Thomas Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 ja mam pocit, ze to klidne muze dopadnout spis podle pesimistu... viz prohlaseni merkelove.. Když Angela vyhlásila, že to chytne 70% Němců, tak to při jejich poslušnosti 70% Němců splní..
Americkej Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Kde by se vzalo v Německu 70 % němců? I díky Makrele...
geometr Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Kde by se vzalo v Německu 70 % němců? I díky Makrele...:-)))
Frostie Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Kde by se vzalo v Německu 70 % němců? I díky Makrele...Asi mysleli 70 procent obyvatelstva všech původů, přičemž Němci tvoří menšinu
Americkej Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 No jo, je to děsně nejednoznačný, v tom se nevyznáš.
siwi Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Jojo? Kde je to Německo, ke kterýmu jsme ještě v 80. letech zpoza železnýho plotu vzhlíželi?
Frostie Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Já bych věděl...Já taky, ale to nemůžeme použít
neuromancer Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 (upraveno) Kde by se vzalo v Německu 70 % němců? I díky Makrele... Původních Němců(bez imigračních kořenů) je pořád přes 74%(podle údajů za rok 2018) Upraveno 11. března 2020 uživatelem neuromancer
Americkej Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Takovýmu údaji se říká bylo, přede dvěma lety...
Pepino777 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Dneska jdu pres namesti plny lidi a najednou rana a frajer s dodavkou celkem rychle nacouval do zaparkovanyho osobaku, z dodavky vyleze, osobaku zpatky nacvakne mlhovku, sedne do auta a odjede dohaje. Vubec ho nezajima namesti plny lidi ani clovek v aute vedle, kterej to cely videl. Zadny listecek za sterac, nic. Takovy hovada opravdu miluju, i kdyby na tom osobaku nic nemel, tak je slusnost alespon dat ten podelanej papirek za sterac. Me takhle u obchodaku dedek s baabou co sotva videli na nakup dojebali auto (praskly naraznik, rozbite svetlo, praskla maska) a nemit kameru v aute tak do dnes nevim kdo to byl....
neuromancer Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 (upraveno) Takovýmu údaji se říká bylo, přede dvěma lety... Jsou to údaje rok staré. Za rok 2019 byl počet žádostí o azyl už jenom 165 000, cca 0.2% z celkového počtu obyvatel. P.S. Třetina z těch cca 26% "neNěmců" je původem z EU. Upraveno 11. března 2020 uživatelem neuromancer
nickolas Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 A ja vul jsem myslel ze to byl vtip!
Návštěvník Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 (upraveno) Mně to hlava nebere. Tak na WHO všechny bolí kebule z toho, jak se vyvine situace s koronavirem, italští doktoři padají na tlamu, celá země v karanténě a parta baskeťaček z města hodinu autem od Benátek si přijede pinknout mač do Prahy, čumí jak vrány, že je nikde neubytují a pak odjedou zpátky do hajzlu. Můžete mě prosím někdo, kdo má hlubší znalosti o jižanské mentalitě, vysvětlit, jestli těm makaronům opravdu jebe v palici, že kvůli tak zbytný věci, jakou je posraný basket, jsou ochotný to svinstvo roztahat dál a čekají, až je vypakuje české ministerstvo zdravotnictví. To nikdo z vedení Famila Schio neřekne těm buchtám, hele holky, je to na hovno, bude nás to stát nějaký eura, letos je to vážně všechno pičou ke zdi, ale jde o zdraví, zůstaňte doma, je to blbej basket, vyhrajem to napřesrok. To maj v těch palicích jen buňky na módu, špagety a operu? Omlouvám se za vulgarity, ale tahle flagrantní nezodpovědnost mě opravdu nadzvedla. Upraveno 11. března 2020 uživatelem Roman I.
sibirnaya Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Tak asi cetly prohlaseni pana reditele divadla Na Jezerce, ze je to jen tezsi chripka
martar Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Pan reditel je nahodou osvezujici prvek v ty bide poslednich dnu. Mnoho lidi, kteri pred tydnem dvema povazovali "nakupare" za mentalne zaostale, nahle o prekot nakupuje (dokud je nakazenych relativne malo) a studuje pravidla dezinfekcie a ochrany... jen pan reditel zustava konzistentni
Bob Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Ja se priznam, dneska jsem koupil 4 baleni Penne protoze byly v akci, uplne jsem se u pokladny stydel :-)
Radek124 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 2Roman: Není to víc než pár dní, co i u nás ještě zmrdi z cestovek hučeli do lidí jako Afričan a nebo ?odjinud?, že lyžovačka v Itálii je naprosto v pohodě a na nějaké storno že můžou zapomenout. Tipuju že ani ty přerostlé baby to neměly ze své palice, bafuňáři z FIBA (nebo jak se ten spolek jmenuje) jim místo zrušení zápasů hrozili kontumací, přičemž nenasednout do letadla když vláda pro sportovní reprezentace garantuje výjimku by mohlo být bráno jako porušení smlouvy... Nikoho neobhajuju, ale obávám se že nic na světě není tak příjemně černobílé, jak se nám koblihářovy ?mediální mrdky? snaží podsouvat
straspol Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Došlo mi víno :-( jak se to mohlo stát...?
Návštěvník Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Moje sprosta uvaha vedla spis k vedeni Famila Schio nez k tem holkam.
Doporučené příspěvky