USER47 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Dřív nebo později by to přijít muselo:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Tak jsem byl s autem po 4.letech na povinné záruční prohlídce ohledně karoserie a korozi. Kvůli malému šrámu na základovku cca 0,5cm od nějaký krávy s kabelkou jsem přišel o záruku na celé zadní dveře. Oprava by vyšla přes desítku, k tomu perleť, nemusí se trefit odstín atd...to je jasný, že na to kašlu. Ale jsem nasr... teď jen na koho, na krávu, na servis a nebo na automobilku a její "pravidla". Jaká je pravděpodobnost, že začne reznout šrám u kliky dřív než třeba lem dveří nad kolem? Napadá mě, že plno aut musí přijít o záruku na lak a korozi hned jak vyjede z showroomu, protože chytne kamínek do přední kapoty a udělá se ťukáneček. Tyjo, se zákazníkem se dá tak krásně vyjebat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Ta zaruka je na PREHRDZAVENIE karoserie. Ked doteraz nema ani povrchovu hrdzu tak Ta to fakt trapit nemusi, davno budez mat tretie auto kym to zacne byt problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 To ano, to je pravda, doufám a ani nepředpokládám, že to bude reznout. Ale už jsem u služebáku zažil výměnu přední hliníkové kapoty u 3 roky starého auta, právě z důvodu odfláknuté ochraně při výrobě. Proto jsem teď už taky věděl, že nějaká povinná prohlídka v servisní knížce je a tak si to ohlídal. Ale mě štve, že malý šrám a hned je po záruce na celé dveře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Tak jsem byl s autem po 4.letech na povinné záruční prohlídce ohledně karoserie a korozi. Kvůli malému šrámu na základovku cca 0,5cm od nějaký krávy s kabelkou jsem přišel o záruku na celé zadní dveře. Oprava by vyšla přes desítku, k tomu perleť, nemusí se trefit odstín atd...to je jasný, že na to kašlu. Ale jsem nasr... teď jen na koho, na krávu, na servis a nebo na automobilku a její "pravidla". Jaká je pravděpodobnost, že začne reznout šrám u kliky dřív než třeba lem dveří nad kolem? Napadá mě, že plno aut musí přijít o záruku na lak a korozi hned jak vyjede z showroomu, protože chytne kamínek do přední kapoty a udělá se ťukáneček. Tyjo, se zákazníkem se dá tak krásně vyjebat... Buď v klidu! Můžu Tě uklidnit, že jsem se dnes taky pěkně nasral! Vyzvednul jsem pro změnu auto ze servisu, zaplatil ranec za servis s tím, že po příjezdu domů jsem si všimnul, že na v servisce není údaj o servisním úkonu, faktura, která měla být v servisce v kastlíku tam nebyla a vrcholem bylo, když jsem otevřel kapotu a zjistil, že tam není ani štítek na motoru ,kdy a v kolika tisících km se olej měnil. To jsou služby, že by jeden blil a taky jsem debil já, že jsem si to hned nezkontroloval. Poučení pro příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Jdu si tak z práce k autu co mi stojí před firmou na parkovišti a co nevidím. Do mého zadního nárazníku je naprasený nějaký špinavý citroen v kombíku. Že někdo někomu ťukne auto se stává, ale ten dobytek si ani necouvl zpět a nechal tu svou špínu v mé chudince. Něco jako anál bez kondomu a bez klystýru. Čumím na to, fotím, popojedu, fotím... No nic, jen pár povrchových škrábanců, ale kua to se nedělá. Zjistil jsem o koho se jedná, dojdu k chlapcům do kanclu a bez pozdravu se ptám: Kurva, hoši co je to s vama?!!! Nikdo nic, tři borci přilepené oči do PC nebo papírů na stole. Opakuji: Hoši, vy jste mě nabourali auto kurva! Po třech vteřinách se probrali a kroutili hlavama, že oni určitě neeee. Ukázal jsem fotky v telefonu a borec na mě, že jsem do něho musel asi nacouvat, protože tam žádné auto nebylo. No kuuuurva, to bylo něco na mě. Šulín si jezdí do práce na osm a já, který hákuju v kanclu od šesti jsem si na něho asi za rohem počkal, abych mu to mohl v 8:05 narvat do jeho omlácené mrdky. Panáček na mě: Tak jak to vyřešíme. Říkám: No nevím. To bude hodně piv. On: No jasně, tak zejdeme. A kua, to jsem neměl říkat. Zrovna s takovým bych se bál jít i na hajzl. Tak říkám: A nebo piju, červené. On: Jako červené pivo? To neznám. Říkám: Nééé, do prdele, červené víno. On: Aha, no jistě. Tak to tady máme jedno od narozenin. Tak si v duchu říkám, fajn, bude to za mnou, protože ten člověk je soc. případ a už můžu konečně jít domů minimálně s nějakým pozdním sběrem.... Vytáhne litrovou petku z ledničky a volá: Hurá já věděl, že tu je, tady máte.. Tak jsem se na něho chvíli koukal, nějak jsem se povznesl a řekl jsem, ať si dává větší pozor a šel jsem s tím gynekologicko ortopedickým vínem pryč. No, v neděli bude vepřové na červeném víně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Tvl. Jarku to je snad karma, oba dva máme fajn týden. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Tak to respekt, že jsi to takhle ustál. Já bych asi poupravil fasádu majitele i Citroena, jak bych měl před očima rudo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Jdu si tak z práce k autu co mi stojí před firmou na parkovišti a co nevidím. Do mého zadního nárazníku je naprasený nějaký špinavý citroen v kombíku. Že někdo někomu ťukne auto se stává, ale ten dobytek si ani necouvl zpět a nechal tu svou špínu v mé chudince. Něco jako anál bez kondomu a bez klystýru. Čumím na to, fotím, popojedu, fotím... No nic, jen pár povrchových škrábanců, ale kua to se nedělá. Zjistil jsem o koho se jedná, dojdu k chlapcům do kanclu a bez pozdravu se ptám: Kurva, hoši co je to s vama?!!! Nikdo nic, tři borci přilepené oči do PC nebo papírů na stole. Opakuji: Hoši, vy jste mě nabourali auto kurva! Po třech vteřinách se probrali a kroutili hlavama, že oni určitě neeee. Ukázal jsem fotky v telefonu a borec na mě, že jsem do něho musel asi nacouvat, protože tam žádné auto nebylo. No kuuuurva, to bylo něco na mě. Šulín si jezdí do práce na osm a já, který hákuju v kanclu od šesti jsem si na něho asi za rohem počkal, abych mu to mohl v 8:05 narvat do jeho omlácené mrdky. Panáček na mě: Tak jak to vyřešíme. Říkám: No nevím. To bude hodně piv. On: No jasně, tak zejdeme. A kua, to jsem neměl říkat. Zrovna s takovým bych se bál jít i na hajzl. Tak říkám: A nebo piju, červené. On: Jako červené pivo? To neznám. Říkám: Nééé, do prdele, červené víno. On: Aha, no jistě. Tak to tady máme jedno od narozenin. Tak si v duchu říkám, fajn, bude to za mnou, protože ten člověk je soc. případ a už můžu konečně jít domů minimálně s nějakým pozdním sběrem.... Vytáhne litrovou petku z ledničky a volá: Hurá já věděl, že tu je, tady máte.. Tak jsem se na něho chvíli koukal, nějak jsem se povznesl a řekl jsem, ať si dává větší pozor a šel jsem s tím gynekologicko ortopedickým vínem pryč. No, v neděli bude vepřové na červeném víně. No jak to tak vypravis, tak to vidim jako double fiasko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 No jak to tak vypravis, tak to vidim jako double fiasko.Mne to prislo, ze uz si z ty petky chudak Jeronimo cucnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Idealni reseni by bylo vrazit do kanclu, rozkopat jim drzky vsem trem, a pak se teprve ptat ktery ko.kot takhle zaparkoval - protoze pro slusneho cloveka bude jakekoliv jine reseni jenom utrpenim, viz napr realita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Nechci nikomu zpochybňovat interní postupy - ale k čemu za ty Vaše blbé plečky platíte POV, když pak škrábance místo oprav stejně řešíte chlastem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 To je vpič... celá doba špatná... prej dát někomu přes držku není argument...a doteď to výborně fungovalo... borec v knajpě zaplatí osm kusů dvanáctek škopků a ani není ožratý... to musí ředit... či co... dopít se člověk lahvovým kozlem musí v kombinaci s whisky... do tortily jsem si dal moc chilli... pak člověk příjde s nabídkou kvalitní trojky... a rekce viz video... pustí si hudbu a prý sousedovis dětičky chtějí spát... přitom před chvílí ti malí zmrdi skákali celý den pod okny na trampolíně... doba je zlá... Satan s vámi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Nevím proč, ale mě toho člověka bylo ke konci normálně líto. Z POV bych nic nedostal. Jinak mám z parkovišť doškrbané auto ze všech stran. Už mám strach ho jít umývat, abych tam zase nenašel nějakou novinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 (upraveno) Kua, nebo že bych to ještě dohlásil? Viníka mám, fotky mám vč. RZ. Sjedu s tím na myčku a uvidím co z toho vyleze. Upraveno 2. července 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Nemá to smysl Jarku,bude s tím větší opruz,než z toho dostaneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 ...že zacala tect z vodovodu rezava voda... - pradlo v pracce (pulku asi budu muset vyhodit)- ciste umyty hajzl je zase jak v nadrazni hospode- myt se s tim neda- pit se to neda + musim pit pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Mno ale pivo je rezavá voda . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 To nastesti z te plechovky neni videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Je hic.Du na pivo. Teda na koupák a na pivo. Problém je, že jsem sotva z "jednoho píva" dorazil a chvilku zadáchl...ale je léééto tak co..krásná to sobotěnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky