Frantik Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Jo, to byli taky exoti Ja jel samozrejme metrem a ted na ne koukam z kanclu, ale jen kroutim hlavou. Tak snad jim to prinese stesti.
Moty Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Jo, to je fakt, jestli se nepletu, tak nad 3,5t je vjezd zakázán do centra, nebo?
Gustaf Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Před hodinou, Frantik napsal: Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole A ještě každýmu od cesty jedny Festiny....
Frantik Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 před 13 minutami, Gustaf napsal: A ještě každýmu od cesty jedny Festiny.... ....do prdele
ričko Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 před 1 hodinou, Frantik napsal: Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole Lidé, co pracují v rostlinné a živočišné výrobě vytváří hodnoty. I pro tebe. Na rozdíl od těch týpků, co se lepí na silnice...
Gustaf Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Nevytváří.... když jezdí Zetorem po Praze
Frantik Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Pro me tim, ze blokujou Prahu a vykrikujou, ze chteji odejit z EU, zrusit GD a "pryč se židozednáři" urcite zadne hodnoty nevytvari
Xenomorfus Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Presne! Ja navrhuju, aby to bylo jako kdysi, lide z vesnic si budou pestovat kazdy svoje a lidi z mest budou jezdit na vesnice si nakupovat! Zrusit zemedelce uplne!
ričko Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Aha. Takže blbý sedláci. Proč dělá má poli, když může koupit v krámě...
ferrycz Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 před 3 hodinami, Frantik napsal: Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole jako vážně ?
rayethon Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Na cloveka teda dopada silenej zmar jak to asi musi vypadat, kdyz dva relativne normalni a fajn reditele ktere si i zamestnanci chvali. To musi vypadat fakt jeste hure nez se rika a nez clovek vi. https://denikn.cz/1357058/policie-zadrzela-reditele-ustecke-a-jihlavske-nemocnice-vysetruje-podezreni-z-ovlivnovani-zakazek-a-korupce/?ref=tit
elloco Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Brambory z Izraele, cibule z Nového Zélandu, jablka z Austrálie - a vyplatí se to! Nebude přece jenom na té euro agrární politice něco blbě? A to nemluvě o rozdílné míře dotací u starých unijních zemí, kvótách (zákazu pěstování) atd., atd. Jestli ono to není přeregulované...
geometr Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 A na druhý straně jakože zelená elektromobilita. K popukání. Celá EU je k smíchu.
TomTomTom Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Před hodinou, elloco napsal: Brambory z Izraele, cibule z Nového Zélandu, jablka z Austrálie - a vyplatí se to! Nebude přece jenom na té euro agrární politice něco blbě? A to nemluvě o rozdílné míře dotací u starých unijních zemí, kvótách (zákazu pěstování) atd., atd. Jestli ono to není přeregulované... Souhlas
Bert Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Pokračování tohoto tématu možné již jen v Žumpě.
kuncák7 Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Právě jsem se dovedel, ze mi umřel spoluzak z dopravky, smisek třídy. Ach jo.
Leviathann Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí.
Roland Sands Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 před 56 minutami, Leviathann napsal: Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí. Nic co by nešlo rozleštit/vyřešit ... taky se mi před pár lety zadařilo. Přeji brzké uzdravení
childe Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 před 10 hodinami, Leviathann napsal: Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí. Je to jen o zvyku A pravačka má taky něco do sebe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se