Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 @Bob: Vořech sem novej dostal. Ale stejně na to seru, dam tam pak std. šrouby. @Jerryl: Dík za tip, to by taky mohlo být řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Zemřel DMXhttps://www.google.com/amp/s/www.nytimes.com/2021/04/09/arts/music/dmx-dead-earl-simmons.amp.htmlSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 3 minutami, Kat251 napsal: Zemřel DMX https://www.google.com/amp/s/www.nytimes.com/2021/04/09/arts/music/dmx-dead-earl-simmons.amp.html Sent from my iPhone using Tapatalk Taky sem zaregistroval, prvni cédo jsem si pořídil před 20 rokamaletí to hrozně. Ruff in Peace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Taky sem zaregistroval, prvni cédo jsem si pořídil před 20 rokamaletí to hrozně. Ruff in PeaceKráso, máš recht... dvacet let to tak je.. asi už nejsem nejmladší..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 2000. Party Up. Gone in 60 seconds... tendle song sem žral. Škoda ho. 50 neni žádnej věk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 37 minutami, Kat251 napsal: Kráso, máš recht... dvacet let to tak je.. asi už nejsem nejmladší.. Sent from my iPhone using Tapatalk Je to tak, ale hudba porád dobrá a baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 5 minutami, Maxel napsal: 2000. Party Up. Gone in 60 seconds... tendle song sem žral. Škoda ho. 50 neni žádnej věk. Dal si zlatou nooo, nic zvláštního bohužel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Objednal jsem nové letní pneu za 6 tis., kdybych nekupoval pneu mohl jsem mít hodinky:D. Kdybych neměl auto, mohl jsem mít hodně hodinek:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 A kdybych nebyl debil, moh sem dělat ředitel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Dnes dopo SMS od FedEx: dnes Vám doručíme ...... Nic. Check web Fedexu: doručíme Vám ve čtvrtek .... Kokoti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Ja to mel totez s DPD. V patek sms ze v pondeli. Dneska hovno a prej zitra. Sem zvedav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 To máte ještě dobrý, já minulý předminulý týden vyzkoušel prvně službu Balíkovna. Zásilka podána v úterý, pak každý den jen změna data a až dnes mi pípnul email, že se mohu stavit. Jako skoro týden na doručení balíku cca 150 km mi přijde dost, zvlášť kdy ostatní služby umí ČP klidně do druhého dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Dnes podáte, zítra ztratíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 @Liqid Taky jsem se zhruba před měsícem nechal nachytat u zpropadeného Mall.cz a opomenul "drobný detail" zásilkovna-balíkovna. Zboží "skladem" objednáno ve Čtvrtek odpoledne, 70km do zvoleného krámku "doručováno českou poštou" až do čtvrtka příští týden. Každopádně to beru jako varování a na podvodníky z Mall.cz, ČP a jejich balíkoven si preventivně nechám zas na dlouho zajít chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 (upraveno) Kurva, vopaloval sem si zapalovačem chlupy na uších, vobě sem si spálil a teďka mě bolej. Ale zas hezky to voní. Upraveno 12. dubna 2021 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Kua,já si zase prsknul na klávesnici ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Po vanilke, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 před 5 hodinami, Zmizík napsal: Kurva, vopaloval sem si zapalovačem chlupy na uších, vobě sem si spálil a teďka mě bolej. Ale zas hezky to voní. Jde to aj na zadku, ale nesmíš si prdnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Vegetarian u toho muze i prdet, je to bezpecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 před 10 hodinami, Prochy68 napsal: Vegetarian u toho muze i prdet, je to bezpecny Zmizik a vegetarián?Nemožné :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se