TLD Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Laska, co mas dobryho? Tipuju nejaky houby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Laskajefajn mi otvoril oci.Kto je najväcsim dlznikom na svete? USA? Komu dlhuju najviac? Zeby Cine?Zaviedli sankcie voci Rusku. Ale Rusko je vnutorne silne a nedalo sa zvyklat. Ako teda to cele vyriesit? Vojnou? Vojnou s Ruskom a Cinou? To by asi neslo...Cize ako? Vypustime (USA) v Cine virus, dufame, ze im to znici ekonomiku, spoliehame sa na zdravotnu nepripravenost Ruska a bum...dve muchy jednou ranou.Je to tak spravne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Já samozřejmě dobře vím, co se přijalo. Nicméně to není pro náhradu škody zcela určující, ta se řídí § 36 krizového zákona. Ale jo, to nemělo bejt poučování, chraň příroda. Jen že se to dá celkem uceleně najít a nemusí být člověk odkázán jen na novináře. A byla to hlavně reakce na ten vytržený výkřik, co postnul ZJ. A jasně, že se z toho nedá vyčíst hned vše a je potřeba případně hledat, nicméně např. odkazy na zákony, na základě kterých vláda koná v této době, tam lze vyčíst a dohledat si je. Třeba krizový zákon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Dokusan: mohu se, prosím, bez jakékoli zášti zeptat, zda skutečně podporujete ten neskutečný a tajně udělaný ojeb, kterým se vláda pokusila vyvléct ze zákonné povinnosti nést škody způsobené vyhlášením nouzového stavu a souvisejících opatření? Jako že vážně? Podle mne je to teda svinstvo non plus ultra. Ostatně proč to asi vůbec nikde neprezentovali?Takhle se přeci vláda nesmí chovat, extrémně to narušuje principy očekávatelnosti, důvěry atd. Je to prostě a jednoduše ojeb. A Vy fakt souhlasíte, že s Vámi a všemi ostatními vláda takhle vyjebala? Zdenku jen zopakuji, co jsem psal před chvilkou, není třeba se rozčilovat, protože ona zákonná povinnost v praxi k žádné náhradě ve stávající situaci vést nemohla.Neuvědomila si to asi ani vláda, proto udělali tuto pitomou kličku - zde souhlasím, že to svědčí o tom, jak mimo tam někdy jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Láska je jen nasranej, že jeho milovaný Mountfield to nemohl v extralize hokeje dotáhnout až k titulu. Von si tady párkrát odplivne a zase bude klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Až mě někdo vojebe, tak to určitě poznám První kdo mě vojebe budou komerční pojišťovny Promiňte, ale na to jsem se neptal. Ptal jsem se jestli skutečně podporujete tohle šméčko, jak obejít zákon, který vláda předvedla. Má vláda obcházet zákon ke škodě občanů? Má lhát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 (upraveno) Ojeb jaxvina....už jsem nepočítal s žádnou kompenzací. V to jsem nevěřil, ale doufal jsem aspoň v to debilni OČR pro OSVČ, které 14dni omilali pořad dokola. No a na poslední chvíli kulový... https://www.mpsv.cz/-/mimoradna-okamzita-pomoc a tady podmínky mimořádné pomoci podnikatelům. Takže nikomu nic...Ošetřovné pro OSVČ snad schválili, ne? https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2020-109 Upraveno 25. března 2020 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Aštar Šeran, Vesmírní lidé, reptiliáni...jenže nikdo z nich by nezvládl uměle vytvořit Coronavirus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 (upraveno) Ošetřovné pro OSVČ snad schválili, ne? https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2020-109ne ne, vláda jo, ale senát ne https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3066944-legislativni-smrst-vrcholi-senat-projedna-zakony-proti-koronaviru-ktere-schvalila Upraveno 25. března 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 https://hlidacipes.org/nouzovy-stav-a-vlada-kdo-nese-odpovednost-za-dopad-mimoradnych-opatreni/ Tady máte tu ojebávku pěkně vyvsvětlenou (i s paragrafy) od právníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Promiňte, ale na to jsem se neptal. Ptal jsem se jestli skutečně podporujete tohle šméčko, jak obejít zákon, který vláda předvedla. Má vláda obcházet zákon ke škodě občanů? Má lhát?Nebudu odpovídat na takhle jednostranně a manipulativne postavenou otázku. Jsou to strašný fráze co používáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Myslím si, že největším problémem je, že nikdo neví jak to dlouho bude trvat. Pokud měsíc, myslím si že by vláda odklepla cokoliv, ale co když to bude trvat rok, dva? Je nejlepší se naučit kopat sám za sebe, a nečekat že se někdo postará. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 A kuřáky a pejskařeA cyklisti, ti su zo vsetkych najhorsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Myslím si, že největším problémem je, že nikdo neví jak to dlouho bude trvat. Pokud měsíc, myslím si že by vláda odklepla cokoliv, ale co když to bude trvat rok, dva? Je nejlepší se naučit kopat sám za sebe, a nečekat že se někdo postará.+1S tím nelze než souhlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Nebudu odpovídat na takhle jednostranně a manipulativne postavenou otázku. Jsou to strašný fráze co používáš.Dobře tak jinak - podporujete to, že vláda aniž by to jakkoli komunikovala činí odnynějška všechna opatření jako nařízení vlády dle zákona o obecném zdraví lidu? A že jde o opatření ministerstva zdravotnictví nikoli vlády? Že ta opatření nejsou zveřejněna ve sbírce zákonů ale pouze na webu mz čr? A jste si jist, ze ten postup je legální? Odesláno z mého BBB100-2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 (upraveno) Myslím si, že největším problémem je, že nikdo neví jak to dlouho bude trvat. Pokud měsíc, myslím si že by vláda odklepla cokoliv, ale co když to bude trvat rok, dva? Je nejlepší se naučit kopat sám za sebe, a nečekat že se někdo postará.rok, dva? To se stát posere, protože půlka národa bude na pracáku Upraveno 25. března 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 ...... Je nejlepší se naučit kopat sám za sebe, a nečekat že se někdo postará. Přesně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Jako jestli to bude trvat rok nebo dva, tak se nemusime žádnýma zakonama stresovat..protože to už tady nebude fungovat vůbec nic. Lidi, neblázněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 rok, dva? To se stát posere, protože půlka národa bude na pracáku Trochu nadsázky, neberte mě teď uplně vážně: Zavřou se hranice (pro lidi). Nebude tady hromada lidí jinejch národností. Na stavbách budou třeba zase makat Češi, mejt nádobí Češi atd. Ti Češi, co ztratili jinou práci a budou rádi, že budou mít tuhle. Bude rvačka o tuzemské ubytovací služby, protože ven to nepujde a dřepět celou dovolenou doma se nebude nikomu chtít. Ty jo a ten nářez v zimě na horách, si vzpomenete, jak jste jezdili do Svatýho Petra stát hodinový fronty na tatrapomu. Pěkně morbidní pohádka, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Když mě zvolíte v dalších volbách, tak Vám ty prachy natisknu. Z Afriky mám již nějaké zkušenosti k nezaplacení a koukejte jak budete happy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se