Geodet Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 A co si koupil? Ty Mathauseny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Nene Peltonen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 S kobercem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 (upraveno) Prisel mi jak kokot tak nejak komplexne. Dela tam, vi houno, zvani nesmysly, je vlezlej. Hlubsi analyzu jsem nedelal. Ze z lyzi udelal koncentracni tabor mi prijde silne nevkusne, ale to on nechtel. On byl tak blbejJá se občas zamyslel nad tím, co by vlastně takoví lidé měli dělat. Kde by mohli být nejvíce užiteční a nejméně uškodit. Na nic jsem nepřišel. Ale existují, tak nějaký smysl jejich bytí být asi musí. Upraveno 15. února 2020 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Hlavní sídlo mají v Hornbachu, to jsem si jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Hlavní sídlo mají v Hornbachu, to jsem si jistej Nene, v OBI. Byl sem si pro pytlík vápna ( jen na zahradu, občas to pohodím..)Na moje přání přišel upřesňující dotaz místní doplňovačky regálů: To je "TO" bílé? (můj zděšený výraz, pokus o útěk) přišlo ještě zpřesnění... nebo šedé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 S kobercem?S tim nanogripem. Uvidime, co je to zazrak. Ale dnes jsem vytah kamenacky. V Orlickych je to se snehem bida. Budu s sebou muset mrksnout, domu na lyzich nedojedu, a kdyz nestihnu autobus, tak 5 km po svejch. S lyzena na rameni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Vsak to uz znas Nanogrip jsem neznal, jenom koberec, ale jeste jsem na tom nejel...taky neni divu, kdyz na bezkach stojim 2x za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Já se občas zamyslel nad tím, co by vlastně takoví lidé měli dělat. Kde by mohli být nejvíce užiteční a nejméně uškodit. Na nic jsem nepřišel. Ale existují, tak nějaký smysl jejich bytí být asi musí.Stejnej smysl, jako vos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 (upraveno) Já se občas zamyslel nad tím, co by vlastně takoví lidé měli dělat. Kde by mohli být nejvíce užiteční a nejméně uškodit. Na nic jsem nepřišel. Ale existují, tak nějaký smysl jejich bytí být asi musí.Uzitecni a nejmene skodit? Na to neni spravna doba, skonci tam kde volnotrzni mechanismy moc nefunguji, statni sprava a tak podobne. Pripadne velke firmy, kde dokazou vykonove zapadnout do prumeru (coz je jedina meritelna velicina v takovych firmach). Upraveno 15. února 2020 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 máme tady jeden elektroobchod nejmenovaného řetězce (který se vyznačuje odedávna tím, jak má uspořádané prodejny, já tomu říkám Tour de sporák) kde na ty veleduchy asi měli konkurz. Nejspíš prostřednictvím hraček pro děti do dvou let, kdo nacpal kulatý kolíčky do hranatejch dírek a na dotaz jak dělá kravička odpověděl Haf, místo dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Tam jsou dobrý extrémisti sláva panice. Teraz som na to klikol a chlapi tam na dvoch stranach riesia riedenie sava a ako viackrat pouzit respirator...trosku usmevne, ale co uz ( keby to clovek mal brat tak konspirativne ako oni, tak je snad jasne ze im to savo doma na dezinfekciu nepomoze, ale co uz... ) Mna viac dnes rano znepokojil mail od manazera z jednej tovarne v Shenzene kde si davame co to vyrabat..."Thank you so much for your feedback. I'm sorry to reply so late. At present, as the epidemic in China is very serious, we have to stay at home. The government does not allow enterprises to start working now. Work may resume in early March. I will let you know as soon as our factory starts work. I hope you and your family are all right. If possible, I suggest you buy some masks for a rainy day. Hope you and your family are all right." ...teda nie zeby som utekal kupovat rusky a respiratory, len asi to nebude len taka chripocka ako sa nam snazia media natlacit do hlav. Cina by asi len tak zo srandy nenechavala ludi doma a zatvorene tovarne...tie skody na ekonomike tam musia byt/budu znacne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Teraz som na to klikol a chlapi tam na dvoch stranach riesia riedenie sava a ako viackrat pouzit respirator...trosku usmevne, ale co uz ( keby to clovek mal brat tak konspirativne ako oni, tak je snad jasne ze im to savo doma na dezinfekciu nepomoze, ale co uz... ) Mna viac dnes rano znepokojil mail od manazera z jednej tovarne v Shenzene kde si davame co to vyrabat..."Thank you so much for your feedback. I'm sorry to reply so late. At present, as the epidemic in China is very serious, we have to stay at home. The government does not allow enterprises to start working now. Work may resume in early March. I will let you know as soon as our factory starts work. I hope you and your