nickolas Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) Tak jen aby ti vydrzelo (zena, 40, naprosto zdrava a chybelo malo) Upraveno 26. února 2021 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Zakaz vychazeni po 21:00 plati, nebo uz ne? Ke sportu mi staci obec, ale zacinam nejdriv v osum vecer, jak jsou decka v posteli. Aktualni limit me zasadne omezuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Před hodinou, petr_cha napsal: Ja uz to tady psal par dni zpatky.. polsky isoprinosin mi uz v lednu z polska odmitli poslat, ze uz to maj zakazany, to odesilat za hranice... vzpomnel jsem si pozde... reknu to asi dost neprofesionalne, ale ted bych si zobnul.. Drž se, Petře..! Já jsem sice negativní, ale z těch výblitků co teď vidim na ct24 je mi taky zle, a dost....! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 @skalis Klidně můžeš sportovat i 21. hodině, ale nesmíš doma zapomenout psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) před 1 minutou, Radek124 napsal: @skalis Klidně můžeš sportovat i 21. hodině, ale nesmíš doma zapomenout psa A dodrzet se psem perimetr 500m Upraveno 26. února 2021 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Pes i perimetr jsou pro me nesplnitelny podminky... Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 2 minutami, jrov napsal: A dodrzet se psem perimetr 500m před 10 minutami, skalis napsal: Zakaz vychazeni po 21:00 plati, nebo uz ne? Ke sportu mi staci obec, ale zacinam nejdriv v osum vecer, jak jsou decka v posteli. Aktualni limit me zasadne omezuje. A v zastavěné oblasti musíš sportovat s rouškou.A jak potkáš sportovců více, musíš přehodit na respirátor.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Do práce mimo okres jen s potvrzením. Od kolika hodin v pondělí to platí? Nechce se mi rozesílat zaměstnancům potvrzení zaměstnavatele v neděli via SMS ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Právě teď, Bert napsal: Do práce mimo okres jen s potvrzením. Od kolika hodin v pondělí to platí? Nechce se mi rozesílat zaměstnancům potvrzení zaměstnavatele v neděli via SMS ..... No stačí když si doma napíšou čestný prohlášení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Rádius 500 metrů (tj. obvod přes 3km - doporučuju promítnout si příslušný kruh třeba do Google Earth) dovede být u vhodných tras překvapivě hodně, teda pokud nevyrážíte jen přímou trasou od baráku tam a zpátky. A po 21 hodině teď vzimě nebývá venku ani noha, i ti fízlové jsou radši zašití (resp. prováději “místní kontroly” uzavřených recepcí a hospod) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 23 minutami, Bert napsal: Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) Nám odpoledne tajemník děkana rozesílal informaci, že pytlákům v modrém bude muset při dojíždění stačit platná přístupová karta zaměstnance se jménem + fotkou (tu tam mám kvůli notoricky neopravované chybě v databázi ještě z dob kdy mi bylo 17 ) - a že na nějaké ověřování čestných prohlášení zaměstnavatelem může červenáček zapomenout... Ostatně u těch “zjednodušených prohlášení” si dokážu představit řadu kreativních forem, třeba bílým fixem psaný vzkaz “Tímto vozem jedu do práce vydělávat na daně pro cikány a policajty! DNES, +++” - ať si to ze zatmaveného skla zadních dveří klidně ofotí a “mozkovým myšlením” mi dokážou opak... Upraveno 26. února 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Slušnej výkon na výročí vítěznýho února. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 2 hodinami, petr_cha napsal: Ja uz to tady psal par dni zpatky.. polsky isoprinosin mi uz v lednu z polska odmitli poslat, ze uz to maj zakazany, to odesilat za hranice... vzpomnel jsem si pozde... reknu to asi dost neprofesionalne, ale ted bych si zobnul.. Ptal jsem se na Isoprinosin doktorky (známá, léčila mne na hematologii) a jako prevenci nedoporučuje (někdo to tak zobe) jedině pod dozorem, co týden krev, ale v případě covidu prý 3 x 2 tablety a hned ze startu. Jen názor. Každopádně se drž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 https://www.facebook.com/100001139704532/posts/3709270495787571/?flite=mo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Chápu správně výklad nařízení, že omezení pohybu v obci rovná se tam, kde se zdržuji, tedy buď Průhonice (St.kr.), případně Praha 9 a mezi jednotlivými částmi (Prahy) se nelze pohybovat, tedy například přesun P5->P9 už je problém? Nebo je možný pohyb v rámci celé Prahy? Vykládám si to tak, že - území obce = konkrétní území Prahy, kde má člověk trvalé bydliště, případně místo pobytu, které si člověk vybere v případě dvou. Z té tiskovky to bylo takové zmatečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Praha je brana jako jeden celek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Co jsem četl, tak Praha by měla být jeden celek, takže pohyb bez omezeni.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Kdy konečně promluvi v této těžké době ke svým národům náš president? Manželka mě hned okrikuje : " A chceme to vůbec?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se