Kairos Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Kluci, nevíte, jestli je nějaký termín pro otevření venkovních střelnic, jestli to pasuje pod nějakou kategorii?Od zitra na venkovni strelnici muzes,treba v Suchdole maji na netu uvedene podminky, a treba v Budejicich nemuzes, pac si to tak na strelnici urcili
bandicoot Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 (upraveno) Nejsem expert na nakupy statni spravy, ale proc se za miliardy nakupuje pres zprostredkovatele kteri toky nevykazuji zadnou cinnost?Tohle je klasika. Vzpomněl jsem si na rozdíl cen kubíku zeminy placenou náklaďákům a fakturovanou městu při hloubení pražských tunelů. Uprostřed byla taky nějaká firmička, která neměla ani náklaďáky ani prostory pro skladování zeminy... edit: ježiš Kairos díky, vezmu ven aspoň perkusáka 1860 Upraveno 15. dubna 2020 uživatelem bandicoot
DavidLC Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Tohle je na svěrací kazajku Otevřete od května hranice bez karantény, apeluje petice na vláduA dementi pojedou do Itálie, protože je tam levno :-)
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Aspon bude na Hvaru volno.Kéž bych se tam letos dostal, vypnu net a nebudu muset číst ty hovadiny tady.
bandicoot Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Jo ale Višegrád bych otevřel. Třeba v Polsku jsem nikdy kromě služebky nebyl, příroda je tam hezká, Poláci nás maj rádi...
African Odesláno 15. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Tohle je na svěrací kazajku Otevřete od května hranice bez karantény, apeluje petice na vláduLidi nejsou schopni si odtrhnout od huby ani za cenu ohrožení svého zdraví nebo svých blízkých, to je silné kafe. Tak ono je to vidět všude že už slábnou, chtějí prostě zpět to své na co byli po celý život zvyklí, dalo se to i čekat. Jsem nedávno četl že vcelku velké procento nakažených muže mít i dalších několik let vážné zdravotní problém, někteří doživotní, některým se vir sám reaktivuje, no jsem asi slaboch, ale stále to osobně na lehkou váhu neberu a zkouším dodržovat zavedená pravidla. Třeba na cestování nemám letos osobně ani malé pomyšlení...stále věřím v nějakou vakcínu nebo ověřené potlačení víru. Zatím mě to případne že všichni vaří z vody a nikdo skutečně neví co bude, celosvětově.
zceyee Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 (upraveno) Lidi nejsou schopni si odtrhnout od huby ani za cenu ohrožení svého zdraví nebo svých blízkých, to je silné kafe. Tak ono je to vidět všude že už slábnou, chtějí prostě zpět to své na co byli po celý život zvyklí, dalo se to i čekat. Jsem nedávno četl že vcelku velké procento nakažených muže mít i dalších několik let vážné zdravotní problém, někteří doživotní, některým se vir sám reaktivuje, no jsem asi slaboch, ale stále to osobně na lehkou váhu neberu a zkouším dodržovat zavedená pravidla. Třeba na cestování nemám letos osobně ani malé pomyšlení...stále věřím v nějakou vakcínu nebo ověřené potlačení víru. Zatím mě to případne že všichni vaří z vody a nikdo skutečně neví co bude, celosvětově.Ja si nejsem jistej, ale neni tvuj pohled na vec omezeny (v dobrem slova smyslu) faktem, ze mas co jist? Protoze znam par lidi co pracujou v zahranici (nekolik z nich jsou opravdu matky samozivitelky) a ty uz fakt nevi co budou jist za mesic. Hodne firem lidi propustilo (a to ty firmy meli veskera opatreni, vesmes prisnejsi nez cesky obchodaky) a dokud se hranice neotevrou tak nove nenaberou (logicky). Ale ja vim (teda docetl sem se v diskusi) ze si za to ti lide muzou sami. Navic pokud vim tak sou opatreni vesmes vsude stejne. Napr. v Bayernu jsou zakazany i projizdky v autech a na moto. Ale jasny, sveraci kazajky pro ty smejdy co k nam budou tahat to svinstvo. edit: propustilo, la, ly, li .. sorry, 4. pivo Upraveno 15. dubna 2020 uživatelem zceyee
Duke650 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Víte někdo, jaké jsou podmínky pro cestu na Slovensko za příbuznými? Chápu správně, že tam smím odjet, ale po návratu budu dva týdny na samotce?
pepyczek Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Někde jsem četl, že pokud se vrátíš do 24 hodin, do karantény nemusíš. Ale nechci kecat, ty pravidla se mění každou chvíli...
