Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...

Doporučené příspěvky

Chytrá karanténa na Moravě jede od pondělí. Dnes je pátek. Právě jsem se dočetl: ?V rámci toho, co tam už bylo spuštěno, tak se odebralo asi 150 vzorků, ten systém jede," řekl Prymula v ČRo. ....

Borci, tady někomu asi fakt jebe :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chytrá karanténa na Moravě jede od pondělí. Dnes je pátek. Právě jsem se dočetl: ?V rámci toho, co tam už bylo spuštěno, tak se odebralo asi 150 vzorků, ten systém jede," řekl Prymula v ČRo. ....

Součástí pivovaru a restaurace U Fleků je osm sálů a venkovní zahrádka. Máme tak dostatek místa pro pohoštění až 1 200 návštěvníků

Mohli to udělat tam ušetřili by čas a ještě by ňeúrekom vzorků zbylo

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Pozor cim dezinfikujete... napriklad cistic karburatorov spolahlivo nici remienky Casio.

Kdysi na toto forum daval foto rozjebanejch g-shocku nekdo od LZS, ze si furt macha ruce v desinfekci, pokud by nekdo dohledal odkaz pro zajimavost bylo by to super. :)

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu že coronaviry  mají lipidovou membránu na povrchu tak by i na hodinky měl stačit mýdlový roztok alespoň tak předpokládám.

Odkaz ke komentáři

Jo, u nás karanténa jede. Tchán v pondělí nastoupil do nemocnice na internu, ve středu jej vrátili domů. Na interně je covid, tak je v karanténě, od té doby dvakrát kontrola z hygieny.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zvědav, jak dopadne toto:

Valdštejn, Malá Skála, Ještěd. Turistické cíle zavřely parkoviště

https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/turisticke-cile-cesky-raj-liberecky-kraj-parkoviste-omezeni-uzavreni.A200403_162226_liberec-zpravy_jape

Myslím, že je to docela krátkozraké - místo, aby návštěvníci zaparkovali na odstavných plochách, tak budu parkovat místním před barákama a různě po lese.

Odkaz ke komentáři

Já šel "obyčejným" lesem 7km a nepotkal člověka... jde to. Ale jet na rozhlednu nechápu....

Ja sel vcera skrz dva narvany obchody, ale netusum kolik km to bylo. Taky nechapu kdo by jel na rozhlednu, vzdycky me serou ty auta na schodech, meli by to zakazat. Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

je to buresovo koste, je spoluzodpovedny za vsechno, co tady stbak pacha, to uz nicim a nikdy nezachrani, snad jednou nastane den zuctovani

ja teda nevim, co si o nem mysli ostatni, ale ten hamacek nakonec pusobi docela kompetentne..  drive bych to nej nerekl.. 

Odkaz ke komentáři

je to buresovo koste, je spoluzodpovedny za vsechno, co tady stbak pacha, to uz nicim a nikdy nezachrani, snad jednou nastane den zuctovani

Nepochybuji o tom že když by jsi byl na jeho místě ty  klapalo by vše přesně a bezchybně jako atomové hodiny

Osobně si myslím že jsou lidé kteří pod tlakem rostou a je je třeba nyní Hamáček

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...