Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Obávám se, že nedám. Že je něco nelogické chápu, hodně věcí je o zvyku. Že se mi zasekne nové vybaleny telefon, to je na pováženou, i kdyz vim, že to není chyba, ale vlastnost (vidím na i Macích, co domu nosí přítelkyně, to je všechno, jenom ne plynulé a bezproblémové, bez ohledu na generaci). Ale to, že nemůžu nastavit úplně základní věci, aby se to dalo reálně požívat, to fakt není o zvyku a na tohle si zvykat nehodlám. Prostě holt budu nost 2 telefony, ale štve mě to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou bláboly 🙂 Měl jsem všechny generace iPhonů (nebo skoro všechny) a bůhví kolik Macu a nikdy se nic neseklo. Všechno jede plynule a rychle, běh problému. Narozdíl od kolegu s PC a Androidem. Každému vyhovuje neco jiného, to je spis o tom. 

• Like 2
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, Maro napsal:

V nové práci máme befelem jablečné telefony, takže jsem nafasoval novou 15... no úplně upřímně, vy s tím fakt někdo dokážete fungovat? Úvodní konfigurace nejde udělat na datech proč? Musel jsem si udělat hotspot z druhého telefonu, tlačítko zpět v určitý moment zmizí, takže jsem to jednou musel hodit zpátky do továrního nastavení, abych se vrstil o krok zpět (respektive musel jsem začít znova), během prvních 3 minut jsem ho dokázal zaseknout tak, že byl potřeba restart (a to jsem tam jeste nestihl ani nic nainstalovat), o tom, že stáhnutí horní lišty funguje jen na jedné půlce a na druhé se objeví něco jiného ani nemluvím.

Šok ale nastal v moment, kdy jsem si chtěl nastavit tak triviální věc, jako notifikace. To fakt nejde v emailové aplikaci nastavit to, aby od 18 do 7 a o víkendech nenotifikovala? Na androidu normálně nastavím klidový režim pro danou aplikaci, tady jsem objevil jenom rutiny, které ale vypnou všechno. wtf? To je úplně nepoužitelné. Myslel jsem, že bych měl jenom jeden telefon, ale takhle fakt fungovat nejde.

Používám Apple od roku 2010, jsem naprosto spokojený, ale je pravda, že s prvním odstavcem musím, ač nerad, souhlasit …

Odkaz ke komentáři

V nové práci máme befelem jablečné telefony, takže jsem nafasoval novou 15... no úplně upřímně, vy s tím fakt někdo dokážete fungovat? Úvodní konfigurace nejde udělat na datech proč? Musel jsem si udělat hotspot z druhého telefonu, tlačítko zpět v určitý moment zmizí, takže jsem to jednou musel hodit zpátky do továrního nastavení, abych se vrstil o krok zpět (respektive musel jsem začít znova), během prvních 3 minut jsem ho dokázal zaseknout tak, že byl potřeba restart (a to jsem tam jeste nestihl ani nic nainstalovat), o tom, že stáhnutí horní lišty funguje jen na jedné půlce a na druhé se objeví něco jiného ani nemluvím.
Šok ale nastal v moment, kdy jsem si chtěl nastavit tak triviální věc, jako notifikace. To fakt nejde v emailové aplikaci nastavit to, aby od 18 do 7 a o víkendech nenotifikovala? Na androidu normálně nastavím klidový režim pro danou aplikaci, tady jsem objevil jenom rutiny, které ale vypnou všechno. wtf? To je úplně nepoužitelné. Myslel jsem, že bych měl jenom jeden telefon, ale takhle fakt fungovat nejde.

