude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Dneska jsem musel zakopat kamaráda. Někdo nám ho otrávil. Lidi sou kurvy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Tak to je hodne smutny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 to mě mrzí, některý lidi sou fakt kurvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Kurwa to je strasny, to si vubec nedokazu predstavit. Drz se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Smutne, je istota ze to bola cielena akcia?... nemohlo to suvisiet napr s travenim hlodvcov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 To je peklo... pevný nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se