Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky, Stenly (vážně a bez ironie), za návod i uklidnění. Nakonec to vypadá, že jsem psychnul zbytečně a pošta skutečně vše doručí

Vymysleli skvělou věc - online podání.. Vše si vyplníš v klidu doma, vytiskneš nebo napíšeš číslo na balík, hodíš to na přepážku a zaplatíš.. Vše je online a nedá se (nemohou) udělat chyba

Odesláno

Akorátže tak nějak ad hoc to nejde, musíš mít nějakou smlouvu s poštou... Pro toho, kdo posílá často, se asi vyplatí. 

Odesláno

Vymysleli skvělou věc - online podání.. Vše si vyplníš v klidu doma, vytiskneš nebo napíšeš číslo na balík, hodíš to na přepážku a zaplatíš.. Vše je online a nedá se (nemohou) udělat chyba

tohle teď udelala i ppl. Vše uděláš doma, vytisknes, lipnes na balík a pas už jen odneses do sběrného místa
Odesláno

Tak já jswm asi divnej, přijede kurýr, dostanu potvrzení o převzetí a hotovo. Nikam nechodím a nálepku si doveze on :D

Ale já jsem oldskul, mě si nevšímejte.

Odesláno

Letos jsem si nevzal dovolenou první týden v červenci, jako posledních 15 let. Teď mi přijde, že většina zaměstnanců jsou idioti, polovička zákazníků jsou  idiot........... prostě mne tak nějak všichni ser.u. Potřebuju volno

Odesláno

Já třeba preferuji ČP, protože si to nechám poslat rovnou na pobočku a nemusím nahánět kurýra, cestou z práce se tam stavím a do pěti minut mám balík v ruce. Nově to teda umí i PPL, ale ČP bývá levnější.

Odesláno

Jo vím o tom, ale stačí mi zatím zákaznická karta pošty. Někdo to možná využije, ale mě to přijde moc krkolomné.   

Odesláno

Akorátže tak nějak ad hoc to nejde, musíš mít nějakou smlouvu s poštou... Pro toho, kdo posílá často, se asi vyplatí. 

Nemusíš.. Dělal jsem to minulý týden poprvé, bez smlouvy.. V pátek dopoledne zadáno do systému, pozdě odpoledne předáno na pobočce, v pondělí doručeno.. Přes celou republiku..

Odesláno

Ráno nákup v Tesku a má první zkušenost se samoobslužnou pokladnou - větší trauma a stres jsem dlouho nezažil, poprvé jsem to vzdal a prosil o otevření normální pokladny. Nakonec se nade mnou smilovala ukrajinská prodavačka a celou proceduru udělala za mě. No, nikdy víc, radši vystojím jakoukoliv frontu.

Odesláno

Kolego, jetli platíš kartou a nemáš hromadu pečiva, tak je samoobslužka úplně v klidu :) řekni si neteřím o školení...né vážně, na menší nákup ti to ušetří dost času. Klikneš na začít nákup, napípáš zboží, přiložíš kartu a jdeš.

Odesláno

Kolego, jetli platíš kartou a nemáš hromadu pečiva, tak je samoobslužka úplně v klidu :) řekni si neteřím o školení...né vážně, na menší nákup ti to ušetří dost času. Klikneš na začít nákup, napípáš zboží, přiložíš kartu a jdeš.

Já právě platím hotově ( ty kastlíky na vhození mincí či papírovek jsou setřený ), kartu moc rád nemám ( a navíc jsem měl i pečivo ). Prostě stará škola, nemám rád změny, novoty. Fakt to byl pro mě velkej stres.

Odesláno

Tak nakupovat Rokexky by ti šlo, ale na nákup pár rohlíků potřebuješ ukrajinskou služebnou.....no fuj. :-D

Odesláno

A samoobslužnou kasou to jenom začíná :)

U nás bych tomu dal tak maximálně 30 minut provozu, než by někdo přišel na to, jak ty jejich senzory oj*bat. Kromě toho to budou zas oloupané pomeranče zatavené do plastu pěkně po jednom. My líné opice se v tom plastu jednoduše samy utopíme.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...