koveras Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Na niektorých šoférov Boltu a iných jeho odvodenín by to chcelo starú V3S, SUV je k ničomu. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Auta Boltu řídí různí lidé : https://www.novinky.cz/clanek/krimi-patnactilety-kluk-v-kladne-si-pujcil-sdilene-audi-pak-i-s-dalsimi-detmi-v-aute-profrcel-stopku-40494216 A s předností zprava má taky dost lidí problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října vím, že je to vtip, ale stejně nechci eskalovat situaci stylem "když ty auto, tak já tank" - to víme z historie, že moc nefunguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 6 minutami, vanderB. napsal: vím, že je to vtip, ale stejně nechci eskalovat situaci stylem "když ty auto, tak já tank" - to víme z historie, že moc nefunguje... Pro jistotu cituji a dodávám: Naprosto chápu, jak to myslíš, ale: já hodlám sebe a svou rodinu chránit. Kokotům na silnici se nevyhneš, takže Ti (IMHO) zbývá jediné. Když on auto, tak Ty tank. V případě srážky zkrátka není nad to, mít nohy ve výši jeho hrudníku. Ještě to doplním. Léto 2022, jedu svědčit k soudu někam na Slovensko. Ráno, cca v 5 hodin vyjíždím z centra Brna na D2. Poslední semafory. Červená. Stojím, čekám. Rána jak prase, Dodge RAM 1500 ve vzduchu, a pak ZA křižovatkou. Kokot v náklaďáku (údajně) přehlédl červenou. Borci, kdybych jel v kabriu, tak se mi tím kolem dostal na záda, a já jsem mrtvej. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října To je tak sobecky arogantní a přitom pravdivé, že se s tím naprosto ztotožňuji. Kreténů všech talentů je nepřeberně, nevidím důvod brát ohledy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října (upraveno) Já s tím také plně souhlasím. Samozřejmě že se pak můžeš dostat do situace, kdy se menší a lehčí auto vyhne a moje ne a ponesu odpovědnost za škodu (mnou zaviněnou) a ta škoda třeba na zdraví bude větší než u malého auta. Ale to už je riziko a musím tomu přizpůsobit můj způsob jízdy. Upraveno 23. října uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 3 hodinami, Bert napsal: Pro jistotu cituji a dodávám: Naprosto chápu, jak to myslíš, ale: já hodlám sebe a svou rodinu chránit. Kokotům na silnici se nevyhneš, takže Ti (IMHO) zbývá jediné. Když on auto, tak Ty tank. V případě srážky zkrátka není nad to, mít nohy ve výši jeho hrudníku. Ještě to doplním. Léto 2022, jedu svědčit k soudu někam na Slovensko. Ráno, cca v 5 hodin vyjíždím z centra Brna na D2. Poslední semafory. Červená. Stojím, čekám. Rána jak prase, Dodge RAM 1500 ve vzduchu, a pak ZA křižovatkou. Kokot v náklaďáku (údajně) přehlédl červenou. Borci, kdybych jel v kabriu, tak se mi tím kolem dostal na záda, a já jsem mrtvej. Tu křižovatku moc dobře znám, a opravdu když člověk zrovna nedává pozor, může ho poplést to, že tam jsou semafory dva, jeden pro odbočení doleva a druhý pro přímý směr, ale ten je skoro do poslední chvíle schovaný za mírnou pravou zatáčkou. Tím se nesnažím omlouvat kokota v náklaďáku - jen jsem si vzpomněl, že i když to tam znám, párkrát mě to málem spletlo, když jsem se zrovna úplně nesoustředil. Jak říkáš, někdy má ta pasivní bezpečnost něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Jo, je to přesně, jak píšeš. Mírná zatáčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Trochu jsem si ten prst " potunil" tím ulamovacim nožem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 22 hodinami, bohus76 napsal: Trochu jsem si ten prst " potunil" tím ulamovacim nožem Tvl. Ale sešitý je hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Akorát na Halloween Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 13 minutami, Zlý Jabko napsal: Akorát na Halloween A až se ho budou děti ptát, co se mu stalo, může říkat, že pod postelí byl bubák. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Asijské berušky nebo jak se to jmenuje. Mám toho plnou lodžii (západní strana). Lovení do sklenice není moc efektivní jak dojdu z jednoho konce na druhý můžu začít znovu. Zkusil jsem nasadit mátu tak uvidím jaký bude výsledek. Nemá někdo nějaký tip jak se toho zbavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Vysavač 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října (upraveno) @childe Rady najdeš na netu, třeba tady: https://abecedazahrady.dama.cz/clanek/jak-se-zbavit-asijskych-berusek-neboli-slunecek-vychodnich-kdyz-okupuji-vas-dum Myslím, že ten otravný hmyz je už asi celorepublikový problém, my tu máme navíc taky tyhle "krasavce" z podřádu ploštic, to rozmáčkneš a smrad jak bejk .... Rad je dost, ale stejně se do bytu dostanou. Upraveno 30. října uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Ve špajzu jsem objevil kolonii nějakých breberek, asi se ani nevyléhly ,byly vysušeny v těch hliněných " kokonech". Vůbec nevím ,co by to mohlo být !? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října před 15 minutami, bohus76 napsal: Ve špajzu jsem objevil kolonii nějakých breberek, asi se ani nevyléhly ,byly vysušeny v těch hliněných " kokonech". Vůbec nevím ,co by to mohlo být !? Asi je to tohle: https://www.poradte.cz/zvirata/9266-hlinene-kukly.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Asi ano,nějaká vosička či jak se tomu nadává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Kutilka asijská . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října před 5 hodinami, milomac napsal: @childe Rady najdeš na netu, třeba tady: https://abecedazahrady.dama.cz/clanek/jak-se-zbavit-asijskych-berusek-neboli-slunecek-vychodnich-kdyz-okupuji-vas-dum Myslím, že ten otravný hmyz je už asi celorepublikový problém, my tu máme navíc taky tyhle "krasavce" z podřádu ploštic, to rozmáčkneš a smrad jak bejk .... Rad je dost, ale stejně se do bytu dostanou. Těhle zmrdu jsem pozabíjel....no, vypouštějí při tom moc příjemnou vůni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se