jacob Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Martin22 ode mě chtěl koupit poslední Seawolfy, co jsem zde prodával. Psal mi, zdali mám zájem o výměnu za Colty - ne nemám. O pár dní později, zdali mám zájem o výměnu za Rolex - ne nemám. O pár dní později, že je tedy koupí. V den schůzky to zrušil, že byly pro synovce, který ale neprodal své hodinky a bla bla bla. Jo a ještě mi řekl, že u Provázníka kupuje hodinky třeba za půlku. Že kdybych chtěl, tak funglovky Ploprof může mít asi za 90 :-).
kuncák7 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Johan Cruyff V 68,nezazil jsem ho nazivo,ale kdyz ukazujou holandany z ty doby,tak jen ziram. Pan fotbalista.
long Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Pokud dostal ban, zajímalo by mě, za co. Chápu, že to je nepříjemná zkušenost, nicméně udělal zde i dost bezproblémových obchodů. To, že někdo jel zbytečně spoustu kilometrů je sice k na...ní ale není to přece podvod. Varování před možností divného jednání je OK, ale ban? Kromě toho, se nám k tomu tím pádem ani nevyžvejkne, kdyby třeba chtěl. Zajímalo by Tě co přesně ?Zajímalo by Tě co přesně ?Že co má zablokovaný jeden účet vytvoří si druhý a ojebává znovu? Zkus se někdy nadechnout a číst a číst než sem píšeš.
tmoris Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Martin22 ode mě chtěl koupit poslední Seawolfy, co jsem zde prodával. Psal mi, zdali mám zájem o výměnu za Colty - ne nemám. O pár dní později, zdali mám zájem o výměnu za Rolex - ne nemám. O pár dní později, že je tedy koupí. V den schůzky to zrušil, že byly pro synovce, který ale neprodal své hodinky a bla bla bla. Jo a ještě mi řekl, že u Provázníka kupuje hodinky třeba za půlku. Že kdybych chtěl, tak funglovky Ploprof může mít asi za 90 :-). tenhle dementni styl jednani potvrzuju, stalo se mi to taky vcetne prednasky na tema "kolik maji stat ktere hodinky a proc je jeho naceneni spravne a mel bych ho akceptovat"
Honza.manta Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Ode mne taky chtěl hodinky, dali jsme si sraz a nakonec je odmítl. Ale nijak negativně to nebylo, prostě si je prohlédl a řekl, že si to promyslí a posléze se omluvil, že ne. To se mi stalo s více členy a nic špatného na tom nevidím. Ale je to už dýl.
Duke650 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Možná by nebylo od věci přesunout pár příspěvků na téma user martin22 do vlákna s recenzemi.. tady se to pročistí a tam to bude varováním pro naše potomky
decebal Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Zajímalo by Tě co přesně ?Že co má zablokovaný jeden účet vytvoří si druhý a ojebává znovu? Zkus se někdy nadechnout a číst a číst než sem píšeš. Díky za radu, doporučuji to samé. Pod novým nickem (starý jsem ani neznal) tady udělal dost fér obchodů a to co udělal, není podvodné jednání. Zbytek jsem psal výše a myslím, že je jasné, co mě zajímalo.
Daemonultimate Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Měl domluvenýho zájemce, který si pro hodinky jel a než dojel hodinky prodal někomu jinému. Tohle mi stačí a nějak nechápu tu debatu kolem. Nebo se už nemusí dodržovat pořadí zájemců? Ban je na modech, ostatně jaké mají prostředky: varování, zamčení vlákna, ban, trvalej ban. V některých případech by možná nebylo od věci udělit ban s platností za 24 hodin, kvůli možné obhajobě, ale dotyčný by plácal stejně nějaké nesmysly a byla by z toho jen větší bouřka.
SCIFI Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Ono existuje povinny poradi zájemců? Nebavím se o tomhle případu.
sibirnaya Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 prectete si severesovo/martina22 hodnoceni. zbytecne se projet z brna do prahy a zpet neni uplne ideal. zmenit si nick, protoze si prvni zkompromitujes taky ne. jak bude cas, se severesem si zavolam.
decebal Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 prectete si severesovo/martina22 hodnoceni. zbytecne se projet z brna do prahy a zpet neni uplne ideal. zmenit si nick, protoze si prvni zkompromitujes taky ne. jak bude cas, se severesem si zavolam. NO FLAME!!! Já si to samozřejmě přečetl, a v podstatě velká většina tam o něm píše v superlativech (u toho nového nicku), tak mi ten člověk nepřipadá jako apriori podvodník. Ještě jednou - no flame:-).
