kuncák7 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Tak Honza Vyčítal už si pivo u Jelínků nedá.Jako karikaturistu jsem ho měl rád.Mnohem známější, alespoň pro mě, je z Greenhornu. Ach jo.
nickolas Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Jeho zpev je, sorry byl, natolik specificky, ze mi vzdy vykouzlil usmev na tvari. A jeho kresby jsou stejne skarede jak on. Mel jsem, a budu mit, ho rad! A sere me, ze jsem se o tom dozvedel tady, pac vsude jinde vevodi kokovirus.
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Tudle sem jel do Lidlu a zacali hrat ten jeho Cadillac. Sedel sem pred tim Lidlem v aute, nez to dohralo a krenil sem se jak debil a rikal sem si - tvl to je stejne debil.
geometr Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Ale dávali si na čas teda:https://sport.aktualne.cz/biatlon/biatlon-v-novem-meste-se-pojede-ale-bez-divaku-rozhodla-bezp/r~2d18eed65c6111eaaabd0cc47ab5f122/
Baldic Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Maminka ma moznost se na stara kolena stat motorkarkou. Videls vubec, jak husty voziky se delaji? Na vsem musis najit neco pozitivniho :-)
Lynx12 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Maminka ma moznost se na stara kolena stat motorkarkou. Videls vubec, jak husty voziky se delaji? Na vsem musis najit neco pozitivniho :-)Na Homolce jí měli rekonstruovat cévy v krku a tříslech, jenže se báli, že jim kvůli zánětu žaludku zůstane na stole, tak ji poslali do Mostu (kam spadá dle trvalého bydliště, i když bydlí v Odolena Vodě), aby jí vyléčili žaludek a pak ji poslali zpět na Homolku.......
Radek124 Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Odesláno 3. března 2020 To je hnus. Nejlepší je že z ní určitě vyrazili "kvalifikovaný souhlas" když byla ještě pod sedativama a 4 bílé vrány do ní hučely že jinak do rána umře... (vlastní hnusná zkušenost s nemocničními postupy v Brně - aneb kdo nemá tlačenku ať si klidně zhebne, morfia máme pro všecky dost )
Pepino777 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Mi ani nerikejte ze nekoho sjedou a pak z nej vydyndaj souhlas aby ho mohli rezat. Nojo ono v tom rezani je dost penez co? Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkham Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Oni s tebou nediskutuji, když nepodepíšeš souhlas přinesou k podpisu revers a můžeš jít když si nevážíš naší dobroty.
Lynx12 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Tak je stále v Mostě a Homolka "přemýšlí" co dál.... mezitím jí možná vezmou i pravou, je prý čím dál horší..... :-(
M.K. Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Nenavštěvuju diskuse na Novinkách a podobných webových žumpách, abych si nemusel číst tyhle stupidní paušalizace o českym zdravotnictví. A vida, stačí jít na Chronomag a pár vodborníků na všecko se tu taky najde. Lynxi, držím pěsti ať to v rámci možností dopadne co nejlíp.
exBURN Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Kolega odjíždí za 2 dny na dovolenou do Itálie. Přece to nebude rušit když má zaplacený autobus.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Já měl také odjíždět v pátek.. A jedu víš kam..
African Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Kolega odjíždí za 2 dny na dovolenou do Itálie. Přece to nebude rušit když má zaplacený autobus.Já to beru jako obrovskou nezodpovědnost vůči celému okolí. Od nás taky jezdí, a za kecy typu vždyť to mladý nekosí bych je zrovna nakopal do zadele....
zceyee Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Pulka zapadnich Cech pracuje v Bavorsku, tam to bylo potvrzeny driv jak v Italii a taky kvuli tomu zadny zmeny nenastaly.
Liqid Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Až jim za to někdo přišije obecný ohrožení, tak bude teprve veselo. Silně pochybuju, že po návratu půjdou dobrovolně na 14 dní do karantény.
Pepino777 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Ono muze jit 100 zodpovednych lidi na 14 dni do karanteny, ale pak staci jeden, ktery slusne receno zas tak zodpovedny neni a je pruser na svete. EDIT: to M.K. jasne, hazet vsechny do jednoho pytle je proste spatne, ale neda se poprit to, ze jsou spitaly, ktere jsou vylozene za trest. Dalsi vec je to, ze o negativni zkusenost se podeli s ostatnimi snad kazdy a siri se mnohem rychleji, nez zkusenost pozitivni a je fuk jestli jde o spital, nebo eshop. Pozitivni zkusenost vetsinou sdili s okolim mnohem mene lidi. Upraveno 4. března 2020 uživatelem Pepino777
Baldic Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Tyve, prestante s tou blbosti plasit aspon tady. U nas rocne zemre cca 2000 lidi na chripku a celosvetove kolem pul milionu a nikdo nehne brvou.
Doporučené příspěvky