JR_2010 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Nechci nějak machrovat, ale upřímně nechápu v dnešní době, jak se může někdo bát jít k zubaři, a to uvedu jen pro pořádek, že jsem byl v minulosti ze zubařů taky vysranej, ale to způsobily preventivní prohlídky na školách, kdy se s námi jednak nemazlili a navíc používali středověký vybavení, dnes by prostě žádnej zákrok neměl bolet, respektive člověk neví, že mu v hubě něco dělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 U zubaře se nebojím od doby co jsem zjistil, že sestřičce i paní doktorce lze studovat prádlo, páč jim prosvítá skrz ty bílý hadry. Ale rengen zubů, to je s mým dávícím reflexem smrt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 před 42 minutami, vojta1 napsal: Pice, jsem tu sel kvuli vypadle plomby.. Mě k tomu moje žena, jeť zubařkou, rovněž tlačí. No, odolávám asi desátým rokem, takže stay cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 V neděli večer huba napuchlá, váček u stoličky. V pondělí ráno naklušu k zubařce, koukne na to a říká, že to je plné hnisu a mírně se kýve, že prej musí ven. Říkám OK a čekám, že mi dá injekci. Vyvedla mě z omylu. Vzala kleště a trhla. No větší bolest jsem snad nezažil a jen jsem zařval "kurva" a málem utrhl madlo u křesla. Pak huba plná krve. Po nějaké době jsem poděkoval a v čekárně jsem pozoroval zděšené tváře budoucích pacientů. Teď už v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Mne raz zubárka, pri snahe pichnúť anestetikum do ďasna, škrtla ihlou o jazyk. Normálne mi po opustení ordinácie visel z huby, musel som si ho rukami pchať naspäť. Odvtedy si nič pichať nedávam, radšej vivisekciu vydržím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 před 1 hodinou, vojta1 napsal: Kuncaku ty mi lzes.. Trochu a když čtu ten příspěvek pod tím, tak hodně milosrdne :-)). Já osmičky nemám a nikdy mít nebudu, ale je to prý pohoda :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Před hodinou, JR_2010 napsal: Nechci nějak machrovat, ale upřímně nechápu v dnešní době, jak se může někdo bát jít k zubaři, a to uvedu jen pro pořádek, že jsem byl v minulosti ze zubařů taky vysranej, ale to způsobily preventivní prohlídky na školách, kdy se s námi jednak nemazlili a navíc používali středověký vybavení, dnes by prostě žádnej zákrok neměl bolet, respektive člověk neví, že mu v hubě něco dělají. Když tě bolí pohled na jehlu, tak by ses nepodivoval. A zopakují to své mámě, která teď za cca 650 tis má novou pusu, že to dle tebe neboli. Přijde ti ji lísknout :-)). Ta si doteď nikdy nenechala umrtvovat nic, doteď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Jo ono to neboli a uprimne to mi nevadi. Hrozne nemam rad ten pocit v puse. Jinak kamarada pozvu nekam, litr za bilou plombu v uplnen centru Prahy... osmicky musim domluvit. Rostou mi do sedmicek. Ja jsem se az stydel, prisel jsem ta driv, hned me vzali, kamarad me vzal sam na rentgen a termin mi dal za 5 dni a jeste mi dal vybrat ze zubaru... a zubar, ze jsem prvni dnes co ma vycistene zuby, ze jsou lidi prasata.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Před hodinou, kuncák7 napsal: Když tě bolí pohled na jehlu, tak by ses nepodivoval. A zopakují to své mámě, která teď za cca 650 tis má novou pusu, že to dle tebe neboli. Přijde ti ji lísknout :-)). Ta si doteď nikdy nenechala umrtvovat nic, doteď. Kdybych dal za zuby šestpade, tak to by mě hodně bolelo, to souhlasím...Ale jinak si stojím za tím, že u středně dobrýho zubaře Tě už v dnešní době nemůže nic bolet, to, že se lidi stresujou dopředu, to chápu, psychika je svině. Jinak nemá cenu dělat hrdinu, ty oblbováky jsou bezpečný a člověk si může i sám zvolit level, do kterýho se nechá poslat, od lokálky až po hlubokej spánek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 před 8 minutami, JR_2010 napsal: Kdybych dal za zuby šestpade, tak to by mě hodně bolelo, to souhlasím...Ale jinak si stojím za tím, že u středně dobrýho zubaře Tě už v dnešní době nemůže nic bolet, to, že se lidi stresujou dopředu, to chápu, psychika je svině. Jinak nemá cenu dělat hrdinu, ty oblbováky jsou bezpečný a člověk si může i sám zvolit level, do kterýho se nechá poslat, od lokálky až po hlubokej spánek. Hele, u mě je to jasná schiza, mě vadí odběr krve a pohled na jehlu. Ale u ní je to jiná, oblbovaky moc nezabírají a že jich měla. A doktoři špatný nejsou. Holt to byl fakt sběr zákroku, co normálně