Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...

Doporučené příspěvky

Laskajefajn mi otvoril oci.

Kto je najväcsim dlznikom na svete? USA? Komu dlhuju najviac? Zeby Cine?

Zaviedli sankcie voci Rusku. Ale Rusko je vnutorne silne a nedalo sa zvyklat. Ako teda to cele vyriesit? Vojnou? Vojnou s Ruskom a Cinou? To by asi neslo...

Cize ako? Vypustime (USA) v Cine virus, dufame, ze im to znici ekonomiku, spoliehame sa na zdravotnu nepripravenost Ruska a bum...dve muchy jednou ranou.

Je to tak spravne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já samozřejmě dobře vím, co se přijalo. Nicméně to není pro náhradu škody zcela určující, ta se řídí § 36 krizového zákona.

Ale jo, to nemělo bejt poučování, chraň příroda. Jen že se to dá celkem uceleně najít a nemusí být člověk odkázán jen na novináře. A byla to hlavně reakce na ten vytržený výkřik, co postnul ZJ. A jasně, že se z toho nedá vyčíst hned vše a je potřeba případně hledat, nicméně např. odkazy na zákony, na základě kterých vláda koná v této době, tam lze vyčíst a dohledat si je. Třeba krizový zákon.  ;)

Odkaz ke komentáři

Dokusan: mohu se, prosím, bez jakékoli zášti zeptat, zda skutečně podporujete ten neskutečný a tajně udělaný ojeb, kterým se vláda pokusila vyvléct ze zákonné povinnosti nést škody způsobené vyhlášením nouzového stavu a souvisejících opatření? Jako že vážně? Podle mne je to teda svinstvo non plus ultra. Ostatně proč to asi vůbec nikde neprezentovali?

Takhle se přeci vláda nesmí chovat, extrémně to narušuje principy očekávatelnosti, důvěry atd. Je to prostě a jednoduše ojeb. A Vy fakt souhlasíte, že s Vámi a všemi ostatními vláda takhle vyjebala?

Zdenku jen zopakuji, co jsem psal před chvilkou, není třeba se rozčilovat, protože ona zákonná povinnost v praxi k žádné náhradě ve stávající situaci vést nemohla.

Neuvědomila si to asi ani vláda, proto udělali tuto pitomou kličku - zde souhlasím, že to svědčí o tom, jak mimo tam někdy jsou.

Odkaz ke komentáři

Až mě někdo vojebe, tak to určitě poznám :) První kdo mě vojebe budou komerční pojišťovny

Promiňte, ale na to jsem se neptal. Ptal jsem se jestli skutečně podporujete tohle šméčko, jak obejít zákon, který vláda předvedla. Má vláda obcházet zákon ke škodě občanů? Má lhát?

Odkaz ke komentáři

Ojeb jaxvina....už jsem nepočítal s žádnou kompenzací. V to jsem nevěřil, ale doufal jsem aspoň v to debilni OČR pro OSVČ, které 14dni omilali pořad dokola. No a na poslední chvíli kulový...

https://www.mpsv.cz/-/mimoradna-okamzita-pomoc a tady podmínky mimořádné pomoci podnikatelům. Takže nikomu nic...

Ošetřovné pro OSVČ snad schválili, ne? https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2020-109

Upraveno uživatelem Foundryman
Odkaz ke komentáři

Promiňte, ale na to jsem se neptal. Ptal jsem se jestli skutečně podporujete tohle šméčko, jak obejít zákon, který vláda předvedla. Má vláda obcházet zákon ke škodě občanů? Má lhát?

Nebudu odpovídat na takhle jednostranně a manipulativne postavenou otázku.

Jsou to strašný fráze co používáš.

Odkaz ke komentáři

Myslím si, že největším problémem je, že nikdo neví jak to dlouho bude trvat. Pokud měsíc, myslím si že by vláda odklepla cokoliv, ale co když to bude trvat rok, dva? Je nejlepší se naučit kopat sám za sebe, a nečekat že se někdo postará.

Odkaz ke komentáři

Myslím si, že největším problémem je, že nikdo neví jak to dlouho bude trvat. Pokud měsíc, myslím si že by vláda odklepla cokoliv, ale co když to bude trvat rok, dva? Je nejlepší se naučit kopat sám za sebe, a nečekat že se někdo postará.

+1

S tím nelze než souhlasit.

Odkaz ke komentáři

Nebudu odpovídat na takhle jednostranně a manipulativne postavenou otázku.

Jsou to strašný fráze co používáš.

Dobře tak jinak - podporujete to, že vláda aniž by to jakkoli komunikovala činí odnynějška všechna opatření jako nařízení vlády dle zákona o obecném zdraví lidu? A že jde o opatření ministerstva zdravotnictví nikoli vlády? Že ta opatření nejsou zveřejněna ve sbírce zákonů ale pouze na webu mz čr? A jste si jist, ze ten postup je legální?

Odesláno z mého BBB100-2 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

rok, dva? To se stát posere, protože půlka národa bude na pracáku Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

rok, dva? To se stát posere, protože půlka národa bude na pracáku

Trochu nadsázky, neberte mě teď uplně vážně: Zavřou se hranice (pro lidi). Nebude tady hromada lidí jinejch národností. Na stavbách budou třeba zase makat Češi, mejt nádobí Češi atd. Ti Češi, co ztratili jinou práci a budou rádi, že budou mít tuhle. Bude rvačka o tuzemské ubytovací služby, protože ven to nepujde a dřepět celou dovolenou doma se nebude nikomu chtít. Ty jo a ten nářez v zimě na horách, si vzpomenete, jak jste jezdili do Svatýho Petra stát hodinový fronty na tatrapomu. Pěkně morbidní pohádka, co?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...