moco Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 1 minutou, African napsal: Díky za tip, ale upřímně mě to Bulharsko zatím ani trochu neláká... Začne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 22 minutami, instant napsal: staci nebyt hlupak, potrebujem ich zdravych a pracujucich. Heh, pises ze "staci". Ja 100% suhlasim. Bohuzial sa jedna skor o vynimku. Good luck, nech ti to ide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Takze co se zprisnilo.. zavreli zavrene vleky.. :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 4 minutami, moco napsal: Začne Tak to nezbývá než souhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 15 minutami, bandicoot napsal: @siwi tak to je smůla, to musel být o pár dnů, myslím, že po pozitivitě hygiena pracuje s devadesátidenní imunitou. To je přesný. S protilátkama jsem se minul přesně o 1 den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 1 minutou, petr_cha napsal: Takze co se zprisnilo.. zavreli zavrene vleky.. :-o) Je tam průlom právě v těch služebních cestách, které se zneužívali ve velkém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 K tomu asi stacili skutecne kontroly.. rikali mi znami, ze ubytovat se v krkonosich nebyl problem, vcetne domluvy s policajty.. ja se fakt "bal", ze chystaj neco většího, kdyz to vcera tak dramaticky oznamovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Dnesni tiskovka: zajimalo by me, jakej matros pani ministri huli.... takovou odpoved na dotaz ohledne HO na horach fakt nikdo strizlivy a nezfetovany nevymysli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 (upraveno) Máme 40.000 policajtů. A protože covid tak jsou rozdělení aby se nepotkávali. Chodí vždy ve dvou. Mínus ti v karanténě, na neschopence a na dovolené. Spočítejte to někdo, ale řekl bych že zvládnou uhlídat fakt akorát těch 30 rebelujicích hospod a nějaký to měření rychlosti u cedule konec obce jak jsem je viděl včera tady na vsi. Mimochodem dost nešťastné je, že si ti chuji neumí zamést před vlastním prahem. Šlégr, Hnilička, Husák . . . Upraveno 28. ledna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Takze dle vyjadreni z tiskovky muzu jet na chalupu, pokud se prokazi najemni smlouvou, ale nemuzu na stejne misto, pokud je smlouva o poskytovani ubytovacich sluzeb:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 28 minutami, petr_cha napsal: Takze co se zprisnilo.. zavreli zavrene vleky.. :-o) Ja tohle fakt nechapu. Copak oni nelyzujou? Vzdyt pustit to je o nicem a nepustit to nasere fakt spoouustu lidi... jakoze jsou to !#£¥×(@( a @$(÷(¥#... je jasny, ale i svine by mohly mit nejaky pud sebezachovy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Nemají co riskovat, důchodcům a sockám se pošle pár drobných a může se ve vládnutí pokračovat i v dalším období. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Před hodinou, eskimak napsal: Heh, pises ze "staci". Ja 100% suhlasim. Bohuzial sa jedna skor o vynimku. Good luck, nech ti to ide. diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Ja tomu nejak nerozumim Proc je problem, kdyz parta ctyr rodin s detma, chce je na chalupu do podhuri, kde bude chodit na prochazky do prirody ( coz se snad stale doporucuje) . Jsme ze 4 regionu, ve vsech regionech je situace +- stejne nahovno. Nikdo z nas neni b rizikove skupine a polovina z nas uz to mela. Koho tam asi muzeme nakazit? Chalupa na samote. Nechapu to a jsem fakt dost nasranej. Kazdej mesic, kdyz se podivam kolik ty sebrance posilam na odvodech, tak se mne obraci kudla v kapse. Zkuste mne prosim nekdo osvetlit, v cem je mnou zmineny pobyt a pro koho rizikovy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 @Godin to stačí aby v mediich dostal prostor třeba starosta Modravy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 4 minutami, Godin napsal: Ja tomu nejak nerozumim Proc je problem, kdyz parta ctyr rodin s detma, chce je na chalupu do podhuri, kde bude chodit na prochazky do prirody ( coz se snad stale doporucuje) . Jsme ze 4 regionu, ve vsech regionech je situace +- stejne nahovno. Nikdo z nas neni b rizikove skupine a polovina z nas uz to mela. Koho tam asi muzeme nakazit? Chalupa na samote. Nechapu to a jsem fakt dost nasranej. Kazdej mesic, kdyz se podivam kolik ty sebrance posilam na odvodech, tak se mne obraci kudla v kapse. Zkuste mne prosim nekdo osvetlit, v cem je mnou zmineny pobyt a pro koho rizikovy? Jeď a nemudruj. Kdo se moc ptá, moc se dozví.. Stane se leda hovno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Právě teď, dawe009 napsal: Jeď a nemudruj. Kdo se moc ptá, moc se dozví.. Stane se leda hovno.. My bychom jeli, ale ubytovatelka dala zpatecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 (upraveno) před 3 minutami, Godin napsal: My bychom jeli, ale ubytovatelka dala zpatecku Ja budu resit, zdali se neda uzavrit normalni najemni smlouva s upravenymi podminkami pro snadnou vypoved bez lhuty. Musim se podivat, jak to je v zakone definovano.... aha.....tak asi nic, ty lhuty jsou v zakone definovane. Upraveno 28. ledna 2021 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Godin: ber to jako prostou “stadni” statistiku bez rozliseni individualnich situaci jedincu. Epidemiologie se na lidi diva jako na “tecky” a je proste snaha drzet ty individualni tecky na miste. At je to ze nepojedou na hory, nepujdou chlastat nebo do kramu. Vic za tim neni. Pak do toho vstupuji emoce v diskuzich a o situacich podnikatelu, ale to virus nezajima. V tech velkych cislech to ted jinak imo fungovat nemuze. Nakonec se tech 10 tis denne a 100 mrtvejch denne nekde nakazit muselo a casto to bylo treba na tech chatach. Ja uz se tim davno nerozciluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 13 minutami, Godin napsal: My bychom jeli, ale ubytovatelka dala zpatecku Proč dala zpátečku, ona tam taky bydlí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se