Ja mam dvanactku a normalne se tam daji nastavit profily (mam telefon v anglistine a tam se to jmenuje Focus) a ten profil si muzes nastavit, aby se ti automaticky zapinal a vypinal dany den a hodinu a nastavis si jake aplikace chces, aby byly aktivni. Mam tak klasicky vikendovy rezim, kdy mam notifikace jen z wocasu treba.
To, ze se to chova jinak nez jsi byl zvyklej neznamena, ze to nejde. Hlavne klid.
Ja mel Android treba v rukach jen jednou, kdyz jsem nastavoval zene prechod z droidu na jabko a za tech 10 min jsem myslel, ze tim slahnu o zed ;)
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Jo tohle jsem odhalil, ale já chci nastavit něco jiného - chci, aby mi nechodila notifikace z pracovního mailu. Nechci zakázat všechno a pak povolit 89 ostatních aplikací, které chci v době pracovního klidu používat.

Nic chlapi no flame, schovejte popkorny, chtěl jsem si jenom postěžovat.

Odkaz ke komentáři

19 minutes ago, Maro said:

Jo tohle jsem odhalil, ale já chci nastavit něco jiného - chci, aby mi nechodila notifikace z pracovního mailu. Nechci zakázat všechno a pak povolit 89 ostatních aplikací, které chci v době pracovního klidu používat.

MS Outlook (pro iOS) to umí. 

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Nabral jsem do naftovýho auta benzín 🙄 🙄 telefon ve sluchátku a mozek jinde.... ach jo... Vždy si říkám jsem tímhle, patří tam tohle no a jednou jsem nad tím nemyslel....😖 Každopádně aspoň jsem to nenastartoval a za mnou přijela tankovat velká odtahovka, tak měl pán hned kšeft 🙂

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, DavidLC napsal:

Nabral jsem do naftovýho auta benzín 🙄 🙄 telefon ve sluchátku a mozek jinde.... ach jo... Vždy si říkám jsem tímhle, patří tam tohle no a jednou jsem nad tím nemyslel....😖 Každopádně aspoň jsem to nenastartoval a za mnou přijela tankovat velká odtahovka, tak měl pán hned kšeft 🙂

Vždy může být i hůř. Mně nedávno natankovala do nafťáku benzín obsluha čerpačky. Takže vypisování škody. Pak jsem se nechal odtáhnout do servisu. Když to borec sundával, tak mu auto sjelo z jedné lyžiny a serval mi celý předek. Další vypisování škody. Když jsem v servisu popisoval, co tomu je a jak to mají rozúčtovat, tak se hodně bavili. A to si vždy tankuju sám, nevím, co mě to tenkrát napadlo.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, DavidLC napsal:

Tak doufám, že  jsi se nepokusil nastartovat při té záměně...

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, DavidLC napsal:

Tak to máš sakra pech...😕 ale jde to na někoho hodit 🙂

Mě nejvíc štve vlastní roztěkanost, že se to zhoršuje a vzhledem k věku, zlepšení nebude.... 🙄

Přiznám se, že tohodle se taky dost děsím- dost to ted měním ( auta myslím ), začínám bejt hodně roztěkanej a s tím věkem se to opravdu nelepší. 

Odkaz ke komentáři

Ta roztěkanost je celkově problém dnešní doby, člověk dělá pět věcí naráz, ale jak by řekl známý motivátor, ničemu nevěnuje 💯 jednotek pozornosti😆. Snažím se alespoň v práci minimalizovat používání telefonu, a při tankování si vždy beru účet, abych věděl, co jsem tam poslal, taky si někdy nejsem jistý 😁🫣...Hlavně, že to dobře dopadlo.

Odkaz ke komentáři

Jo, to telefonování je neštěstí. Člověk se při tom prostě chtě nechtě soustředí na něco jiného. A u řízení auta je to uplně špatně a nepomuže tomu žádný handsfree. Nejde o to, že něco držíš v ruce, ale že se soustředíš na úplně něco jinýho, než řízení. Jestli ty pevný linky s telefonem se šňůrou nebyly bezpečnější - si byl prostě uvázanej šňůrou k telefonu a bylo :D

Odkaz ke komentáři

V 4. 6. 2024 v 21:28, Maro napsal:

nastavení/oznámení/mail/přizpůsobit oznámení/vybereš si účet/a vypneš upozornění.

práce na 30 sekund  🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...