nedáš. Zbytek ber s nadsázkou, rád přehaním a zveličuju, aspoň není vidět, že jsem posera :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 před 3 hodinami, vojta1 napsal: Jinak kamarada pozvu nekam, litr za bilou plombu v uplnen centru Prahy... osmicky musim domluvit. Rostou mi do sedmicek. Já byl na osmičkách tady viz.odkaz a max spokojenost. Dělají i všechny 4 na jeden zákrok ale doporučuje se 2 na jedný straně aby jsi pak mohl jíst. Dvě jsem neměl vůbec venku z dásně takže se musela naříznout a poté zašít, takže jsem zvolil zákrok v analgosedaci. Nejlíp utracený peníze u zubaře http://www.stomatologie-implantaty.cz/nase-sluzby/analgosedace/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 @JoyStick! Machruje tu s lososama, navnadi me na remen a ja si to pak odseru! Ted bych zas prezul na tah, ale s tim pajsrem co mam misto vystezejkovace do toho akorat vyryju Mariansky prikop (ne ze by uz tam tri nebyly). Kua. Kde mam ted narychlo sehnat poradny nacini? Hilfe, hilfe, nekde se tu ty “pinzetove” vystezejkovace resily, ale neumim to najit. Nejaky tip na alternativu k drahemu Bergeonu? Ktera nepujde z Ciny dva mesice? Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 před 3 hodinami, nickolas napsal: @JoyStick! Machruje tu s lososama, navnadi me na remen a ja si to pak odseru! Ted bych zas prezul na tah, ale s tim pajsrem co mam misto vystezejkovace do toho akorat vyryju Mariansky prikop (ne ze by uz tam tri nebyly). Kua. Kde mam ted narychlo sehnat poradny nacini? Hilfe, hilfe, nekde se tu ty “pinzetove” vystezejkovace resily, ale neumim to najit. Nejaky tip na alternativu k drahemu Bergeonu? Ktera nepujde z Ciny dva mesice? Dekuji Mrkni sem, do týdne to máš doma... https://www.watch-tools.de/tools/bracelet-tools.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Vypada to, ze ockovaci prukaz bude brzy potreba i tu. A bany za vlastni nazor. Navic na vec, u ktere se uplne neshodnou ani odbornici. Ale vycjazi slunicko, takze vyrovnano:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Na Afriho je spoleh Už to sviští. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Vypada to, ze ockovaci prukaz bude brzy potreba i tu. A bany za vlastni nazor. Navic na vec, u ktere se uplne neshodnou ani odbornici. Ale vycjazi slunicko, takze vyrovnano:-) 1. Majitel platformy si tady s tím může dělat co se mu zachce a do určité míry ma odpovědnost za to, aby se tady nevytvářela půda pro konspirační picoviny 2. Názor není to stejný jako dezinformace. A ani názor nemá být něco co si vytáhneš z prdele a měl bys ho mít něčím podložený. A když nemáš, nech si ho pro sebe.Poznámku o odbornících budu ignorovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 (upraveno) před 44 minutami, ragu napsal: 1. Majitel platformy si tady s tím může dělat co se mu zachce a do určité míry ma odpovědnost za to, aby se tady nevytvářela půda pro konspirační picoviny 2. Názor není to stejný jako dezinformace. A ani názor nemá být něco co si vytáhneš z prdele a měl bys ho mít něčím podložený. A když nemáš, nech si ho pro sebe. Poznámku o odbornících budu ignorovat. Bod jedna nerozporuju, bod dvě je naprostej nesmysl, protože dobrých 85 % názorů zde někdy vypadá jak a to cituji - vytažené z prdele a je složená z dohadů, takže bych to vztáhl i na tvůj názor a i teď svůj názor. Tak asi tak. Upraveno 27. října 2021 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Mě naštval likvidátor Allianz, kterého jsem 2x upozorňoval na co si má dávat pozor, aby nevyhodnotil píčovinu a vyhodnotil píčovinu. Takže se pravděpodobně budu soudit s Allianz, pokud si nevyndá hlavu z prdele a nepřestane se mě snažit ojebat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 19 minutami, kuncák7 napsal: Bod jedna nerozporuju, bod dvě je naprostej nesmysl, protože dobrých 85 % názorů zde někdy vypadá jak a to cituji - vytažené z prdele a je složená z dohadů, takže bych to vztáhl i na tvůj názor a i teď svůj názor. Tak asi tak. Na některá témata už prostě v dnešní společnosti vlastní názor mít nelze, je to nežádoucí ve jménu vyššího dobra a prosperity úzkého kruhu vyvolených. Rozhodně je to smutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Dva týdny po jejich posledním koncertu ... budiž mu lehká zem https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zemrel-clen-spiritual-kvintentu-jiri-cerha-178931 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se