Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes odpoledne mi dovezli na servis auto z nemocnice. Už když ten řidič přišel, tak mi byl podezřelej, s rouškou na půl žerdi a gumovými rukavicemi. Když jsem se ho ptal, jak rychle to potřebuje, tak jsem to pochopil. "Vozím stěry od pacientů s podezřením do Prahy do laborky, tak bych to potřeboval co nejdříve." Neměl jsem chuť do toho ani sednout...

Odesláno

Pozdě, ale zase se chlácholím tím, že tady ještě žádný případ není a taky, že kdyby to bylo nebezpečné, tak to nevozí obyč Fábií s obyč řidičem. Jen ta Vaše Praha mi v tom trochu falíruje, že by to jako mohl přitáhnout ten řidič sem k nám na vesnici...

Odesláno

Tvl v Nemecku za dnesek 800 novych nakazenych. Ona ta Angela mozna nestrasila uplne zbuhdarma...

V Německu tomu pouští stavidla(jako všemu). Angelína to v hlavě nemá zrovna moc v pořádku. No, ať dělají jak umí.

Odesláno

Jojo, stát to neřeší. Ach jo, moc to třeba tady nectes, že?

Stat resi dopravu? Stat resi restrikce a pokuty, aby vybral co nejvic penez, to bys mel ale vedet lip.

Odesláno (upraveno)

Hlavně je to celé pitomost.

Německo a Rakousko je fuj a nesmíte si dojet nakoupit ani do Drážďan, ale český pendler, který do D nebo A jezdí denně pracovat a denně se vrací, žádné omezení nemá. Těžko si představit něco rizikovějšího, než český pingl, který každé ráno odjede za hranice, tam celý den obsluhuje klientelu bůhví odkud a večer se vrátí domů.

Je to bullshit, totalni. Pendler co jezdí 30km do práce je v pohodě, může nakupovat a všechno. Pendler co jezdí 70km do práce dneškem přišel o práci. A to tam třeba jede autem a v práci si sedne k mašině od který skoro nevyleze. Nakoupit v přervanym lidlu je v pohodě, nakoupit v aldi o pět kilometrů vedle je megaproblém. Dneska mě tohle neskutečně nasralo, zvlášť když to člověk zjistí v práci v DE. Opět vzal běžný občany jako rukojmí.

A teď by mě zajímalo jestli jako Pendler mám taky karanténu protože jsem přijel z Německa, v ČR už nekupuju nic, ale že by mě zaevidovali na hranicích a pak by mě zastavili na benzínce že jsem porušil karanténu? Normálně začínam nesnášet českou mentalitu.

Jenom doufam že ty lidi pujdou příště k volbám.

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno

Stat resi dopravu? Stat resi restrikce a pokuty, aby vybral co nejvic penez, to bys mel ale vedet lip.

Radši nic. Jak to čtu, odstehuj se do svého milovaného DE, víc ti poradit a tobě podobným neumím.

Odesláno

Normálně začínam nesnášet českou mentalitu.

No chápu, že tě to sere, když tam děláš, ale nechápu, co to má společného s mentalitou. Těma volbama bych se moc neohanel, protože postup vlády drtivá většina lidí schvaluje a vzhledem k tomu jak kvalitní má Andrej marketing, tak to pro něj budou spíš plusove body.

No a jak píše kolega výše. Můžeš v tom DE přeci měsíc dva zůstat ne (nebo na furt)

Odesláno

Je to bullshit, totalni. Pendler co jezdí 30km do práce je v pohodě, může nakupovat a všechno. Pendler co jezdí 70km do práce dneškem přišel o práci. A to tam třeba jede autem a v práci si sedne k mašině od který skoro nevyleze. Nakoupit v přervanym lidlu je v pohodě, nakoupit v aldi o pět kilometrů vedle je megaproblém. Dneska mě tohle neskutečně nasralo, zvlášť když to člověk zjistí v práci v DE. Opět vzal běžný občany jako rukojmí.

A teď by mě zajímalo jestli jako Pendler mám taky karanténu protože jsem přijel z Německa, v ČR už nekupuju nic, ale že by mě zaevidovali na hranicích a pak by mě zastavili na benzínce že jsem porušil karanténu? Normálně začínam nesnášet českou mentalitu.

Jdi k volbám a ukaž se,

Teď dělej to co Ti říká stát a chovej se i v honbě za lepším výdělkem tak, aby jsi snížil riziko přenosu nákazy.

Zkus taky zapojit hlavu, to je při psani fajn, koukám, že u Tebe jsou ty ruce rychlejší.

A ještě něco. Když Ti ten hnusnej stát svými "zbytecnými restrikcemi" tu honbu za eurem znemožňuje, můžeš jít radit někam na ministerstvo, nebo přisednout k bezpečností radě státu, vědomosti na to koukám máš :-(

Odesláno

V Německu tomu pouští stavidla(jako všemu). Angelína to v hlavě nemá zrovna moc v pořádku. No, ať dělají jak umí.

no oni to sem budou tahat ty, co tam denně jezdí do práce... bohužel
Odesláno

no oni to sem budou tahat ty, co tam denně jezdí do práce... bohužel

Vsak oni jim to za par dni taky zakazou, neboj. Ted lidi pracujici o par km dal "v honbe za eurem" budou vetsi terc jak lyzari. A az si to v tx praze roztahate sami tak bude aspon na koho ukazovat.

Odesláno

Vsak oni jim to za par dni taky zakazou, neboj. Ted lidi pracujici o par km dal "v honbe za eurem" budou vetsi terc jak lyzari. A az si to v tx praze roztahate sami tak bude aspon na koho ukazovat.

Gusta je z Plzně  :lol2: . Ten jezdí do Prahy jen na výlet a je tu vyjukanej :cheers:  

Odesláno

Nejsem študovanej, virům nerozumím ani v PC a chřipku mám jednou za 10 let, ale může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že v Číně, která je epicentrem nákazy se všichni zázračně uzdravují? Když celý svět nemá lék, nikdo neví, co bude za týden a WHO vyhlásila pandemii?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...