family are all right. If possible, I suggest you buy some masks for a rainy day. Hope you and your family are all right." ...teda nie zeby som utekal kupovat rusky a respiratory, len asi to nebude len taka chripocka ako sa nam snazia media natlacit do hlav. Cina by asi len tak zo srandy nenechavala ludi doma a zatvorene tovarne...tie skody na ekonomike tam musia byt/budu znacne Teraz som na to klikol a chlapi tam na dvoch stranach riesia riedenie sava a ako viackrat pouzit respirator...trosku usmevne, ale co uz ( keby to clovek mal brat tak konspirativne ako oni, tak je snad jasne ze im to savo doma na dezinfekciu nepomoze, ale co uz... ) Mna viac dnes rano znepokojil mail od manazera z jednej tovarne v Shenzene kde si davame co to vyrabat..."Thank you so much for your feedback. I'm sorry to reply so late. At present, as the epidemic in China is very serious, we have to stay at home. The government does not allow enterprises to start working now. Work may resume in early March. I will let you know as soon as our factory starts work. I hope you and your family are all right. If possible, I suggest you buy some masks for a rainy day. Hope you and your family are all right." ...teda nie zeby som utekal kupovat rusky a respiratory, len asi to nebude len taka chripocka ako sa nam snazia media natlacit do hlav. Cina by asi len tak zo srandy nenechavala ludi doma a zatvorene tovarne...tie skody na ekonomike tam musia byt/budu znacne Američanům se to teda asi povede s tím sesazením čínské nejsilnější ekonomiky světa. Dobrý námět na konspirační teorii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 len asi to nebude len taka chripocka ako sa nam snazia media natlacit do hlav. Cina by asi len tak zo srandy nenechavala ludi doma a zatvorene tovarne...tie skody na ekonomike tam musia byt/budu znacne Neasi, krematoria tam jedou na 100% a nonstop, ale cina ma navic par set mrtvych. Boze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Teraz som na to klikol a chlapi tam na dvoch stranach riesia riedenie sava a ako viackrat pouzit respirator...trosku usmevne, ale co uz ( keby to clovek mal brat tak konspirativne ako oni, tak je snad jasne ze im to savo doma na dezinfekciu nepomoze, ale co uz... ) Mna viac dnes rano znepokojil mail od manazera z jednej tovarne v Shenzene kde si davame co to vyrabat..."Thank you so much for your feedback. I'm sorry to reply so late. At present, as the epidemic in China is very serious, we have to stay at home. The government does not allow enterprises to start working now. Work may resume in early March. I will let you know as soon as our factory starts work. I hope you and your family are all right. If possible, I suggest you buy some masks for a rainy day. Hope you and your family are all right." ...teda nie zeby som utekal kupovat rusky a respiratory, len asi to nebude len taka chripocka ako sa nam snazia media natlacit do hlav. Cina by asi len tak zo srandy nenechavala ludi doma a zatvorene tovarne...tie skody na ekonomike tam musia byt/budu znacneAkorát ony to savo pijou ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Tybrďo, věděli jste, že Grónsko chlastá první ligu, má 25% nezaměstnanost a sexuálně zneužívaných v dětství je tam 52% holek a 22% kluků a ještě víc je jich k tomu mlácených jak žito, když se strejda/táta/brácha/soused trošku nalije? #TheMoreYouKnow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Sakra, Dlaska tlustozobého na krmítku není téměř vidět a tak mě fakt nepotěšilo, když jsem ho našel pod oknem se zlomeným vazem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/taxikar-na-zizkove-vyhodil-z-auta-nevidomou-zenu-nechtel-vezt-jejiho-vodiciho-psa-40313787?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Tohle snad není ani možné, kam ten svět spěje... je mi na blití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Tohle snad není ani možné, kam ten svět spěje... je mi na blití.Čekal bys od dročkaře v hlavním městě vybrané chování, etiku či snad dokonce slušnost? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Nějak mi to blbne, vypad mi text k obrázku.Další nešvar co se nám rozmáhá je zastavování aut neoprávněnou osobou, ať už je to za účelem loupeže (kasírování údajné pokuty, modrá světla ale fízl to není jasný pane) nebo níže přiložený ichtyl ohrožující silniční provoz vybržďováním za účelem oznámení řidiči že ho chce fyzicky napadnout za to, že jeho vozidlo nevyjede kopec. Až se tyhle kamarádšofty začnou řešit (momentálně to je že to tak Ferda nemyslel a ty modrý světla na tý fábii neměl a tak mu dáme výsluhy), teprve potom bude mít aparát nějaký kredit a následně se zlepší i chování třeba trotlů v některých dročkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky