mondeo2 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Drž se............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Upřímnou soustrast....drz se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 @vladimir72: Je mi to moc líto. Soucítím s tebou a přeji hodně sil. Mně vloni takhle umřel táta, když jsem byl na dovolené já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Upřímnou soustrast, vůbec si to nedovedu představit, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Upřímnou soustrast. Dneska jsem ještě radši ze jsem se před lety přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Upřímnou soustrast. Dneska jsem ještě radši ze jsem se před lety přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Kristepane, k tomu se nedá moc napsat, úpřímnou soustrast a přeji ať to zvládneš. Máš teď u sebe někoho z rodiny nebo děti aby tě podrželi? bohužel děti jsme spolu neměli, ale je se mnou její syn kterého jsem naštěstí vyženil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Vladimir: uprimnu sustrast, mrzi ma to. Toto je najsmutnejsia sprava od cias ked nas opustil Giulius (asi som nick skomolil, sorry) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 vladimir72: Smutná zpráva, upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Drž se Vláďo,upřimnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Vladimir72: upřimnou soustrast :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Uprimnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 To musí byť strašné. Úprimnú sústrasť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 to vladimir72: I když se osobně neznáme, je mi upřímně líto, co Tě potkalo. Vím, že jsou to jen řeči, které Ti ve Tvé bolesti nikterak neulehčí, ale na druhou stranu je dobré vědět, že tato situace není lidem ve Tvém okolí lhostejná. Drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Hrůza, Vláďo - drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Vladimír upřímnou soustrast :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Vladimír: Vláďo, to je hrozná zpráva, upřímnou soustrast, dost mě to dostalo. Kdybych mohl s něčím pomoci, kdykoliv se ozvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 To vladimir72: Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Vladimír72 - to je ta nejhorší představa vůbec. Drž se, upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Přijít o milovanou osobu musí být strašné. Nikdy jsem to nastesti nezažil. Vladimíre upřímnou soustrast. Pro odlehčení. jaký bezmozek může stavět futra 180? Jsem 3 dny na chatě a hlava mě bolí jako prase. Každej den se praštim tak 3x a to si dávám bacha. Hlavu mám jak střep. A taky na slovensku nechodí baby u vody nahoře bez. To sem se nechal zas ukecat na něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky