nickolas Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 14 minutami, bandicoot napsal: Mně se natřikrát už příspěvek nepoved, spadne to. Explorer, Mozila, Chrome. Na obrazovce Nepřečtených příspěvků v desktopovém módu, na co mám kliknout, abych byl na posledním nepřečteném příspěvku a ne na první stránce toho daného vlákna? stav přečtení - nepřečtené odkazy mě vezmou na nepřečtené komentáře před 7 minutami, Honza.manta napsal: No fakt...ani mi to nepřijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Jak už zde bylo mnohokrát řečeno- největší priorita rychlost! Zbytek se doladí časem. rychlost- 1 nezobrazení obrázků z příloh (ač v seznamu příloh u sebe v profilu je zobrazím)- 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Dám dnes za 1. Funguje to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Já jsem si to poladil takhle během chvilky a dobrý: Monitor 24" 16:10 1920x1200: Mobil 5,2" 9:16 1080x1920: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Možnost Tapatalku bych uvítal, lezu přes něj z mobilu na Chronomag desetkrát víc než přes počítač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Co stránka to cca minut načítání. To je bohužel za hranicí použitelnosti. Ale věřím, že se to brzo odladí. Jsem rád, že po včerejší pauze máme aspoň tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Nejde mi vypnout upozornění mailem na nový příspěvek ve sledovaném tématu :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Za mě dvě priority na úrovni production down: 1. Rychlost - aktuálně je u mě fórum nepoužitelné 2. Fotky - buď jsou úplně pryč, nebo jenom mini náhledy - úplně mě z toho bere infarkt... A steré citace nejdou rozeznat od odpovedí. Win7+Firefox 75.0 Např.: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Jde nějak na mobilu prekliknout z prohlizeneho vlákna rovnou na hlavní stránku nebo musím vyklikavat postupně? Geometr: díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Před hodinou, bandicoot napsal: Na obrazovce Nepřečtených příspěvků v desktopovém módu, na co mám kliknout, abych byl na posledním nepřečteném příspěvku a ne na první stránce toho daného vlákna? Tohle je priorita 1. + Tapatalk nutnost 1 + Rychlost velmi nedostatečná 1 + Roztahané, samé volné bílé zbytečné místo, očí furt lítají sem a tam, prolítnout tu novinky v rychlosti teď nejde 2 + Hranaté avatary 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 9 minutami, Hasňa napsal: Tohle je priorita 1. + Tapatalk nutnost 1 + Rychlost velmi nedostatečná 1 + Roztahané, samé volné bílé zbytečné místo, očí furt lítají sem a tam, prolítnout tu novinky v rychlosti teď nejde 2 + Hranaté avatary 3 stav přečtení - nepřečtené odkazy mě vezmou na nepřečtené komentáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 1 minutou, pebe napsal: stav přečtení - nepřečtené odkazy mě vezmou na nepřečtené komentáře Dík. Palec vzhůru. Ten emotikon jsem nenašel. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 mě by se třeba líbilo nedostávat maily kvůli odpovědím ve sledovaných vláknech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Možná by stálo za dočasné zapnutí "lajkování" předchozích příspěvků, abychom se tu nemuseli opakovat. !1: rychlost - tohle bude chtít ještě hodně zoptimalizovat (důslednější cachování, přesun nepřílohové části na SSD) - 150 rps může na první pohled vypadat děsivě, ale díky všudypřítomným robotům je to dnes bohužel spíš norma. Takhle pomalu se staré fórum vleklo když mu hloupě nastavený CRON o půlnoci spustil zálohování... Při prvním přihlášení to po mě (po dlouhém čekání) chtělo aktualizaci profilu, kterou se (opět po cca minutovém čekání) "nepodařilo dokončit". Nějak se to pak vzpamatovalo, ale je možné že i tohle přispívá ke zvýšené zátěži. !2: CSS - jak někde vidím "vzdušný design", otevírá se mi kudla v kapse - a aktuálně použité CSS je fakt katastrofa. Zbytečným 4k screenshotem navyšovat zátěž serveru nebudu, ale snad 90% výšky 32" monitoru zabírá bílý balast. Při 100% velikosti zobrazení vidím při psaní akorát tuto zprávu, toolbar bez ikon a sotva 12 řádek textu (z toho 6 patička), řádkování hladké sazby je nepochopitelných 1.6, odsazení před/za 1em(!). Je mi putna jestli jde o nějaký "moderně-nediskriminační" skin pro zrakově/mentálně postižené - brejle fakt nenosím a věřím že kompaktnější vzhled by ocenili hlavně matlafonisti, když už nemůžou používat tu svou aplikaci. Snad to bude podobně jako u předchozí verze řešitelné nějakým volitelným skinem, záplaty typu Stylish/Cascadea jsou řešením fakt jenom na desktopu !3: emouši - možná jde o záměr omezit jejich nadužívání, ale přesun do popup bubliny mi (opět s ohledem na mobily/tablety) je krok zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Díky, že to žije...fakt jsem se včera modlil. Rychlost - priorita 1 Tapatalk - priorita 1 Dark mode - jedu na všech svých zařízeních - priorita 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Porodní bolesti, rychlost, optimalizace, to všecko v pohodě kousnu. Ale vypněte mi proboha ty mailový upozorněníííííííííí dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Za sebe můžu říct, že si nerad zvykám na nové věci, budu si muset zvyknout. Rychlost načítání je hrozná. Jinak, což je asi o zvyku, se mi to zdá celkově mín přehledné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Věřím, že jde jen o porodní bolesti...ale zatím neuvěřitelně pomalé a docela nepřehledné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Jenom upozorním, že pokud používáte jiné přihlašovací jméno, než je váš alias na fóru, tedy v mém případě Petr R, tak už to tak nejde a musíte k přihlášení použít pouze tento alias . Staré přihlašovací jméno tedy už nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 1 hodinou, bandicoot napsal: Na obrazovce Nepřečtených příspěvků v desktopovém módu, na co mám kliknout, abych byl na posledním nepřečteném příspěvku a ne na první stránce toho daného vlákna? Stejný dotaz jako Pavel - navíc dříve jsem i poznal, jestli jsem do uvedeného vlákna již přispíval. A jak už zde bylo psáno - jsem stará konzerva, nemám moc rád změny a tohle mi bude dlouho trvat. Přijde mi to takové moc roztahané se spoustou volného místa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se