Prochy68 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Jen abys nemusel do karantény už na Slovensku Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
Conrad Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Nevim kam bych s tím šel, tak třeba sem. Právě jsem ženě ke kulatinám objednal let balonem (pro dva - takže i pro mě). Doufám že ten koronavirus už nikdy nezmizí, páč jsem posranej už teď! Chudej nejsi tak si připlať za 30 procent navrch je to i s padákem
DavidLC Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Lidi nejsou schopni si odtrhnout od huby ani za cenu ohrožení svého zdraví nebo svých blízkých, to je silné kafe. Tak ono je to vidět všude že už slábnou, chtějí prostě zpět to své na co byli po celý život zvyklí, dalo se to i čekat. Jsem nedávno četl že vcelku velké procento nakažených muže mít i dalších několik let vážné zdravotní problém, někteří doživotní, některým se vir sám reaktivuje, no jsem asi slaboch, ale stále to osobně na lehkou váhu neberu a zkouším dodržovat zavedená pravidla. Třeba na cestování nemám letos osobně ani malé pomyšlení...stále věřím v nějakou vakcínu nebo ověřené potlačení víru. Zatím mě to případne že všichni vaří z vody a nikdo skutečně neví co bude, celosvětově.Souhlas,vidím to stejně a i když se mě to zásadně existenčně týká, tak bych se radši kousnul a vydržel aby bylo líp. Lék, vakcína, nějaké světlo na konci tunelu i když se tápe v informačním bahně, snad to vyjde. A když vidím co lidi řeší za blbosti,jsem z toho nervózní...
Frantik Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Ale hlavně - přes ty hranice samozřejmě denne pendluje mraky lidi, takže nejsme ve vakuu. Mimochodem můj tchán před cca. dvěma týdny přijel stopem (jinak to neslo) ze Španělska, přes Česko až na Slovensko a nikdo ho nikde nekontroloval :-) Takže par lidi navíc uz ničemu neublizi.
zceyee Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 můj tchán před cca. dvěma týdny přijel stopem .. přes ČeskoJak se mu to povedlo? Bez kontroly, to byl v kufru? Nebo sel lesem pres hranice? Pres otevreny prechody do CR bez kontroly se mi zda opravdu jako nesmysl, ale je fakt ze sem zkousel jenom dva prechody projet. tak bych se radši kousnul a vydržel aby bylo lípFajn, otviram 5. pivo.
African Odesláno 15. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 (upraveno) Ja si nejsem jistej, ale neni tvuj pohled na vec omezeny (v dobrem slova smyslu) faktem, ze mas co jist? Protoze znam par lidi co pracujou v zahranici (nekolik z nich jsou opravdu matky samozivitelky) a ty uz fakt nevi co budou jist za mesic. Hodne firem lidi propustilo (a to ty firmy meli veskera opatreni, vesmes prisnejsi nez cesky obchodaky) a dokud se hranice neotevrou tak nove nenaberou (logicky). Ale ja vim (teda docetl sem se v diskusi) ze si za to ti lide muzou sami. Navic pokud vim tak sou opatreni vesmes vsude stejne. Napr. v Bayernu jsou zakazany i projizdky v autech a na moto. Ale jasny, sveraci kazajky pro ty smejdy co k nam budou tahat to svinstvo. edit: propustilo, la, ly, li .. sorry, 4. pivoTak samozřejmě je, neházím všechny do jednoho pytle, myslel jsem pouze skupinu lidi kteří prostě nejsou schopni si odtrhnout od papuli i přes to že to jde. Většina z těch co podepsali petici a rádi by vycestovali určitě hluboko do kapsy nemají, ale samozřejmě je to můj názor, možná nemají ani na chleba, nevím. Taky jsem teď na polovičním platu, určitě všichni z nás to nějak pocítili, ale, ale, prostě je průser a život se změnil, ale zdraví na prvním místě anebo? Ale jak píšu, je určitě nějaké procento lidi v nouzi, ti nemaji na výběr a prostě dodržovat nouzový stav v plné míře nemůžou, beru a chápu. Upraveno 15. dubna 2020 uživatelem African
eskimak Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Víte někdo, jaké jsou podmínky pro cestu na Slovensko za příbuznými? Chápu správně, že tam smím odjet, ale po návratu budu dva týdny na samotce?Ja nemyslim ze ta pustia na Slovensko cez hranice. Ci?A ak nahodou ano, 14 dni povinna karantena v statnom zariadeni.
Prochy68 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Tak to jsem si přesně myslel Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
Frantik Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Jak se mu to povedlo? Bez kontroly, to byl v kufru? Nebo sel lesem pres hranice? Pres otevreny prechody do CR bez kontroly se mi zda opravdu jako nesmysl, ale je fakt ze sem zkousel jenom dva prechody projet. Fajn, otviram 5. pivo.Stopnul vždycky kamion :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se