snake Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Tolik neslusnych slov co jsem dostal od martina22-za to,ze jsem si to dovolil zverejnit-byste nechteli cist ani jeden z Vas...Ja tu recenzi napsal,protoze se to tak stalo a vim o hromade pripadu jak popsal treba Jacob...kdybychom ale vsichni psali i tyto negativni recenze-i kdyz je to nehezky a nikomu z nas se do toho nechce-mozna by se potom clen decebal tolik nedivil... Jinak ja BAN nepozadoval-bylo to jen rozhodnuti moderatora-sice jsem za nej rad,ale pro me ten ........ skoncil s banem i bez nej... Nezapomnel mi mezi urazkami napsat ze ma daleko vic nicku z uplne jinych IP adres nez si myslim a tim padem,ze se vlastne nic nestalo... Kazdy si asi udela nazor sam-ja zverejnil jen to co se opravdu stalo...reseni bylo samozrejme nekolik-kdyby me treba v tom velkomeste privital,vysvetlil co a jak-asi bych tuto skusenost vnimal jinak...ale on sam moc dobre vedell,ze kdybychom se potkali-nedopadlo by to pro nej dobre...takze radeji nemel co rict a napsal do zpravy: "otoc to-nemam cas" Jak jsem jiz vyse napsal-at ma nick jakykoliv-pro me neexistuje...Diky moc a pekne Velikonoce
Wanderer Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Přišla mi sms z obce, že držíme smutek. Místo toho, abychom začali organizovat domobranu, tak vyvěsíme prápor.
Hasňa Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 (upraveno) Upraveno 24. března 2016 uživatelem Hasňa
decebal Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Tolik neslusnych slov co jsem dostal od martina22-za to,ze jsem si to dovolil zverejnit-byste nechteli cist ani jeden z Vas...Ja tu recenzi napsal,protoze se to tak stalo a vim o hromade pripadu jak popsal treba Jacob...kdybychom ale vsichni psali i tyto negativni recenze-i kdyz je to nehezky a nikomu z nas se do toho nechce-mozna by se potom clen decebal tolik nedivil... Jinak ja BAN nepozadoval-bylo to jen rozhodnuti moderatora-sice jsem za nej rad,ale pro me ten ........ skoncil s banem i bez nej... Nezapomnel mi mezi urazkami napsat ze ma daleko vic nicku z uplne jinych IP adres nez si myslim a tim padem,ze se vlastne nic nestalo... Kazdy si asi udela nazor sam-ja zverejnil jen to co se opravdu stalo...reseni bylo samozrejme nekolik-kdyby me treba v tom velkomeste privital,vysvetlil co a jak-asi bych tuto skusenost vnimal jinak...ale on sam moc dobre vedell,ze kdybychom se potkali-nedopadlo by to pro nej dobre...takze radeji nemel co rict a napsal do zpravy: "otoc to-nemam cas" Jak jsem jiz vyse napsal-at ma nick jakykoliv-pro me neexistuje...Diky moc a pekne Velikonoce Jen pro pořádek, já vůbec nic nemám proti tomu, co jsi tady napsal, naopak, myslím, že je nutné, aby lidi byli varováni. A že bys pro něj ten ban požadoval, to mě ani nenapadlo. Pokud jsi nabyl dojmu, že to tady píšu, abych zpochybnil tvou zkušenost tak věz, že to tak nebylo. Namoudušinapsíuši!
long Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Tolik neslusnych slov co jsem dostal od martina22-za to,ze jsem si to dovolil zverejnit-byste nechteli cist ani jeden z Vas...Ja tu recenzi napsal,protoze se to tak stalo a vim o hromade pripadu jak popsal treba Jacob...kdybychom ale vsichni psali i tyto negativni recenze-i kdyz je to nehezky a nikomu z nas se do toho nechce-mozna by se potom clen decebal tolik nedivil...Jinak ja BAN nepozadoval-bylo to jen rozhodnuti moderatora-sice jsem za nej rad,ale pro me ten ........ skoncil s banem i bez nej...Nezapomnel mi mezi urazkami napsat ze ma daleko vic nicku z uplne jinych IP adres nez si myslim a tim padem,ze se vlastne nic nestalo...Kazdy si asi udela nazor sam-ja zverejnil jen to co se opravdu stalo...reseni bylo samozrejme nekolik-kdyby me treba v tom velkomeste privital,vysvetlil co a jak-asi bych tuto skusenost vnimal jinak...ale on sam moc dobre vedell,ze kdybychom se potkali-nedopadlo by to pro nej dobre...takze radeji nemel co rict a napsal do zpravy: "otoc to-nemam cas"Jak jsem jiz vyse napsal-at ma nick jakykoliv-pro me neexistuje...Diky moc a pekne Velikonoce Hele kamaráde my u nás v Praze říkáme, že když někdo vypadá jako slepice a snáší vejce a navíc taky kvoká jako slepíce tak to bude slepice. No když s někdo chová jako dobytek tak to bude dobytek!
wizard-ov Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 OMá osobní zkušemost s pánem není taky ideální. Nepochopil jsem proč se ozývá na můj inzetát, když od 'Provaze' to může koupit levněji nové;o)
Bert Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Tak tohle bude masakr: Pozor na kruhových objezdech. Někde bude platit i pravidlo pravé ruky link: http://www.novinky.cz/domaci/398387-pozor-na-kruhovych-objezdech-nekde-bude-platit-i-pravidlo-prave-ruky.html
African Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Dejte sem někdo jeho fotku, zaregistruje se tady raz dva, ale podrazácký ksicht ze dne na den nepředělá :-) Věřím tomu, že už tady je někde pod Pepou523 a kuje nové pikle....
Doporučené příspěvky